Kids Factory Reviews

4,5

Beste medewerkers van Kidsfactory, Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geleverde service. We hebben online onze spulletjes besteld en de volgende dag al in huis! Wauw! De swaddles van... Toon meer

Fijn email contact, snel met het terug storten van geld en leveren van produkten. Ook vind ik de website overzichtelijk en mooi....vooral de voorbeeld kinder/babykamers! Kortom, ik ben een tevreden... Toon meer

Snelle levering, goed verpakt, heel leuke spullen. Klein puntje van kritiek: Retourbeleid zou iets netter kunnen; er is geen retourformulier of wat dan ook, je moet per mail melden dat je iets wilt... Toon meer

Wij hebben bij Kids Factory een autostoel besteld via de website. Deze werd een dag later al bezorgd door de post, wat een service! Echt een aanrader om via de website te bestellen als de winkel te... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het is altijd een feest om te shoppen bij Kids Factory , de leukste kinderwinkel van Nederland. Vanaf nu kan dit ook in onze vernieuwde webshop. Heel veel moois uit onze winkel is gewoon online te bestellen. Baby- en kinderkamers, autostoelen, kinderwagens, kinderstoelen en heel veel leuke accessoires die allemaal even overzichtelijk in de nieuwe webwinkel staan! En met de Kids Factory Basics ben je voor topmerken nooit teveel kwijt.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Duidelijk en snel

Kortom, ik ben een tevreden klant
vriendelijke groet

3 maart 2012

Goed geregeld...!

Ik koop al regelmatig in de winkel in Breda, maar dat veel van de collectie ook online te bestellen is, is superhandig. Zeker omdat ik zelf niet in Breda woon. De bestelling was er snel, de verpakking was netjes verzorgd. Niks op aan te merken dus, ga zo door! Zou top zijn als ook de kleding online te koop is.

20 februari 2012

prima

de communicatie over de bestelling en aflevering is correct en op tijd. we zijn gewoon tevreden. Het gaat zoals het misschien "hoort" . Er wordt gedaan wat er wordt beloofd op de website.

1 februari 2012

Fantastisch

Je wordt goed en snel op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling via de mail.
Zeer snelle levering.

1 februari 2012

Perfect!

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel verzonden

26 januari 2012

Verkeerd geleverd

Bestelling van hoeslakentjes gedaan, 1 gekregen met een vlek erop en 1 in een verkeerde maat. Dus had ik er nog helemaal niks aan!

20 januari 2012

Retourbeleid kan beter

Snelle levering, goed verpakt, heel leuke spullen.
Klein puntje van kritiek: Retourbeleid zou iets netter kunnen; er is geen retourformulier of wat dan ook, je moet per mail melden dat je iets wilt ruilen of retourneren, maar er wordt verder niet gevraagd of je er nog een briefje bij wil doen iod. Ik kan me voorstellen dat daarmee best wat fout kan gaan. Ik wacht overigens al een week op mijn retourartikel...

16 januari 2012

perfect!Goed geïnformeerd over status bestelling. Netjes op tijd geleverd...goed verpakt..zonder te hoeven registreren

Eerlijk is eerlijk....persoonlijk was mijn reden van bestellen bij kidsfactory het niet eerst hoeven registreren alvorens het kunnen plaatsen van een bestelling zoals bij blijkbaar vele andere sites van mij bekende ketens resulterend in reclame of vastleggen van mijn persoonlijke data wat ik niet wens. Door de relatief lage aanschafwaarde van mijn bestelling...de bloom diesel denim inzet a €59,- , het keurmerk en het natuurlijk niet hoeven registreren alvorens te bestellen besloten de bestelling te doen via kidsfactory. Hierna netjes geïnformeerd over betaling, verzending en levering wat conform de informatie 1 dag zou zijn. Alles netjes volgens afspraak. Dit maakt dat ik bij uitzondering de moeite neem deze beoordeling te schrijven. welverdiend door kidsfactory.

11 januari 2012