Er was een probleem met de levering maar dat werd perfect opgelost en enige tijd later dan voorzien kwam mijn bestelling aan. Het waren 2 gepersonaliseerde items voor de verjaardag van mijn dochter.
Overzichtelijke webwinkel. Fijne producten. Ik heb even getwijfeld welke thermosfles ik wou. Uiteindelijk gekozen voor de etna grip 500ml. Ik wou hem voor als ik weer eens langs de sportvelden sta in... Toon meer
Always a sip ahead with Kambukka, the creators of stylish and innovative drinkware for people on the go. We've got your back, so you can enjoy your favorite drink or snack. Anytime, anywhere, just the way you like it. In a nutshell: we're the perfect match for your active lifestyle and vibrant personality. Kambukka's leak-proof products are so easy to use and clean, that after a while you can’t imagine your life without them. By the way, every Kambukka product is born in-house, from brainstorm to testing. Quench your thirst and nourish your body, Kambukka makes sure you drink and eat better. Sip refreshing water, savor hot brews, and enjoy your favorite lunch, just the way it should be. And guess what? Bye-bye plastic waste! With Kambukka, ditch the bill for useless packaging. Plus: it's your effortless eco-hero. You’ll be saving the planet and your wallet without lifting a finger. With Kambukka by your side, conquer the world sip by sip, day after day.
Torenplein 7.16.1, 3500, Hasselt, België
- customerservice@kambukka.com
- www.kambukka.com
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Alles is goed gekomen
Ik heb intussen 3 waterflessen en 4…
Ik heb intussen 3 waterflessen en 4 thermostassen van Kambukka en ik wil niets anders meer. Ze zijn zo degelijk en zo gebruiksvriendelijk. Ik vind de grote opening heel handig om schoon te maken, net als de mechanismes. Mijn koffie blijft makkelijk 4u warm en mijn water zelfs in de zomer koud.
Korte levensloop
Kindjes bijten de dop van de fles binnen no time kapot en enkel dat onderdeel kun je niet los vervangen. Dus dure flessen voor de tijd dat ze meegaan.
Super goed service
Super goed service! Er was iets mis gegaan in de communicatie. De klantenservice reageerde daarna heel snel, fijn en duidelijk. Vervolgens hebben ze een nieuwe fles opgestuurd. Echt heel erg blij met de nieuwe fles en hun services!
Heel slecht oplichters nooit hier een…
Heel slecht oplichters nooit hier een fles kopen! Ik heb via bol een bestelling geplaatst met retourneren hebben ze 3 weken geen retour label gestuurd na 3 weken met moeitw kwam die eindelijk na 2 weken niet verwerken heb ik weer gebeld met bol zeggen ze is bekrast. Hoe gemeen ik heb hem gelijk retour aangemeld. Origineel doos terug gestuurd. Ze willen gewoon niet mijn retour accepteren. Kreeg te veel negatieve ervaringen van ouders daarom had ik het geroutineerd!
Zeer goede service nadat door toedoen…
Zeer goede service nadat door toedoen van de DHL bezorger het pakket was zoek geraakt.
Goede en snelle communicatie, goede oplossing.
⭐⭐⭐⭐⭐ Super tevreden met mijn gepersonaliseerde Olympus thermosbeker van Kambukka!
Ik heb twee dagen geleden een gepersonaliseerde Olympus thermosbeker van Kambukka besteld en ondanks dat er stond dat personaliseren 2 dagen extra kon duren, is hij vandaag al aangekomen. Ruim op tijd voor Moederdag! Dat betekent dat de verzending, inclusief personalisatie, maar 2 dagen heeft geduurd. Super snelle service dus! 😍
Daarnaast ziet de fles er echt prachtig uit en straalt deze kwaliteit uit. Ik ben mega tevreden en kan Kambukka echt aan iedereen aanbevelen! Dikke aanrader voor wie op zoek is naar een persoonlijke en stijlvolle drinkfles met topservice. 👌
Zeer blij met deze aankoop.
Dankzij de drinkfles van Kambukka drink ik door het geïntegreerd rietje veel meer dan vroeger! Zeer blij met deze aankoop.
Zeker een aanrader!
Ontzettende fijne flessen en zeker lekvrij, ik heb er inmiddels 3 en 1 daarvan kwam lekkend binnen maar binnen 1 dag opgelost en een nieuwe toe gestuurd gekregen. Top Service!
Top service met goede producten
Super fijne flessen ik heb er zelf 2 en ik ben nog steeds super blij met mijn aankoop. Toen ik bij een recensie aangaf dat de tea mesh helaas niet goed werkte voor mijn gedroogde thee stuurde ze me zo een nieuw product op die daar beter voor werkt. Echt top service!
Perfecte en doordachte waterfles
Perfecte en doordachte waterfles. Rubberen boden + handvat, mogelijks om de dop uit elkaar te halen voor het poetsen. Kwalitatief materiaal en personklaseerbaar. Een bedrijf dat geeft om zijn product.
Mijn thermo's van ali express hield…
Mijn thermo's van ali express hield thee langer warm dan een thermos van kambukka. Na 2uur al aanzienelijk minder warm
Super flessen én fantastische service!
Heel fijne service!!
Nadat mijn dochter een deeltje was kwijtgeraakt van haar fles op kamp kregen we een volledig nieuwe!
Dankjewel - de flessen zijn onmisbaar!
Meerdere malen gekocht vanwege goede…
Meerdere malen gekocht vanwege goede kwaliteit geen klachten
Zeer degelijke drinkflessen
Zeer degelijke drinkflessen. Leuke design. De verpakking is ook bijzonder cool :)
Waardeloos
Kreeg de "Olympus 500 ml Matte Black" gratis van de ANWB bij een trekhaak-installatie. Gelukkig maar, wat een waardeloos ding. Isoleert minder goed dan mijn non-design Action fles. Bovendien gaat na twee jaar niet-intensief gebruik de matte zwarte verf bladderen. Nu veel van die vieze zwarte schilfers. Naar de kliko ermee. Gelukkig geen €30 voor betaald.
Al 3 jaar tevreden gebruiker
Olympus Matte Black - Onlangs 2 Kambukka’s bijbesteld. Mijn zoontje (6j) gebruikte een kleinere versie al 3 schooljaren bijna wekelijks. Ze gaat altijd volledig in bovenste lade vaatwasser. De zwarte lak ziet er nog erg goed uit. Aan de onderkant is er kleine schade aan de zwarte lak, maar na 3 jaar intensief gebruik en soms vallen lijkt me dat miniem en logisch. Ze sluit nog steeds goed af, is goed proper te houden en lekt nooit, als je het binnenstuk juist inbrengt. Ideaal voor fris water in de zomer en gewoon handig in gebruik de rest van het jaar.
Goede klantenservice en kwalitatief…
Goede klantenservice en kwalitatief product dat ook effectief nooit lekt!
Kleuren gaan na een tijd wel af in de wasmachine maar dat is ok gezien de kwaliteit verder en als je met de hand wast blijven ze wel mooi!
Heel goed en gemakkelijk in onderhoud😊