We hadden een bestelling gedaan bij een eettentje(tango heerenveen) Vervolgens werd de bestelling gebracht door de concurentie.(shalom heerenveen) Waar we helaas ook al eerder slechte ervaring m... Toon meer
JUSTEAT.nl
Ga je naar Justeat toe omdat er problemen zijn. Het enige wat zij aanbieden is een kortingscode van 15% voor een nieuwe bestelling. Daar heb je niet veel aan met een lege maag. Na lang aandringen... Toon meer
al diverse keren het bij just eat bestelde veel te laat bezorgd gekregen omdat ze de bestelling niet hebben doorgegeven aan het restaurant. Na zelf met het restaurant gebeld te hebben, blijkt iedere k... Toon meer
Vanavond besteld bij Just-Eat. Na anderhalf uur nog geen eten. Dus gechat. Krijgen we het fantastische antwoord dat ze zelf even gaan bellen. Tja. Vervolgens krijgen ze het restaurant niet te pakke... Toon meer
Vleutenseweg 386, 3532 HW, Utrecht, Nederland
- 0307440060
- info@justeat.nl
- www.justeat.nl
Mensen keken ook naar
Wat een gemak
Al enkele bestellingen geplaatst, ben erg tevreden.
Als er geen contant geld is kun je met ideal betalen en 45 minuten later zit je al te eten.
Een stuk makkelijker dan door weer en wind naar de snackbar lopen met de kinderwagen, lekker vanuit je luie stoel.
Ideaal
Just Eat is de ideale site, voor als je even geen zin hebt om te koken. Alle bezorgrestaurants uit je directe omgeving op één plek bij elkaar. Makkelijk bestelproces en vaak kortingsacties. Aanrader!
Service en kwaliteit staan voorop
Ik kan @JustEat aanbevelen omdat daar altijd de beste deals te vinden zijn. De restaurants met voorzorg zijn uitgekozen en als je even geen zin hebt om te koken je op justeat.nl altijd wel een restaurant in de buurt vind die het komt bezorgen. Van Sushi, Shoarma, Spareribs tot een simpele snackbar. Bij JustEat vind je het allemaal.
Don't worry, just eat.
Geen zorgen, bij Just Eat ben je op de juiste plek. Zij zijn het contact met het restaurant voor je. Wij hadden bestel (en via Ideal betaald) bleek de zaak gesloten te zijn ivm vakantie. Just eat belde keurig op en stortte ons geld terug. Hele snelle klantenservice; handige site.
Don't worry, just eat.
Don't look anywhere else, just order@just eat!
Een super handige website met vaak leuke en handige kortingsacties en een super breed aanbod in eten. Sushi, Mexicaans of Surinaams, het kan allemaal. Even klikken en bestellen, via internet of de makkelijke telefoonapp. Heerlijk voor een luie zondag of elke andere luie dag ;) betaalbaar en snel!
een super handige site!
afgelopen weekend voor het eerst besteld via Justeat.nl. Alles is heel duidelijk en werkt simpel. Het eten kwam precies op tijd! Dus ik zeg zeker een aanrader!
Simpel, snel en lekker!
Het klinkt misschien ingewikkeld, je eten bestellen via een website, maar het is doodeenvoudig. Nadat je (eenmalig) je account hebt aangemaakt, zoek je op postcode naar de restaurants bij je in de buurt en als je iets naar je zin hebt gevonden klik je bij dat restaurant aan wat je zou willen eten.
Even aangeven wanneer je het geleverd wil hebben, betalen met iDeal en klaar ben je! Het eten wordt bezorgd op de door jou aangegeven tijd en omdat je al betaald hebt, heb je geen gedoe aan de deur. Makkelijker eten bestellen kan gewoon niet!
Top site om makkelijk en snel eten te bestellen zonder gezeur!
JustEat is DE beste site die ik ken om eten te bestellen. Met een ruime aanbod van restauranten is er keuze genoeg voor iedereen! Tot nu toe heb ik nooit problemen gehad met het niet aankomen van bestellingen zoals het weleens gebeurt bij andere bestel-sites. Gelukkig hoef ik thuis ook geen cash te hebben om iets te kunnen bestellen. De optie om met iDeal te betalen is daarom een echte lifesaver!
Daarom is JustEat naar mijn mening DE top site om lekker eten te bestellen!
Super
Super site .. de afhandeling gaat altijd heel erg snel en nog nooit ontevreden eters gehad ;)
en het grootste pluspunt voor ons: je hoeft geen geld in je beurs te hebben want alles gaat via internetbankieren.
helemaal top!!
Super Top
Ben zo blij dat je gemakkelijk eten kan bestellen via internet.
werkt super en bezorging is altijd super snel.
ben echt zeer tevreden.
Leukste en meest eenvoudigste manier om eten te bestellen.
Ik gebruik Just Eat nu al een paar jaar en het is de leukste en eenvoudigste manier om online eten te bestellen.
Just eat, great meal
Bij just eat eet je lekker en makkelijk. Je kunt zelf lekker op je gemak rondkijken in de menulijst en kunt eten op het tijdstip dat jij wilt. Ik zeg just order bij just eat :)
Makkelijk en efficient!
Ik bestel al sinds de start van de site regelmatig via Justeat.nl en het is een super uitvinding. De website is overzichtelijk, heeft een prima aanbod en er is in al die tijd nooit iets fout gegaan met een bestelling of betaling.
Ga zo door!
Het beste restaurant van Nederland.
Dat vind ik, omdat het echt heerlijk is om lekker thuis te kunnen blijven en toch een heerlijke maaltijd bezorgd te krijgen. Daarbij komt nog eens kijken, dat ze elke week acties houden op Facebook waardoor je het gewoon gratis kan winnen! Super webshop.
Toppie!
Soms zit je op de bank voor de tv na een lange dag en heb je geen zin om nog naar die kak supermarkt te gaan waar alles toch op is....maar fat is nu geen probleem meer! Met deze nieuwe app hoef je niet eens op te staan om je laptop te pakken :) En hij is ook nog een heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Super site
Super site. Wijst zich allemaal vanzelf.
Heerlijk eten bestellen vanuit je stoel/bank of whatever .
Ruime keus aan restaurants.
Klachten afhandeling is ook makkelijkt e bereiken en lost problemen zo op
Helemaal te gek super
Geweldige ap ben er blij mee makelijk en handig, ik raad het iedereen om het uit te proberen.
makkelijk
makkelijk eten bestellen
makkelijk betalen en
makkelijk de bezorgtijd aangeven
en als je wat vergeten bent bel je ook gewoon makkelijk het restaurant
Mooie overzichtelijke site die perfect doet wat het moet doen
Harstikke makkelijk. Geen gezeik met centen aan de deur. En je kan zien wat anderen ervan vonden