Banner for Jyske Finans

1.648
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og enkelt ansøgnings proces. Og ikke mindst hurtigt! Kom i gang lidt for sent med at ansøge, men fra jeg havde underskrevet det endelige lånedokument til pengene stod på min konto gik der 1,5 tim... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og hurtigt Processen tager ikke lang tid og du kan få forhånds godkendelse og hurtig afgørelse efter følgende

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg blev stillet over for en medarbejder, der på forhånd havde sat sig ind i min situation. Dermed kunne han præcis slå ned og tilbyde mig det rigtige produkt, i stedet for som tidligere, at jeg betal... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf
  2. Autofinanciering en -lening bedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.648)

285 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hjælpsomme

Jeg giver Jyske Finans 5 stjerner, fordi de har været utrolig hjælpsomme gennem hele processen med mit billån. De har besvaret alle mine spørgsmål tålmodigt og grundigt og har altid været gode til at hjælpe, når jeg har været i tvivl. En rigtig god oplevelse!

29 september 2026

23 september 2026

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for dine pæne ord om vores proces og den korte tid, der skal afsættes til ansøgning. Tak for, at du ville fortælle om din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og enkelt ansøgnings proces

Nemt og enkelt ansøgnings proces. Og ikke mindst hurtigt! Kom i gang lidt for sent med at ansøge, men fra jeg havde underskrevet det endelige lånedokument til pengene stod på min konto gik der 1,5 time.

25 september 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse og beskrivelsen af din oplevelse. Hvor er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig på vej, ikke mindst så du hurtigt fik pengene ind på din konto. Tak for de rosende ord om vores ansøgningsproces.

Vi ønsker dig en god dag.

24 september 2026

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Nemt og hurtigt er præcis sådan, vi gerne vil have, at processen skal være. Tak for at dele det med os.

Meget hurtig låne godkendelse😊

Meget hurtig låne godkendelse😊
Var dejligt nemt og hurtigt at søge.

21 september 2026

Hej Laila

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi er simpelthen så glade for din ros af vores proces og af oplevelsen. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for vores kunder, og vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse undervejs.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har desværre fået meget dårlig…

Har desværre fået meget dårlig behandling i forbindelse med aflevering af bil. Vurdering af den afleverede bil er vi enige om, men en skade som bliver anmeldt får de ikke reageret på, og mener nu at så må vi bare betale. Herudover indsendte vi billeder fælge med ridser da vi modtog bilen, nu mener de vi skal erstatte dem til nyværdi, grundet yderligere ridser.
Værst er der kunde betjening, hvor man bliver mødt at en meget sur dame, de hurtigt i samtalen taler ned til en. Og er på ingen måde åben for en dialog.

23 september 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Thomas

Vi er rigtig ærgerlige over, at du ikke har haft den ønskede oplevelse. Vi har kigget ind i sagen og ud fra inspektionsrapporten, og indsendte billeder og dokumenter, blev det af en uvildig tredjepart vurderet, at de registrerede skader ved aflevering ikke stemmer overens med de forhold, der blev registreret ved udlevering. Dette følger den normale procedure, der gennemføres ved afleveringen.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at række ud til os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin service og tingene går…

Super fin service og tingene går hurtigt
Det er bare lidt øv at der skal pant i bilen når man kun låner det halve af beløbet og man er kunde i samme bank

18 september 2026

Hej Ken

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er rigtig glade for, at du synes godt om vores service og behandlingstid. Pant i bilen indgår som en del af sikkerheden for finansieringen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til forløbet eller lånet.

Hej Hashem

Mange tak for din fine anmeldelse og for, at du ville fortælle om din oplevelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for.

Hurtig og nemt billån

Super nem proces at blive godkendt til lånet og modtage pengene

17 september 2026

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Hvor er det dejligt at høre, at du synes godt om vores proces og hele forløbet. Tak for, at du ville dele det med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle bruge lånet lidt hurtigt og…

Jeg skulle bruge lånet lidt hurtigt og de var super hjælpsomme så det blev gennemført til tiden.

17 september 2026

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt på vej, så du kunne få lånet til tiden. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen, så tag endelig fat i os, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Vi ønsker dig en skøn dag.

15 september 2026

Hej Sigurd

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du synes godt om processen og oplevede den som nem og hurtig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har tidligere brugt jeres service i…

Jeg har tidligere brugt jeres service i forbindelse med at købe Peugeot. Og har været glad for det. Denne gang købte jeg en anden bil og skiftede til Jyske Bank for at få servicen. Sagsbehandlingen denne gang tog mere end en uge. Sagsbehandleren på Jyske Finans var ikke særligt imødekommende og skrev kun mails i stedet for at kontakte mig hvis der var spørgsmål, Så banken og jeg måtte ringe for at få det på plads. Var pinligt overfor bilforhandleren.

26 augustus 2026

Hej Britt

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service. Samtidig er vi ærgerlige over, at forløbet denne gang ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår godt, at ventetid kan være frustrerende. Tak, fordi du delte din oplevelse med os. Din feedback tager vi med videre.

Super nem og hurtig

Super nem og vel beskrevet ansøgningsproces. Hurtig svar og udbetaling.

15 september 2026

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Hvor er det bare skønt at høre, at du synes godt om vores ansøgningsproces og fik hurtige svar og udbetalingen af lånet. Vi gør altid vores bedste for at gøre processen så nem og overskuelig som mulig, så vi er rigtig glade for, at du har oplevet netop det. Tak for at dele det med os.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

God og hurtigt ekspedition

God og hurtigt ekspedition

14 september 2026

Hej Kent

Mange tak for din anmeldelse. Det er super godt at høre, at du har oplevet hurtig og god ekspedition. Det er præcis det, vi arbejder for at give. Tak for, at du ville dele det med os.

Vi ønsker dig en god dag.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Der var for mange kommunikationsfejl…

Der var for mange kommunikationsfejl undervejs. Forkert lånebeløb, indkomst fra eget firma blev ikke medtaget i samlede indtægter, så synes, det blev lidt mange gange ekstra telefonsamtaler og finde dokumenter mm
God kontakt og info fra medarbejdere i telefon. Det var den skriftlige udfyldning, der ikke helt fungerede, samt selvfølgelig, lånebeløbets størrelse ved første dokument

11 september 2026

Hej Nina

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er ærgerlige over, at du oplevede fejl i den skriftlige del af processen. Vi er dog glade for, at du undervejs fik god hjælp til håndtering af fejlene, og at din sag kom igennem på en god måde.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. God respons og klar kommunikation

10 september 2026

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er rigtig glade for, at du synes godt om vores kommunikation og har fået god og hurtig respons, hvor du havde brug for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gik hurtigt med at få svar og…

Det gik hurtigt med at få svar og godkendelse👏

2 september 2026

Hej Diego

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har været glad for processen med hurtige svar og godkendelse. Det er sådan, det skal være.

Hurtigt nemt og sikkert

Hurtigt nemt og sikkert. Man bliver kontaktet inden lånet laves så der ikke sker misforståelser eller andet. Vi kan kun tale godt om Jyske Bank

9 september 2026

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Hvor er det dejligt at læse, at du har været glad for vores proces og kontaktpunkter, og har følt dig sikker i vores systemer. Det betyder meget for os at skabe tryghed og sikkerhed hele vejen igennem processen. Mange tak for, at du ville dele din oplevelse med os.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Hurtig og nem behandling

Hurtig og nem behandling

9 september 2026

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse og for at du ville dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med den hurtige behandling og synes godt om processen.

Super god service

Super god service. Hurtig sagsbehandling, ordentlighed, tryghed og gode priser. Vi anbefaler gerne Jyske Finans.

8 september 2026

Hej Familien Pedersen

Tusind tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse og anbefaling. Hvor er det bare skønt, at I synes godt om vores service, hurtige behandlingstid og har følt jer trygge hele vejen igennem. Det er rigtig vigtigt for os at skabe tryghed fra start til slut i processen, så vi er rigtig glade for, at I netop har oplevet det. Mange tak for, at I ville fortælle om jeres oplevelse.

Vi ønsker jer en dejlig dag.