K10rentacaribiza Reviews

1,3

Bedrijf is telefonisch en per mail ofzo niet te bereiken! Terug gegaan naar het kantoor. Auto meegekregen die stuk kleiner is als wat we hadden geboekt. En ze noemen het een upgrade!? Ook de airco wer... Toon meer

Erg jammer! Hadden een auto gereserveerd met creditcard en moesten ter plekke pinnen voor de waarborg. Gebruik de creditcard alleen online dus hele pincode vergeten! Maar er was geen enkele mogelijk... Toon meer

OPGELET OPLICHTING!!! Online auto geboekt voor 160€ (voorschot betaald van 60€). Eenmaal ter plaatse komen ze met allerlei andere bedragen en moet er nog 140€ betaald worden + waarborg van €250 + w... Toon meer

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

66 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Huur hier geen auto!

Vorig jaar zomer een auto gehuurd bij K10, waar we eerst 2,5 uur hebben gewacht was er een andere auto beschikbaar.
Auto prima en volledige verzekering erop afgesloten, geen borg enz.

Na het inleveren is er ineens €45,- ingehouden vanwege een gereden boete, de boete niet ontvangen waardoor we deze niet konden voldoen.
Nu een jaar later de boete binnen gekregen, met een verhoging omdat K10 verzaakt heeft deze door te sturen. Boete betaald, maar de €45,- wordt niet terug gestort.
Meerdere contactpogingen via telefoon en mail maar geen gehoor.

Boek niet bij dit bedrijf!

4 augustus 2023

Via de vakantiediscounter een auto voor…

Via de vakantiediscounter een auto voor 11 dagen bij K10 gehuurd op Ibiza. Auto was prima maar afhandeling slecht. Bij inlevering moesten wij lopen over een te drukke weg naar het vliegveld. Bij thuiskomst nog een rekening van 40 euro omdat wij om 07:00 hebben ingeleverd. Dit staat nergens en is ook niet vermeld bij de verhuur. Wij gaan hier niet meer huren. Vakantiediscounter verhuurt wel maar bemoeit zich verder niet met de afhandeling. Slecht geregeld dus!

4 juli 2024

Prima auto, service bij bij boeken matig

Geboekt via sunny cars voor ons verblijf op ibiza. We werden met een shuttle opgehaald bij het vliegtuig om naar het bedrijf te gaan voor de auto. De shuttle is boven in de parkeer garage. Wat ik niet duidelijk vond. Gelukkig kon een man na wat gezoek dit wel vertellen. Ophalen verliep soepel.carla heeft ons goed geholpen, had ook lijstje met tips. De auto was schoon en de tank was vol. Een hele fijne auto was het. Echter wilde de bij boeken en waren daarvoor naar het bedrijf gegaan. Hij was echt niet vriendelijk en pas nadat sunnycars zich ermee bemoeide kon het geregeld worden.. zonde van de tijd en onnodig lijkt me..

17 juni 2024

Het verdiend niet 1 ster wat ons…

Het verdiend niet 1 ster wat ons betreft. Vervoer van en naar de luchthaven was waardeloos. Geen contract en code via de mail ontvangen waardoor we de auto op de luchthaven hebben achtergelaten met de sleutel nog in de auto. Veel verloren vakantie uren bij het verhuurbedrijf gestaan. We zijn tevens opgelicht, we waren onze sleutel verloren maar is ook terug gevonden. K10 heeft vervolgens diezelfde sleutel ingenomen en ons wijs willen maken dat die sleutel weg is en dit ons 365 euro gaat kosten. De vinder van de sleutel die ons bevestigde dat zei de sleutel wel degelijk hadden opgehaald wilde ze niet spreken. We moesten betalen. Sunny cars gebeld en ook hun wilde ze niet spreken en toen escaleerde het behoorlijk. Sunny cars heeft aangeboden dat we het vergoed krijgen en we maar moesten betalen. Op het moment dat de transactie is gedaan zegt die vrouw dat ze de sleutel niet wil geven want we zouden het gefilmd hebben! Ik liet bewijs zien dat dit niet het geval was maar ze liet ons staan zonder sleutel. Politie kwam niet opdagen en 3 uur later na een mentale breakdown gooide ze de sleutel op de balie. Wij hebben geen goed woord over voor K-10 en hun criminelen activiteiten.

16 juni 2024

voel me opgelicht

K10 Palma never again !Bij het afleveren van de wagen geen contract gekregen, gingen het mailen, maar niets ontvangen. Ze zegden dat ze het naar een fout mailadres gestuurd hebben.
Bij het inleveren van de wagen was er een kleine kras op de velg van het rechtervoorwiel waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat ze niet door mij was veroorzaakt. Bij een normale inspectie van de wagen is dit niet zichtbaar zonder er heel dicht op te kijken. Bij geen enkel verhuurbedrijf die ik ken zou dit aanleiding geven tot schadevergoeding.
Toen ik de wagen inleverde ging de man van het verhuurbedrijf onmiddellijk, en voor hij de rest inspecteerde, naar het rechtervoorwiel heel grondig kijken, wat mij doet vermoeden dat hij wist dat er al een kras op was die niet op het contract stond aangegeven.
Kostprijs 425 eur onmiddellijk te betalen, veel tijd om te discuteren is er niet omdat ze weten dat je je vliegtuig moet halen.
Ik hoop dat Sunny Cars geen wagens van dit verhuurbedrijf meer aanbiedt, gezien ook de vele andere erg negatieve commentaren.

5 juni 2024

Oplichtersbende

Oplichtersbende. Tank was niet vol, alle banden waren zacht, auto was niet schoon en na paar dagen olie bijvul meldingen. Reactie van K10, bewijs het maar (niet volle tank, zachte banden etc.). Bij inleveren van auto werden we geconfronteerd met krasje op velg die wij niet veroorzaakt hadden. Of we even € 425,- willen betalen. Echt ongeloofelijk. Mensen ga hier NOOIT een auto huren/ Wij huurde bij K10 Mallorca

9 september 2023

Wellicht een andere verhuurder zoeken

De periode dat wij de auto huurden hebben wij geen problemen gehad. Echter nadat de auto was ingeleverd bleek er 3 dagen later dat er een verkeersovertreding met deze auto heeft plaats gevonden en kregen wij een boete uit Spanje. Fout bij K10, vervolgens brengt K10 ook nog eens adm. kosten in rekening aangaande de boete via onze creditcard. zeer slordig. Wij hebben in Nederland geboekt via Sunweb/sunnycars

8 augustus 2023

OPGELET OPLICHTING!!!

OPGELET OPLICHTING!!!

Online auto geboekt voor 160€ (voorschot betaald van 60€). Eenmaal ter plaatse komen ze met allerlei andere bedragen en moet er nog 140€ betaald worden + waarborg van €250 + waarborg van 1200€. Na thuiskolt zien we slechts 100€ terug gekregen te hebben. Op de eindfactuur staan allerlei taxen en verzekeringen vermeld die totaal niet kloppen.

17 juli 2023

Complete oplichters: Niet boeken

Wij hebben via DoYouSpain online een auto geboekt inclusief all risk verzekering voor €211 . Komen we bij de luchthaven aan wordt er ineens gemeld dat de verzekering niet alles dekt. Moeten we € 140 euro bijbetalen voor dekkende verzekering of een bedrag van 1200 euro blokkeren van onze creditcard, met de kans dat elke schade doorberekend wordt. Ben daar al behoorlijk uit mijn slof geschoten, maar je wordt gewoon klem gezet. Na thuiskomst wordt er nog maals € 45 euro van mijn creditcard ingehouden voor een zogenaamde bekeuring. Geen bewijs erbij helemaal niets. Ontvang ik paar weken later een offciele bekeuring van €100 van het ministerie van Spanje. Blijken die €45 administratiekosten te zijn die zij in rekening brengen voor het doorsturen van de bekeurig. Als je van je geld af wilt moet je lekker K10 boeken!

27 mei 2023

Oplichters!!

Stel oplichters! Het begon al bij het ophalen, K10 gaf aan dat we via Booking.com hadden gereserveerd en daardoor geen volledige dekking hadden. Extra verzekering kostte 175EU, als je die niet zou nemen zou het volgens hen heel moeilijk zijn om kosten van gemaakte schade terug te krijgen via Booking.com.

Vervolgens werd de autosleutel gegeven zonder met ons een rondje te lopen om de auto. Wordt nergens aangegeven of en waar er schade is. Wordt ook niet aangegeven dat je van te voren foto's moet maken. Gelukkig dat we dit wel hebben gedaan! Je raadt het al: we komen de auto verlengen en zogenaamd twee deuken...Meneer vroeg niet naar foto's of iets, meneer kwam meteen met de valse beschuldigingen. Meneer ging zogenaamd z'n collega erbij halen ter verantwoording dat ze altijd vermelden en adviseren om foto's voorafgaand te maken. Niet dus!

We wilden de auto verlengen en moesten daarvoor helemaal naar de airport, want kon niet online. Komen aan op de airport en willen dus een andere, kleinere auto meegeven met halve tank, kapotte koppeling EN zou 900EU ipv 600EU borg moeten betalen. Wel meer betalen voor de auto maar zonder blikken of blozen een slechtere auto meegeven. En natuurlijk ook weer niet vermelden dat we hier foto's en video's moeten maken. Uiteindelijk gewoon dezelfde auto meegekregen en konden ze dus wel zogenaamd onze auto verlengen.

7 mei 2023

De auto was redelijk.

De auto was redelijk. Veel blutsen en krassen, er gingen soms wat alarmpjes af, maar al bij al een redelijke prijs kwaliteit. Het personeel kon ook wat vriendelijker, maar ze deden uiteindelijk niet moeilijk. TIP, Trek veel foto's bij afhalen en terugbrengen van het voertuig.

6 november 2022

Prima bedrijf

Via DiscoverCar op Ibiza in oktober auto gehuurd bij K10. Alles perfect verlopen, auto stond netjes en schoon op afgesproken tijd klaar. Helaas kregen wij op een na laatste dag een lekke band. Auto werd na melding snel opgehaald. Omdat we de volgende dag vroeg zouden vertrekken hebben we geen gebruik gemaakt van aangeboden vervangende auto. We haddden via DiscoverCars verzekering met volledige dekking en de afhandeling van de schade (reparatie band en wegsleepdienst auto) zijn goed en snel afgehandeld. Al met al zijn wij zeer tevreden over zowel K10 als DiscoverCars.

8 oktober 2022

Oplichters!!

Jammer dat we niet eerst de slechte ervaringen hier gelezen hebben. Grote oplichters zijn het, snap niet dat ze hiermee maar door kunnen gaan! Via DoYouSpain geboekt met extra verzekering en bij aankomst niet de geboekte auto beschikbaar daar begon het al mee! Daarna moesten we bij K10 ook nog een aanvullende verzekering afsluiten of een deposit van 1200 euro betalen met de creditcard.
Konden DoYouSpain niet telefonisch bereiken maar kort nadat we hadden geannuleerd via de website hadden zij elkaar al aan de telefoon!?!
Via een ander bedrijf uiteindelijk gehuurd, waar er geen verborgen kosten bijkwamen of er een borg betaald moest worden.

1 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (243 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken