Banner for Just go Motorhomes

Just go Motorhomes Reviews 1.071

TrustScore 4 uit 5

4,0

1. Camperverhuurbedrijf

Whether you are looking to hire for a getaway, purchase or need support with your existing motorhome, Just go and RV Super Centre supply a wide range of motorhomes and services to satisfy all lifestyles. As a leading hire, sales and service specialist, Just go are at the forefront of delivering new and modern motorhomes with layouts designed to offer comfort & style for everyday living. With market leading suppliers and expertly trained staff, you can rest assured that we have every step of your motorhoming experience covered!

Premium Motorhomes for Hire

Our Motorhomes have been the UK's favourite for over 20 years.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

We moesten echt heel lang wachten…

We moesten echt heel lang wachten voordat het personeel eindelijk tijd had om ons de camper te geven en alles uit te leggen. Daarna ontdekten we dat lang niet alles was uitgelegd, zodat we zelf moesten uitvinden waarom de koelkast niet goed werkte.
En wel raar dat je in Schotland een camper huurt zonder aangepast, extra fijn, horrengaas, omdat gewoon gaas de zeer kleine Midges niet tegenhoudt.

15 augustus 2025

Antwoord van Just go Motorhomes

Thank you for your review. We appreciate during peak times collections can sometimes take longer, and we thank you for your patience. Our On Road Support team is at hand to assist if you have any questions while on the road, they can be reached by phone or via the QR code in your vehicle. Thanks once again for taking the time to leave you comments.

Nette campers

Nette campers, vriendelijk geholpen.

1 augustus 2025

Antwoord van Just go Motorhomes

Thank you for your review Patrick!

Prettig contact

Goed materiaal, leuk personeel.

12 juni 2025

Antwoord van Just go Motorhomes

Thanks very much for the 5*s Herman! We hope to welcome you back again soon.

Camper 7 dagen

Bij de aankomst op het vliegveld konden we bellen voor een transfer, we kregen een paar keer een voicemail. vervolgens werden we terug gebeld dat ze te druk waren en zelf een taxi moesten regelen. Bij aankomst bij Just Go hebben we nog 4uur op onze camper moeten wachten, en we waren niet de enige. Zo kon er niets van de planning van de eerste dag doorgaan.
De mensen van Just Go waren wel vriendelijk, en boden wel hun excuses aan voor het lange wachten. We kregen ook de transfer kosten retour. De camper was verder prima in orde, schoon en netjes. De uitleg van de camper was ook goed en duidelijk.
Bij het inleveren verliep alles vlot en hadden we gewoon een transfer naar het vliegveld.

2 oktober 2023

Hoi Jolanda

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten. Wat vervelend om te horen dat er een wachttijd is bij het ophalen. Ik ben erg blij om te horen dat het personeel zo vriendelijk was en dat ze de transferkosten hebben terugbetaald. Ik ben blij dat de auto alles had wat je nodig had. Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien.

Ga

onvoldoende verouderd

wij zouden met een camper rijden die max 2 jaar oud is. De camper is stuk ouder en niet overal meer goed. Wij reden met een BUNK camper. Kreeg 2 gasflessen meer die half gevuld zouden zijn. Later bleek dat deze 2e fles leeg was. Dus zoeken naar een dealer die gas verkoopt. (zelf betalen) De Navi is niet actueel, De verduistering rechts was kapot en op het plafond moest die vast gezet worden met oude waterflesjes. Achterlichten (rem en knipperlicht) liepen vol met water en zijn door mij zelf opgelost. Beschrijving van de camper was niet aanwezig. Kwaliteit van de versnellingsbak was niet meer helemaal goed. Geen opstapje aanwezig. Toiletvloeistof niet aanwezig. De boven hor sluit niet aan op het plafond waardoor muggen naar binnen kwamen.
Volgens mij hebben wij de oude BUNK camper meegekregen ipv de betere (op het oog) Just GO

21 september 2023

Hallo Michael

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten. Het spijt me echt om te horen van de problemen die u had met het Bunk-voertuig. Ik zal uw feedback doorgeven aan het team van Edinburgh en iemand zal contact met u opnemen.

Prima ervaring in Edinburgh

Een vriendelijk bedrijf, behulpzaam en meedenkend.
Ons vliegtuig had 3 uur vertraging, waardoor wij té laat waren om de camper op te halen. Een medewerker is speciaal voor ons gebleven, zodat wij onze reis toch op tijd konden beginnen.
Hele vriendelijke mensen bij t punt in Edinburgh.

28 augustus 2023

Hoi Willem

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Ik ben erg blij om te horen dat het team zo behulpzaam en vriendelijk was. Ik ben ook blij om te horen dat het team laat terug is gebleven vanwege uw vertraagde vlucht. Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien.

Vriendelijke groeten Ga gewoon

Verry good camper

6 augustus 2023

Hi Bart

Thank you for the 5 star review. I am really pleased to hear you enjoyed the camper. We look forward to seeing you again soon.

Kind regards
Just go

Prima service erg behulpzaam zelfs bij…

Prima service erg behulpzaam zelfs bij een tussentijdse wijziging

21 juni 2023

Antwoord van Just go Motorhomes

Hallo bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling. Ik ben erg blij om te horen dat het team zo behulpzaam was. Vriendelijke groeten Ga gewoon

Oplichters

Oplichters.
Schrijven onterecht geld van je borg.
Van oude al bestaande schades.

16 juni 2023

Hallo

Als u contact kunt opnemen met ons informatieteam, zullen we dit graag voor u onderzoeken. Vriendelijke groeten

Ga gewoon

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Eerste keer dat we een camper huurden. We kregen een goede uitleg voor vertrek. Daarnaast altijd bereikbaar tijdens het verblijf mocht er iets zijn. Na een heerlijk verblijf in Schotland werd bij terugkomst na inspectie aangegeven dat we het geld van de spullen die we als optie hadden genomen maar niet gebruikt hadden, terugkregen. Dit is ook gebeurd.
Daarnaast werd eenzijdig door de taxicentrale onze afspraak over de transfer naar Glasgow gewijzigd. Door inzet van Just go is transfer op juiste tijd geregeld!

Al met al een prima en betrouwbare organisatie

7 september 2022

Hoi Kees

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling. Ik ben erg blij om te horen dat je zo'n geweldige ervaring met ons had bij je eerste keer dat je een camper huurde. Ik ben blij dat het team zo behulpzaam en efficiënt was bij het organiseren van uw transport van en naar het depot. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien.

Vriendelijke groeten
Gewoon gaan

Mooie Camper trip

Wij hebben een goede en mooie herinnering aan de de vakantie in de motorhome en de contacten met Just go.

28 mei 2022

Antwoord van Just go Motorhomes

Hallo, Bedankt voor je vriendelijke woorden, ik ben blij dat je genoten hebt van je motohome. We kijken ernaar uit je weer te zien.
Just go

Toon reviews in alle talen. (1.071 reviews)