Lees wat reviewers zeggen
Skulle have understøbt og udgravet kælder samt nyt gulv med gulv varme. Vi lave en aftale om at lave det grove arbejde i første omgang. Det hele forløb rimeligt efter planen kun med små forsinke... Toon meer
Vi har fået opsat klimaplader på ydervægge og sat to Zephyr ventilationer op i vores kælder. Virkelig godt arbejde og flot finish, samt til en rigtig god pris. Super kommunikation med Bjørn under h... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Desværre ingen hjælp til garantisag
Jeg blev under forløbet klar og at min opgave blev flyttet til en underleverandør (andet virksomhedsnavn), men opgaven blev løst og ventilatorerne blev installeret. Nu er den ene defekt, men stadig under garanti. Jeg melder det ind til Kælder-renovering, men i stedet for at hjælpe er jeg blevet bedt om selv at finde kontaktoplysninger til underleverandør, men han er reklamebekyttet, så det kan jeg ikke.
Kælderrenovering
Super kommunikation med Bjørn under hele processen og blev færdig efter den aftalte tidsplan.
Alt i alt top karakter.
Flot arbejde og flot oprydning
Vi skulle have ventilation installeret i kælder og badeværelse. De kom til tiden, var flinke, lavede flot arbejde og instruerede i brugen af ventilatorerne. Og så ryddede de flot op. Klar anbefaling herfra.
Den helt rigtige leverandør og montør
Hurtige, dygtige og behagelige at arbejde sammen med. Varmeste anbefalinger herfra.
Fik sat et par thermex ventilatore op…
Fik sat et par thermex ventilatore op som jeg senere fortrød og fik skiftet til Duka one uden problemer. Bjørns oprydning efter endt arbejde kunne mange andre håndværker firmaer lære noget af.
Stor anbefaling herfra.
Ventilation i kælder
Fik en god snak med Bjørn og fandt en løsning til opsætning af ventilation i kælderen. Hurtig og effektivt.
Renovering af kælderværelse
Vi havde et presserende behov for at finde en håndværker hurtigt til at lave en kælder renovering til et skimmel ramt rum inden indflytning i nyt hus.
"Kælder Renovering" var villige til at rykke rundt på opgaver så de kunne rykke hurtigt og har lavet en hel perfekt løsning med calsiterm plader på væggene, fliser på gulvet og Duka ventiler til at fjerne fugt og radon.
Super effektiv
Super effektiv, super behagelige og som krølle på halen er der bare ryddet op så man ikke kan se der er boret hul gennem væggen.
Super service og et højt fokus på…
Super service og et højt fokus på kvalitet. Aftaler overholdt og en kælder-renovering uden problemer. Kan anbefale Bjørn som en ordentlig og redelig håndværker.
Vi har fået totalrenoveret vores 110m2…
Vi har fået totalrenoveret vores 110m2 kælder, og forløbet har været super godt, kælderen er blevet så flot. Bjørn har stor erfaring i kælderrenovering, og kunne fra start og undervejs rådgive for at opnå den bedste færdige løsning. Bjørn har en sjælden sans for detaljer, og sætter en ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde. Vi er så glade for vores kælder, og vi har absolut intet at klage over. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til at bruge dette firma.
Kan helt sikkert anbefales
Fik leveret og installeret 3 stk Duka ventilator til vores kælder. Alt fungerede perfekt ift. timing, information samt installation. Og, som det måske er en mindre ting, så blev der ryddet og og støvsuget efterfølgende. God oplevelse og kan anbefales
Flot udført arbejde inkl rengøring…
Flot udført arbejde inkl rengøring efter sig! God dialog omkring opgaven og så endda til en pris lige under konkurrenterne!
Luften i min kælder er nu frisk og let 💚
Klar anbefaling
Meget hurtig ekspedition fra første henvendelse til (vel)udført arbejde. Morten gik grundigt til værks i vurderingen af, hvor mange ventilationsenheder, vi havde brug for, og han tog sig tid til at tale det hele igennem. Helt generelt bare en super positiv oplevelse.
Veludført - jeg er meget tilfreds
Flot, grundigt, veludført arbejde
Inkl god instruktion til brug og vedligehold og mulighed for at ringe hvis jeg bliver i tvivl.
Indledningsvis god sparring om løsning
Jeg kan klart anbefale
Renovering af kælder.
Skulle have understøbt og udgravet kælder samt nyt gulv med gulv varme.
Vi lave en aftale om at lave det grove arbejde i første omgang.
Det hele forløb rimeligt efter planen kun med små forsinkelser, prisen holdte og der var god kommunikation gennem hele forløbet.
Vi overvejet at bruge Bjørn til fores kommende facade renovering denne sommer.
Vi ville ikke have nogen betænkning for at komme tilbage som kunde hos Bjørn.
Fed oplevelse 👌
Vi havde Bjørn ude og give pris og vejledning vedr fugt isolering og ventilation , vi valgte i første omgang 4 ventilationer , de kom ugen efter og alt kørte total på skinner som var lovet , mange tak 👌
Husk og betal jeres Underleverandører…
Husk og betal jeres Underleverandører for elektriker arbejde . Og skal på det kraftigste fraråde folk og kontakte dette firma , alt hvad de laver er ulovligt og det er fordi dette firma kan ikke finde nogen elektriker eller VVS folk der gider samarbejde med dem , Så bliver de nød til og lave det selv , og det går galt , Vi har beviser nok og billeder
Pas på
Pas på! Vi endte med at blive snydt og arbejdet gik aldrig igang på trods af underskrevet kontrakt og løbende dialog om dato for start af projektet. Jeg har haft mange håndværkere men har aldrig oplevet noget lignende.
Fin dialog i starten ang komplet renovering af kælder. Vi gjorde alt klar, inkl tømning af kælder og klargøring af hele etagen. På trods af underskrevet kontrakt og mundtlige aftaler dukkede Bjørn og hans folk aldrig op og vi har nu spildt mange timer og 10-20.000kr på at blive holdt for nar. Har aldrig oplevet noget lignende. Der bliver ikke længere svaret på telefon og mail så det ligner samme dårlige adfærd som i de dårlige anmeldelser på holbækmurer.dk kælderrenovering.dk og bygge-gruppen.dk der alle er samme firma. Tænk jer godt om.
Kan kun anbefale kælder-renovering
Kan kun anbefale kælder-renovering. De hjalp os til en rigtig fin kælder , mange tak .
Fikset gammel skade
Fikset gammel skade
Jeg flyttede i et hus, hvor den tidligere ejer havde benyttet sig at Kælder Renovering til at renovere kælderen. Grundet en mindre skade hvor der kom svindrevner i betongulvet, fik jeg ringet til Kælder Renovering og aftalt at få repareret gulvet. Undervejs kom der også en vandskade, som skyldes en gammel VVS installation, men udsatte forløbet yderligere. Men der blev holdt ord, og hele gulvet er blevet ordnet og ser flot ud i dag! hvilket jeg er meget glad for.
Jeg vil yderligere tage hatten af for ejeren af Kælder Renovering, for at kunne håndtere irriterende kunder ;)
Lees meer over geverifieerde reviews.