Jyllandsparkzoo Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig mange af dyrene havde alt for lidt plads bl.a. blågul ara, serval, løverne osv. Jeg tager ikke derind igen af den årsag. Flere af dyrene gav udtryk for kedsomhed. Derudover var søbjørnenes bass... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dejligt sted og dejlige timer. Men hver gang går man hjem med føelsen af dyrene mangler noget at lave. Nogle af dem mangler bedre forhold. Små nemme ting ville kunne gøre det bedre for mange af dem. O... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begære, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra både store og små .Samt et utal af forlystelser . De... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierentuin
  2. Dierenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som det har været siden 1976 Et perfekt…

Som det har været siden 1976 Et perfekt sted til familie træf og vi har gennem årene holdt børnd fødselsdage til stor glæde for både børn og voksne.Nu er det turene med børnebørn og hver sommer med den norske del på besøg. Kan kun anbefales til alle aldre.Tak for Jyllandsparkzoo. Else christensen

12 juli 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig hyggeligt sted

Virkelig hyggeligt sted. Dejlig stemning. Gode legepladser og masser af dyr for børnene. Virkelig godt sted for børnene. Dog lidt ærgerligt at girafferne ikke er der endnu. Men ellers de varmeste anbefalinger.

19 mei 2023

Årelang tradition med børnene

Min søster og jeg (+ vores mor) har tradition for at komme i Jyllands Park Zoo (næsten) hvert år med vores børn, på trods af at vi kommer helt oppe fra henholdsvis Aalborg og Frederikshavn. Vi er kommet der siden vores store børn var omkring 3 år, og de er nu 13-14 år, og er stadig glade for at være med. De små søskende på 3-5 år havde virkelig en fest igen i år, hvor både dyr og legepladserne var et hit.
Det er så hyggeligt og idyllisk et sted, og vi elsker at man kan komme helt tæt på mange af dyrene. Med undtagelse af kaninerne, som vi dog hvert år har oplevet var meget sky, så det giver ikke rigtig mening at børnene kan gå ind til dem, da kaninerne gemmer sig i husene hver gang. Derudover er det eneste minus faktisk, at mange af de unge mennesker der står for tivoli forlystelserne ofte se noget mutte/triste ud, og sådan har det faktisk været alle årene. Ved ikke om de er utilfredse med deres arbejdsforhold, eller bare ikke er blevet oplært i at "arbejde med børn", men det ville hjælpe gevaldigt, hvis de ville smile lidt til børnene ved forlystelserne.
Der er alligevel mange ting der vejer op for de få minuser, så derfor efterlader jeg stadig 5 stjerner, og vi kommer helt sikkert igen næste år.

28 juni 2023

Glæden ved at giv...

Jeg har de sidste 10 år kørt med streamer for Jyllands Park Zoo igennem sponserer car. Dette forsætter jeg med, så længe jeg kan.
Mine børn er teenager, og har de sidste 4 år ikke ønsket at komme i parken. Vi har inden da haft rigtig meget glæde af parken. De sidste 4 år har jeg valgt at give de sponserer billetter til nogle familier som ellers ikke ville komme af sted. Det har været super dejligt, at se den glæde det har givet disse familier.
Så tak for jeg må køre med reklame for jer og giv billetterne til nogle som pt får mere glæde af dem.

1 juli 2023

Et paradis

Jylland park zoo er et sted jeg husker fra jeg var barn. Vi havde mange gode stunder der. Alfredo var en af de største oplevelser, selv om han trak mig i håret. Tigeren som vi kunne klappe og hundehvalpene.
Tingene har ændret sig meget. Jeg vil gerne at min søn får de store oplevelser der. Det fik han fuld ud og han husker stadig de mange gode og sjove timer vi har haft. Mange af de store oplevelser er dyrene. Det er meget børnevenligt og stadig en oplevelse for os forældre og for bedsteforældre.

Det lever stadig helt op til mine forventninger. Vi vil stadig vende tilbage hvert år

19 juli 2023