Kattens Værns Webshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne og sjove køb, (bogen om katten Verner og kravle misserne ♥️🐾), som vakte stor begejstring som julegave til den ældre del af familien 🎅🌲🎁💚. Og så støtter man jo samtidig en fantastisk god... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde og hjælpsomme med at få varer leveret. Personalet gik ekstra langt, gor at skaffe krus, der havde et udgået motiv. Fantastiske mennesker

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en del forskellige ting, bla nogle skåle.. Der var åbenbart fejl i "lagerlisten", så de havde kun 1 i den valgte farve, og havde bestilt 2. Men her fremsendte den søde medarbejder billede... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg støtter med glæde Kattens Værn og havde brug for en gave til en veninde, der elsker katte ligesom jeg. Jeg fandt i webshoppen MY KITTEN, der må være den oplagte gave. Den er rigtig sød og meget fi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Støt vores arbejde med dine indkøb!!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

94 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt og overskueligt at…

Det var nemt og overskueligt at bestille, og jeg fik nogle fine varer. Mine katte er meget begejstrede for det fine kradsebræt med boldene indeni.

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Ulla, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du og dine katte er tilfreds med vores service og vores varer 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

4 december 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Annette, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Altid super gode ting

Altid super gode ting, dejlig service og lynhurtig levering.

10 december 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Lene, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores varer og vores service 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Julemisser

Fandt en masse sjove juleting med misser. Gode gave ideer og samtidigt en hjælp til kattens værn, der gør et supert job ved at hjælpe katte i nød.
Julehilsen fra Margit

25 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Margit, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dine juleting med misser 😸🎅🎄Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering. Ordren blev afsendt samme dag.

9 december 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Eugenia, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores varer og service 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene 😸

super hurtig service

5 december 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene. 😸

Søde julegave ideer

Søde julegave ideer, fine julekalendere og hurtig levering. Jeg har købt søde træfigurer, jeg er sikker på, de bliver godt modtaget.

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Helle, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med både vores varer og vores service 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer - hurtig levering - godt formål.

3 december 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Solvejg, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med både vores varer og vores service 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og sikkert og pakken kom hurtigt…

Nemt og sikkert og pakken kom hurtigt så vil klart handle her igen

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Charlotte, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske vare som støtter et godt…

Fantastiske vare som støtter et godt formål.
1000 tak for altid hurtig betjening.

29 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Alex, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Hurtig levering 0:)

25 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Helle, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det støtter et godt formål!

Det støtter et godt formål!
Jeg bestilte nogle kravlemisser og julekalendere, og de kom, som bestilt.

7 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Tine, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Fin og sød oplevelse

6 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Annelise, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

God service. Hurtig levering

5 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Mie, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid fine ting at vælge

Altid fine ting at vælge. Hurtig udtjrkning og levering.

4 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Louise, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores produkter og service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Det hele perfekt

Det hele perfekt! ;o)

30 oktober 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Anna, tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med det hele 😸Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god telefonisk hjælp med…

Super god telefonisk hjælp med bestilling af katte-T-shirts, tak :-)

13 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Anita, tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med vores service. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer til et godt formål

Flotte varer og hurtig levering!

11 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Malene, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores varer og levering. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød vare og hurtig forsendelse

Flotte varer og hurtig forsendelse. Handler gerne igen;o)

11 november 2024

Antwoord van Kattens Værns Webshop

Kære Jonna, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores varer og forsendelse. Vi takker dig mange gange for din støtte til vores arbejde med kattene.