Keepershandschoenen24 Reviews 11

4,1

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Mooier en makkelijker kan het niet

Echt een aanrader, top bedrijf!
3 paar keepershandschoenen besteld, helaas 1 niet kunnen leveren, maar direct het geld terug gestort gekregen voordat de keepershandschoenen binnen waren. Echt top!
Aangeven dat ik toch nog 1 ander paar wilde bestellen, was geen probleem, die kon ik dus zonder verzendkosten bestellen.
Echt een top service!
En alles is bovenverwachting verlopen. Kwaliteit, service en snelle levering!
Kan niets anders zeggen dan helemaal top!

5 december 2025

Onlangs keepershandschoenen besteld bij…

Onlangs keepershandschoenen besteld bij Keepershandschoenen24 en ben erg tevreden over zowel de service als de kwaliteit. De site is duidelijk, het aanbod ruim en de 1+1 gratis actie was mooi meegenomen. De levering was snel en netjes en de handschoenen zitten perfect. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer.

9 september 2025

Top service

Fijne site en bestelling volgende dag in huis. Makkelijk retourneren. Top service!

14 november 2025

Niet bestellen; je wordt opgelicht!!

Dit is een review over een bestelling op de site Keepers24.nl (is van dezelfde eigenaar als keepershandschoenen24.nl).

Op 19 oktober jl. heb ik een bestelling geplaatst van een keepersbroek (2 verschillende maten), betaald met iDeal, maar nooit een orderbevestiging van ontvangen. Mail gestuurd, maar geen antwoord op ontvangen. Ik heb daarom gebeld en kreeg te horen dat 1 maat niet geleverd kon worden (stond wel op de site); het geld zouden we hiervan terug krijgen (wat inderdaad ook het geval is). De andere broek werd wel gestuurd, maar dit bleek een totaal andere broek te zijn dan de foto op de site. Ik heb op 1 november gebeld en de voice mail ingesproken, maar ben nooit terug gebeld. Ik heb daarom weer een mail gestuurd, maar nooit een reactie gekregen. Op 6 november heb ik weer een keer gebeld, nog een keer de voice mail ingesproken en weer een mail gestuurd, maar wederom geen enkele reactie! Een simpele vraag over het terugsturen van een verkeerde broek die ik helemaal niet wilde werd niet beantwoord, laat staan dat je netjes terug gebeld werd. 8 november belde ik met een ander nummer waarop wel de telefoon opgenomen werd (mijn telefoon werd dus gewoon niet meer beantwoord). De vraag die ik stelde waarom er niet op mijn mail gereageerd werd is 'welk e-mail adres ik dan gebruikt had?', antwoord: dat wat op de site vermeld staat. Ik zei dat ik ook 2 voice mail berichten achter had gelaten, maar nergens antwoord op kreeg. Maar dat ik ondertussen nog wel steeds met een totaal andere keepersbroek (ook nog eens goedkoper) zat die ik helemaal niet besteld had en terug wilde sturen. Ik vroeg om een verzendlabel omdat de fout bij Keeper24 lag, dat zag meneer (Bart van Roosmalen) anders. Na veel 5en en 6en werd de toon van Bart van Roosmalen onvriendelijker en zei hij (voordat hij de hoorn er op gooide) dat hij een verzendlabel zou sturen, maar nu, een week later (het is vandaag 15 november), nog altijd niets ontvangen. Op eigen kosten terug sturen doe ik niet, want ik las op deze review site dat ze konden fluiten naar hun geld. Mensen, bestel hier aub niet, je wordt opgelicht!!!

15 november 2024

Slechte service

Destijds een aankoop gedaan via keepershandschoenen24, en dat was de 1+1 gratis aanbieding. Eerste paar handschoenen gebruikt, was prima, na een tijdje de tweede paar handschoenen en die ging na 1 training al kapot, de band/sluiting om hem dicht te maken scheurde kapot op de stiknaad. Daarom heb ik contact opgenomen met keepershandschoenen24, en die gaf aan contact op te nemen met de fabrikant en daarna gaf hij aan dat hij een nieuw paar ging regelen. Even daarna kwam hij in een keer met het bericht dat het al te lang geleden was en in een keer niets meer kon betekenen. Het waren splinternieuwe handschoenen uit de verkapping, 1 keer gebruikt, dat kon hij ook zien op de foto's die ik mee gestuurd heb, en vervolgens beloofd hij nieuwe op te sturen die de fabrikant vergoed, en daarna in een keer is het niet meer mogelijk en doet hij er niks meer aan.

1 november 2024

Toppers

Goede service. Nadat ik mijn e-mail zelf verkeerd had ingevuld even telefonisch contact gehad. Vriendelijke en behulpzame man die me te woord stond. Mooie opdruk op de handschoenen en goede service. Bedankt en ik kom zeker bij jullie terug!

5 september 2024

Geen levering maar heb wel betaald!

Ik kocht onlangs keepersonderkleding. De goederen werden vrijs nel geleverd tot daar liep alles OK.
Het truitje bleek te klein en toen begon de miserie. Voor de retour sta je helemaal zelf in. Ik kan begrijpen dat het niet gratis is, want gratis bestaat niet, maar ik heb 3 x een vraag gesteld en kreeg nooit antwoord. Dan maar gekozen voor PostNl die het perfect afleverde. Na enkele dag nog steeds geen reactie. Heb bewij doorgemaild en na nog ns 2d eindelijk reactie dat ze ander truitje opsturen. Van een professioneel antwoord was geen sprake. We zijn meer dan een week verder en heb nog niets ontvangen noch een bericht van PostNL dat er een pakje onderweg is. Ik krijg geen antwoord meer op mijn mail. EN IS HET LOGISCH DAT DE 2 telefoonnummers op hun site zijn afgesloten???? Dit is een frauduleuze website vrees ik.

8 maart 2024

Top service

Bestel altijd handschoenen voor mijn zoon, de laatste keer zat er n scheurtje in t klittenband na 1 dag, foto verstuurd, ik kreeg meteen bericht dat het vergoed werd, de volgende dag waren de nieuwe handschoenen al binnen
Top service,

7 maart 2024

Wat een super vriendelijke vriendelijke winkel

Wat een super vriendelijke communicatie en service.
De door mijn zoontje bestelde keeper handschoenen kon men niet leveren. Zoon teleurgesteld ook ivm komend toernooi. Mocht hij andere uitzoeken. Deze waren aanzienlijk (€25) duurder. Maar omdat Bart van de winkel helemaal meevoelde, rekende hij niets extra’s en heeft alles in het werk gesteld om de handschoenen op tijd te leveren. Ze kwamen op tijd binnen. Pas als er iets mis gaat ziet men de ware aard van een bedrijf. Vandaar mijn complimenten aan deze winkel. Thanks Bart

2 december 2023

Is dit jouw bedrijf?