Verschrikkelijk bedrijf en medewerkers
Verschrikkelijk bedrijf en medewerkers! Klantenservice is hier slechter dan slecht. Medewerkers aan de telefoon snappen echt totaal niet hoe je met klanten om moet gaan. Ze halen blijkbaar hun plezier uit het kleineren, oneindig discussieren met de klant en als het ze niet bevalt wordt je bestempeld als leugenaar en de verbinding verbroken. Dit gebeurt keer na keer. Terugbellen of afspraken nakomen wordt NIET gedaan bij dit bedrijf. Dit bedrijf maakt zich overigens schuldig aan discriminatie en kleinering en schoffering van de klant. Ik heb bewijzen van de opgenomen gesprekken waar ik allemaal voor ben uitgemaakt, hier lusten de honden geen brood van! Als je blijkbaar geen Fries bent, wordt je ook direct totaal anders behandeld, dit blijkt uit opmerkingen en gedragingen, het is ronduit schandalig!!!!
Ik adviseer klanten om dan toch ergens anders naar toe te gaan. De leiding van dit bedrijf neemt dit blijkbaar totaal niet serieus! Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de afgelopen jaren geen bedrijf heb gehad waar de klantenservice zo schandalig was als hier!!!