Over Just Kampers
Just Kampers is the number one supplier for a comprehensive range of quality parts for your VW campervan and air-cooled car. Trading since 1989, Just Kampers is run by enthusiasts and owners dedicated to helping keep your VW on the road..
We are proud to offer;
- Our own Insurance company - Just Kampers Insurance
- Online Fitting Guides and How-to Videos
- Export Worldwide
Just Kampers Sales Team
Our friendly and knowledgeable sales team can try to answer your technical queries, guide you in choosing the correct product or discuss our latest special offers.
Contact us via our live chat on
www.justkampers.comE-Mail Us:
sales@justkampers.co.uk
Top Brands
Just Kampers is proud to stock parts from top brand names, because we understand the necessity for quality products that fit first time. Our suppliers are chosen because they provide the best quality products, offering great value for money, backed up by comprehensive warranties so you can order with complete confidence.
Just Kampers Insurance Services
Just Kampers can also insure your cherished VW - unlike most other insurance websites, we list just about every VW ever made from 1947 to today. We not only insure Campers and Beetles but other makes as well.
Call Us On: 01256 44 45 46 Or get an online quote
Leave a Review For Just Kampers Insurance
If your review is for Just Kampers Insurance please leave a review using the link below.
About Just Kampers

Unit 1, Stapeley Manor, Long Lane, RG29 1JE, Odiham, Verenigd Koninkrijk
- 01256 86 22 88
- sales@justkampers.co.uk
- www.justkampers.com
Heeft 79% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Just Kampers
Zeer tevreden
Makkelijk bestellen, en zeer snelle verzending. Goede online shop om onderdelen te bestellen voor mijn T4
Ingeklaard
Met een paar dagen al in huis. Alleen jammer dat er op €45.- dan nog €13,- inklaringskosten achteraan komen. Dus ik koop er alleen als het in Nederland niet te krijgen is.
Vlotte communicatie.
Finest service
Smoothie velgen
Super service drie dagen na bestelling was men pakket geleverd en dat uit Engeland
Just just kampers.
ik heb al meerdere malen besteld bij Just kempers, De bezorging naar Nederland is erg snel. Helaas is onderweg mijn pakket kapot gegaan en na contact te hebben gehad met JK werden de beschadigde spullen geruild voor nieuwe die wel goed zijn. Kort om de service is geweldig! duidelijke site, dus ik bestel in de toekomst vaker.