1. Winkelen en mode

Kiabi.com, vente en ligne de vetements femme, homme, enfant, bebe et grossesse. Kiabi : lingerie, sous-vetements, tee shirt, pantalon, pull, sweat, chemise, chemisier, pyjamas, ensemble bebe.

2,5

Slecht

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super

Ik heb setjes kleren en t-shirts gekocht voor mijn 2 meiden. Door de slechte reviews vond ik het heel spannend. Ik heb een bestelling van 50 euro geplaatst. De kleren zijn 2 dagen later geleverd. Kwaliteit is heel goed. Prijs is goedkoop. T-shirts tussen de 2,5 en 3,5 euro. Setje kleren gekocht voor 10 euro. Enige ‘nadeel’ de kleren vallen kleiner. Heb voor mijn dochter die maat 98 draagt, 116 gekocht en voor mijn baby van 9 maanden, 3 jaar gekocht. Ik moet wel zeggen dat mijn kinderen wat groter en langer zijn.

3 april 2026

Once and never again

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst.
Deze werd, na betaling, spontaan door hen geannuleerd, zonder enige uitleg. Wat een customer service!
Zij zien mij niet meer terug.
Na meer dan twee weken ook nog steeds geen terugbetaling gehad!!

2 maart 2026

Heb mijn pakket niet ontvangen

Heb mijn pakket niet ontvangen. En heb volgens Kiabi géén recht om een klacht in te dienen want volgens hen is het pakket afgeleverd op de veilige plaats die vermeld staat in de app van Bpost. Is dus volledig mijn verantwoordelijkheid zeggen ze, dus géén recht op terugbetaling. Nooit bestel ik nog iets bij Kiabi. Zo'n slechte service !

7 oktober 2025

TOPservice! En superleuke kinderkleding voor een leuke prijs!

Recent een aankoop gedaan van sneakers met lichtjes voor mijn kleinzoon en er bleek iets niet goed te zijn.
Mail verstuurd en meteen begeleiding met de mogelijk heden, enkel dagen later aankoop terugbetaald gekregen en meteen nieuwe besteld. Supersnelle reactie en wat een TOPservice!! Vriendelijk en behulpzaam!

18 november 2024

Wanordelijk

Eerst en vooral heeft het 12 dagen geduurd vooraleer het pakket aankwam. Voor het retourneren via de site krijg ik op de link waar de retourbon zou moeten verschijnen "Ouuuups !Il ne se passe rien ici". Heb mail gestuurd en wacht op antwoord. Laatste maal, dat is zeker.

24 juli 2023

Geld afgeschreven

Geld afgeschreven, niks geleverd.
Maanden al bezig om het geld terug te krijgen.
Zeer slecht bedrijf.
Mensen wees gewaarschuwd !

3 november 2022

Prijs/kwaliteit

Heren Pluszise maten prima. Ook de lengte wat bij sommige andere winkels nog weleens te kort kan zijn, dan is de breedte wel groot maar de lengte te kort
Overhemden goede kwaliteit, zeker voor de grotere maten.

30 november 2022

HEEL SLECHT

HEEL SLECHT! Pakket nooit geleverd en ze helpen je langs geen kanten! Je mag betalen maar je ontvangt niks! En dan maar kopiien vragen van je paspoort waar deze instantie geen recht op heeft! Echt een schande dat de koper int zak gezet wordt terwijl het probleem bij hun ligt!

3 augustus 2022

Boos , heel boos

Boos : al meerdere malen kontakt genomen met klantendienst om mijn bestelling terug te sturen niks werkt en veel hulp krijg je niet . Uiteindelijk per post teruggestuurd , ben benieuwd wanneer mijn geld wordt teruggestort. 😡

20 december 2021

Broek besteld maat 50

Broek besteld maat 50, schrok toen ik hem uitpakte, 54 was de broek dus veeeeel te groot.
Verzendkosten heen en terug gerekend, schande was hun fout.
Bij dit bedrijf koop ik dus niets meer.

20 juli 2021

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Voor 122 euro aan kleding gekocht en na een week geen reactie van van de klantenservice over de status van mijn bestelling.

28 oktober 2020

Kiabi is betrouwbaar !

Kiabi is betrouwbaar en fijn om bij te winkelen .Mensen moeten niet zeuren over de bezorgtijd , misschien wist u het niet maar er heerst Corona!!!!

Met retourneren van artikelen heb ik nooit problemen gehad , ik kreeg mijn geld altijd netjes teruggestort.

Wederom bedankt , artikelen kwamen netjes thuis gestuurd !

Een tevreden klant,

Groet,Cees.

27 mei 2020

Extreme leveringstermijn + GEEN SERVICE

Houden zich helemaal niet aan de afgesproken leveringstermijn! Ik heb op 4 juni kleding besteld, zogezegd wordt alles geleverd binnen de 4 dagen. We zijn ondertussen al 14 juni en ik heb de kledij nog steeds niet ontvangen! Ondertussen komt er een weekend aan dus tzal ook nog niet voor de eerste dagen zijn. Klantendienst biedt echt GEEN service. Is enkel te contacteren via email, na 2 dagen krijg je pas een antwoord op je klachten mail en hun antwoord is dan nog: we laten u binnen de 48u iets weten... DIT IS DE LAATSTE KEER DAT IK HIER BESTELDE!!

14 juni 2019
Toon reviews in alle talen. (1.223 reviews)