Hej jeg købte til vores fælleslokale en Fagor Underbords Opvaskemaskine i foråret, enn rigtig god proff opvasker, dejligt køb, fantastisk god maskine, der bare klarer det hele til UG, god service og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har modtaget glasvarer fra jyske storkøkken. Jeg havde problemer med at få bestilt, men fik hjælp af en venlig medarbejder. Tak for det. Varerne kom hurtigt, var omhyggeligt emballeret, så de arr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har besøgt stedet som gastronomelev. Peter (Ejer) har været meget venlige og svaret spørgsmålene angående køkken udstyr osv. Jeg har også gennemgået lager og Jysk Storkøkkenets sortiment. Alt over... Toon meer
Vi købte en opvaskemaskine til en super god pris hos Jyske Storkøkken til opvask af øl og vinglas i en bar. Efterfølgende fik vi gratis besøg af en tekniker, der har indstillet dosering af sæbe- og af... Toon meer
Webshop med køkkenudstyr og -maskiner til der professionelle køkken. Vi har 40 års erfaring og et bredt udvalg med over 5000 produkter.
Priorsvej 21A, 8600, Silkeborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtigt levering.
Bestilte 4 spande til mad. Til meget få kr. det ses ikke tit i disse dage. Hurtig levering. Så nu kan manden og hans jagt kammerater få “mors” hjemmelavede mad med på vildsvine jagt.

Antwoord van Jyske Storkøkken
Super fine bøtter til madopbevaring og hurtig levering. Det eneste der var lidt skuffende var pakkens indpakning. Det virker ret useriøst og er lidt uprofessionelt at sende en pakke i en papkasse med store billeder af oste og tekst på arabisk, som ikke kan forstås, når nu den sendes fra "Jyske Storkøkken"

Antwoord van Jyske Storkøkken
Let at handle. Nem og overskuelig hjemmeside. Varerne kom hurtigt og sikkert.

Antwoord van Jyske Storkøkken
God vare, god pris og hurtig levering, det er det der gør en forskel.
Godt tilbud og nem bestilling på nettet. Levering til tiden og fin kommunikation med transportfirmaet.
Jyskestorkokken.dk havde lige de viskestykker jeg søgte - i en frisk grøn farve! Fik dem hjem, farven var på ingen måde som angivet på billederne. Jeg kunne godt returnere dem, men skulle selv betale returporto. Det syntes jeg ikke var rimeligt, men fik besked på at "Vi bruger de billeder, som leverandøren har". De medgiver at der er forskellige farver på de billeder de bruger til at udstille produktet, men fastholder at det er mig som kunde, der må holde udgiften for returnering. I mine øjne en helt useriøs politik at praktisere.

Antwoord van Jyske Storkøkken
Nemt at bestille en god vare til prisen. Levering i løbet af et par dage, som forventet.
Nemt hurtigt og til Okey pris, hjemmesiden er nem at finde rundt på.
Bestilte en søndag og modtog mine vare tirsdag
God service og hurtig levering - god oplevelse enkelt og virksomt 👍🤓

Antwoord van Jyske Storkøkken
Hurtig levering og virkelig grundig indpakning. Alt var som det skulle være.