Havde en tekniker ude og besigtige min hulmur, i forbindelse med efterisolering. Han kom i starten af det aftalte tidsrum og fortalte, let og forståeligt, hvad og hvordan han ville gribe det an. Ef... Toon meer

Vi fik monteret ventilerede rygninger på taget, da vores hus fra 1974 var blevet for tæt isoleret, hvilket gav meget vand på vinduerne ifm. vintervejr/frostvejr. Efter ovennævnte montering har... Toon meer
Thomas Friis Hansen er et meget imødekommende og gav et fagligt og grundigt check af taget og virker yderst kompetent. Jeg har den største tiltro til ham og firmaet og anbefaler det kraftigt.
Bedrijfsgegevens
- Aannemer voor isolatie
- Zonne-energiebedrijf
Info over Jydsk Tagteknik A/S
Geschreven door het bedrijf
Hvert år hjælper vi over 10.000 husejere med tagløsninger og energioptimeringer af boligen.🏠
Skal vi også hjælpe dig med at få varmeregningen til at falde, øge din boligs værdi og energimærke, forbedre boligens indeklima eller løfte husets udseende? ✨ ✨ ✨
Du finder alt i nye tage, algebehandlinger, tagrenoveringer, efterisolering af loft og hulmur, ventilationsanlæg, solceller og udskiftning af vinduer & døre hos os.
Book et gratis konsulentbesøg i dag og få et tilbud på dagen med prisgaranti og branchens bedste tryghedsgaranti.
✅Book et Tagtjek
✅Book et Hustjek
✅Book et Energitjek
✅Book et Isoleringstjek
Find viden og inspiration på vores website, hvor du også kan prøve vores prisberegnere, og se hvad fx et nyt tag eller efterisolering vil koste på netop din adresse.
Med afdelinger i Hinnerup, Greve og Kolding er vi landsdækkende på fastland og brofaste øer i Danmark.
Danmarks førende tagfirma
Geschreven door het bedrijf

- Godt håndværk hele vejen
- Det gode håndværk driver vores dygtige og erfarne håndværkere. ✅Du skal være 100% tilfreds med det udførte arbejde og føle dig tryg fra start til slut. ✅Vi anvender de bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten ✅Vores byggeledere sikrer kvaliteten. Skulle der være fejl eller mangler, bliver de løst med det samme.
- Prisgaranti på alt
- Får du et tilbud på samme produkt eller ydelse med samme vilkår som vores til en lavere pris, så matcher vi prisen.
- Tilbud på dagen
- Du skal ikke vente uger og dage på at få en pris. Den får du samme dag, som konsulenten har besøgt dig.
Samsøvej 34, 8382, Hinnerup, Denemarken
- info@jydsktagteknik.dk
- www.jydsktagteknik.dk

Gratis Tagtjek værdi 2.995,-
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Dårlig oplevelse fra A til Z
Bestiller et gratis tag tjek og får besøg af konsulent Tim Albér.
Modtager et tilbud på tagrenovering og bestiller en tagrens.
Jeg spørger ind til procedure på tagrensningen, da jeg er meget miljøbevidst og ligeledes vil sikre mig, at mine planter langs huset og min træterrasse samt havemøbler ikke tager skade. Tim informerer om deres procedure, om at de vil lukke nedløbsrør af og efterfølgende samle væsken op i tagrenderne og garanterer mig, at intet tager skade. Hverken mine ejendele eller miljøet.
Ligeledes informerer han mig om, at de efterfølgende vil rense mine tagrender.
30. marts bliver tagrensningen udført og dette på et meget vådt tag, da regnen lige er stoppet.
Spørger medarbejderen om det nu også er hensigtsmæssigt og får det svar, at han har tjekket vejrudsigten og hvis der kommer mere regn i løbet af dagen, må jeg ringe og bestiller en ny tagrensning.
Tagrensningen bliver udført og medarbejderen kører.
Jeg er gudskelov hjemme denne dag og finder hurtigt ud af, at der er skum alle vegne. På min træterrasse, mine havemøbler, planter langs huset, ved begge afløb og væltende ud over tagrenderne.
Det viser sig hurtigt at der ikke har været lukket for afløb og at tagrenderne er fyldt op med mos og væske fra algebehandlingen.
Måtte efterfølgende selv bruge mange timer på at spule alt og rense tagrender.
Regnen fortsatte ad flere omgange senere samme dag og jeg måtte konstatere af behandlingen var uden effekt.
Kontakter dagen efter Tim Albér pr. mail og klager over forløbet. Tim ringer tilbage.
Vi får en god samtale og han beklager forløbet og tilbyder en ny algebehandling.
Dette takker jeg nej til, da jeg føler mig ganske utryg ved Jydsk Tagteknink.
Tim lover at slette faktura (som i mellem tiden er modtaget pr. mail) og han sender en bekræftigelse på dette pr. mail.
16. april det er i dag og jeg har lige modtaget en rykker på fakturaen.
Måske jeg overreagerer, men bliver virkelig vred og pænt frustreret over, at jeg ingen skal bruge min tid på forklaringer til Jydsk Tagteknik.
Mail og telefonsamtaler frem og tilbage og jeg modtager nu en kreditnota.
Står tilbage med et tag som ikke er renset, brug af masser af tid og ressourcer og uvished om, om mine planter har taget skade.
Om jeg kunne give nul stjerne, det ville blive.
Tænk jer om før I kontakter Jydsk Tagteknik.
Hurtigt afklaring af opstart af arbejde og betalings detailjer
Efter et besøg med en sælger fra Jysk Tagteknik modtog vi ordrebekræftelsen og for en enkel delordre (solceller) var der en detaljer vedr. betalingsreglerne som vi ikke syntes var rimelig. Inden for 1 uge fik Jysk Tagteknik arrangeret et besøg med byggelederen. Efter få timer blev både det med betalingen og opstart af tagudskiftningen afklaret. Meget effektivt!
Max er en fin mand som er grundig og…
Max er en fin mand som er grundig og fortæller, hva skal laves osv… så er det rart at han har nået humor
God og saglig information om de…
God og saglig information om de muligheder, der foreligger.
tekniker ude og besigtige.
Efterfølgende gennemgik vi sammen hvad han havde fundet ud af og hvilken løsning der var bedst. Han virkede åben og ærlig omkring nogle af de ting vi vende og noget ville give mening at vente med, mens andre ting skulle gøres her og nu.
Professionel, forståelig og serviceminded.
Kompetent og venlig person
En god oplevelse…
Det var en velforberedt og meget venlig konsulent.
Og jeg fik svar på alle mine spørgsmål
Konsulenten foretog et hurtigt vue over…
Konsulenten foretog et hurtigt vue over ejendommen og kom med nogle designforslag. Tilbud samme dag
Venlig og grundig vejledning.
Venlig og grundig vejledning.
Ringede før ankomst.
Særdeles hurtigt tilbud.
Jonathan mødte til tiden og var meget…
Jonathan mødte til tiden og var meget imødekommende. Intet at udsætte på ham.
Tim havde sin faglighed i orden
Tim havde sin faglighed i orden, var åben frit dialog, og svarede fyldestgørende på alle spørgsmål ved vores hustjek :)
Jysk tagteknik Hinnerup
Jysk tagteknik Hinnerup. Vi vil gerne dele vores oplevelse, så andre kan være opmærksomme.
Efter en algebehandling modtog vi fra Jysk Tagteknik et billede af et meget slidt tag, som så ud til at være i rigtig dårlig stand. Det skabte naturligvis stor bekymring hos os.
I vores korrespondance modtog vi først ét billede, som var uklart. Da vi gjorde opmærksom på det, sendte de et nyt – og dette billede var et tydelig slidt tag hvorfor de tilbyder gratis tagtjek da de beskriver det som at det har mange år på bagen. På det tidspunkt nåede vi også at kontakte dem med vores bekymringer om billedet af taget de har sendt, da et nyt tag vil koste ca 380.000kr.( noget vi har undersøgt) Vi bliver enige om at få det gratis tagtjek
Imellemtiden valgte vi at få en anden fagmand til at kigge på vores tag. Her fandt vi ud af, at billedet slet ikke var af vores tag, men en anden mand,s tag. Vores tag er i fin stand og kan på ingen måde sammenlignes med det meget slidte tag, som vi havde fået tilsendt.
Da vi kontaktede Jysk Tagteknik telefonisk, fik vi at vide, at der var tale om en fejl. Men vi undrer os over, hvordan det kan ske – endda med to forskellige billeder og alt den korrespondance vi har haft til dem.
Oplevelsen har desværre gjort, at vi har mistet tilliden, og vi vil derfor ikke benytte dem fremover. Vi vil samtidig opfordre andre til at være opmærksomme og eventuelt få en ekstra vurdering, hvis noget virker forkert.
Thomas Friis Hansen er et meget…
God og saglig dialog med konsulenten…
God og saglig dialog med konsulenten fra Jydsk Tagteknik, som tog sig tid til både at snakke om tagets tilstand og mulige løsninger.
Fin gennemgang af tilbuddet efterfølgende.
Havde besøg af Rasmus
Havde besøg af Rasmus, som skulle tjekke vores tag.
Det gjorde han godt og grundigt
Faglig dygtighed
Jydsk Tagteknik virker velorganiseret, overholder aftaler og tilbyder interessante priser
Jydsk tagteknik leverede 100% det de…
Jydsk tagteknik leverede 100% det de lovede. Kn kun anbefale at bruge dem.
Claus
Jeg har i dag fået en rigtig god
Jeg har i dag fået en rigtig god rådgivning og information om hvad der skal ske vedr. maling af tag , som vi er glade for . Meget positivt 👍
Tak Jesper H. Thomsen
Lees meer over geverifieerde reviews.