Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ville sige tak for sådan en god oplevelse med at få jer på besøg. Alt spillede . I kom præcis som aftalt. Lavede meget god kaffe og andre varme drikke - alle gæster og værter var meget glade. Den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i Banedanmark flere gange haft besøg af Kalles Kaffe, og de leverer altid en skøn oplevelse. De kommer som aftalt, langer skøn kaffe, kakao og chai over disken, og er bare så rare allesa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vores formål er, at udbrede kvalitetskaffe i Danmark, fra mobile kaffebarer, til events og folk på farten. Derfor er alle vores produkter af højeste kvalitet, lige fra vores kaffebønner til vores espressomaskiner. Kaffe og mælk er selvsagt hovedingredienserne på vores menukort, og derfor er vi rigtig glade for det gode samarbejde vi har med det lokale kafferisteri Copenhagen Coffee Lab, samt det sønderjyske mejeri Naturmælk.

3,5

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ville sige tak for sådan en god…

Den unge barista gjorde det så godt.

Så mange tak herfra.

16 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I used Kalles Kaffe at an event we had…

I used Kalles Kaffe at an event we had at The Nimb on Tuesday - both a Matcha Cart and a Coffee Cart. Two friendly ladies with smiles and service minded, really good coffee and matcha. And just really great service through out the whole experience of booking and dealing with them. Super flexible and easy to work with. I highly recommend them for your event!

12 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten…

Jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten af kaffen, men jeg kan både høre og lugte de mobile kaffebarer, når de larmer og oser sig op ad Vesterbrogade. Det efterlader et indtryk af køretøjer, som næppe lever op til gældende regler.

Det harmonerer dårligt med Kalles ellers smarte og bæredygtige image. Jeg håber, at virksomheden fremover vil fokusere mere på reelle, miljøvenlige løsninger frem for aktiviteter, der bidrager til støj og forurening.

21 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I skylder penge

Zoologisk have afdelingen. - Fin mad.
Bare uheldigt at der står 59 kr for en panini udenfor på skiltet , og jeg pludselig skal betale 65 kr da det står indenfor. De hævder at det er gamle priser udenfor.
Jeg spørg da maden er lavet om jeg så ikke bare kan vælge noget for de sidste 6 kr. Til det er svaret et rungende nej.
I skylder.
vh
Martin

29 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft Kalles kaffe ude til vores…

Vi har haft Kalles kaffe ude til vores sommerfest, og det var en succes, 1: det var god kaffe 2: det var god service, og 3: det var en fair pris, så det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Kalles kaffevogne.

23 augustus 2025

Den bedste kaffe 👌🏼

Jeg har ofte købt kaffe hos Kalle’s. Altid super god betjening og virkelig god kaffe. Jeg har også haft lejet en ‘Ølscooter’ til et åbent hus. Lidt sjovere end bare at have en fadølshane stående på et bord.

20 juni 2024

Meget fin

Kalles kaffe laver rigtig god kaffe med meget fin service. De har også fin chai latte og de har til alle aldre. Der er kaffe, varm kakao og sodavand

25 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde besøg af Julius med Kalles…

Vi havde besøg af Julius med Kalles Kaffe-vognen. Julius lavede kaffe i et hurtigt tempo med flotte latte art-dekorationer. Velsmagende produkter og god, venlig betjening.
Charmerende ung mand.

28 september 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Dårligt. Rigtig rigtig dårligt. Vi havde booket Kalles Kaffe til vores bryllup. For det første kom vognen over en time for sent og det er jo ikke en dag hvor man har brug for ekstra stress. For det andet kunne vi ikke få fat i chaufføren så vi anede ikke om han overhovedet kom. Og da han så endelig kom så var han sur og ret ligeglad med det hele. Alt i alt en ret ærgelig oplevelse på en ellers fantastisk dag. Jeg kan bestemt ikke anbefale Kalles Kaffe.

8 oktober 2022
Logo Kalles Kaffe

Antwoord van Kalles Kaffe

Hej Henrik,
Tak for din henvendelse. Jeg har netop kigget vores bookinger igennem og kan ikke finde det bryllup du beskriver d. 08-10-22 ? Vi var nemlig slet ikke til nogen bryllupper den dag.

Kan du hjælpe mig med at finde frem til bookingen? Send evt på mail@kalles-kaffe.dk

Mvh Alex Schacht

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til dårlig service finder man…

Magen til dårlig service finder man ikke.. Købte 4 kopper kaffe, jeg sagde jeg ville bestille, så får jeg svaret, så skal du jo sige hvad du vil have, i en rigtig sur tone.
Nummer pladen er BE364.
Den ansatte havde ikke navneskilt på, så kan ikke oplyse navn.. men sidste gang jeg køber noget der..

28 juli 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.