Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To kilo kaffebønner - Brasilien Daterra sunrise - ankommer til tiden, som sædvanligt. Pakket i delikate hvide poser, med indbygget lynlås! Maskinen er varm. Bønnerne kværnet. Presset øges, og de br... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har handlet hos Kaffeagenterne i flere år, og oplevelsen er altid god! Vi rister selv, og udvalget af grønne bønner i høj kvalitet er stort og godt! Alle burde riste selv - vores lille Gene Café... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt nogle ting fra kaffe agenterne, bl.a. nogle glas, der var blevet knust under transport. Jeg afviste pakken og kontakte kaffe agenterne, som var utroligt hjælpsomme. Jeg fik send... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiewinkel

Geschreven door het bedrijf

Salg af rå og ristet kaffe fra eget risteri i Randers. Endvidere specialist i espressomaskiner, kværne, kafferistere m.m.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering 👍 jeg køber gerne…

Hurtig levering 👍 jeg køber gerne koffeinfri kaffe, hele bønner og det smager bare dejligt. Desuden elsker jeg kaffe med smag. Dark chocolate er min favorit 🥰 Kaffeagenterne har også en afdeling med rigtig lækkert the 🤩
Et besøg i butikken er bestemt også en oplevelse og personalet er virkelig venlige og servicemindede 👌👌

26 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hurtig levering men desværre virkelig…

Hurtig levering men desværre virkelig smagsløs “espresso” - købte 2 kasser til iskaffe, men de smager ikke af noget 😔 Sirup var okay mending ret syntetisk i smag, så det kan jeg desværre ikke anbefale. Havde forventet mere til prisen. Øv!

9 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har rundt regnet været kunde hos…

Jeg har rundt regnet været kunde hos jer i 20 år og har været godt tilfreds, dog har I svigtet i et spørgsmål jeg havde fremsendt først i januar måned som havde føgende indhold: Jeg vat i Thailand sidst 90erne og var på en lille café i Puhket Town hvo vi fik serveret Blue Mountin (verdens dyreste kaffe). På et tidspunkt efterlyste jeg denne kaffe hos jer og fik at vide at der ikke var grundlag i danmark for denne kaffe, men I anbefalede en bønne som mindede om Blue Mounten og som jeg bestilte, men på et tidspunkt kunne I ikke skaffe bønnerne og så gik det efter nogle år ud af min hukommelse. Men mit spørgsmål til jer var på det tidspunkt om I kan huske hvilken bønne det var som I anbefalede? Jeg fik aldrig svar!

1 februari 2026
Logo kaffeagenterne

Antwoord van kaffeagenterne

Hej Jørgen - tak for dig og for din fine anmeldelse - og beklager selvfølgelig at du ikke har fået svar - så her er det: et godt alternativ til Blue Mountain kunne være vores kaffe fra Papua Ny Guinea :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

en lækker butik med alt hvad et kaffe…

en lækker butik med alt hvad et kaffe hjerte mangler. ved ordre over fragt, er der hurtig levering.
jeg elsker at besøge butikken, eneste minus er at jeg altid køber lidt ekstra godt med hjem.

5 februari 2026

Reservedele.

Jeg bor i København, jeg har nu og da haft brug for reservedele til min gamle Rancilio maskine. Altid god
service og hjælpsomhed, som jeg ikke har kunnet opdrive øst for Storebælt.

Hans Jørn Kristensen.

23 januari 2026

Super hurtig levering

Var sent ude og skulle bruge en gave. Bestilte den sent torsdag aften, fredag eftermiddag var den på vej og hentede den lørdag i Pakkeshoppen.

19 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Jeg er lidt ny i det med selv at riste kaffe. Så startede ud med en Etiopisk kaffe. Og det var en rigtig god oplevelse.
Kaffen duftede fint . Lidt af hø tænker jeg. Og efter 8 minutter i ovnen, så begyndte det at dufte af kaffe. De fik 11 minutter og en dejlig frisk kaffe var resultatet.

11 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Besvarer ikke henvendelser

Jeg skrev fornylig en anmeldelse, hvor jeg nævnte, at jeg ikke kunne komme i kontakt med firmaet via deres kontaktformular på hjemmesiden. De svarede på anmeldelsen og foreslog at ringe direkte til dem. Det har jeg nu prøvet et par gange...

Ventemusikken hakker konstant, så man hele tiden tror, at de er i gang med at besvare opkaldet. Det er dog det mindste problem. Mere forstyrrende er det, at de lægger på, når man har stået i kø i nogle minutter.

Det virker i stadig højere grad til, at firmaet simpelthen ikke vil kontaktes.

Det skal siges, at jeg var ganske tilfreds med min levering fornylig, men jeg havde et ret afgørende spørgsmål, inden jeg evt. kunne lave en ny og flere fremtidige ordrer. Når jeg ikke kan få svar på dette, kommer jeg desværre ikke videre.

10 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.