huhuhuhuhu Reviews

1,6

KOOP HIER NIETS! Dit is echt een ramp! Ik heb mijn producten besteld in november (voor tegen Sinterklaas te krijgen). Ten eerste heb ik het veel later dan Sinterklaas gekregen (zelfs na de kerstdagen... Toon meer

Zelfs geen 1 ster waard !!! Jammer dat ik mij heb laten vangen aan hun -toch wel mooie- site. Maar is eigenlijk Chinese rommel. Daarnaast wacht ik al 2 maanden op mijn bestelling. Klantenservice trek... Toon meer

Inderdaad - zoals andere reviewers al schreven - complete oplichterij. Je krijgt steeds netjes een mail terug dat ze echt gaan leveren.... en hoort en ziet dan vervolgens weer weken niks. Meestal lees... Toon meer

Helaas toevallig deze keer geen Trustpilot gecheckt, want heb helaas zelfde verhaal: bestelling komt niet en geen reactie op emails waar het blijft. Vrees dat mijn geld in bezit is van 'bedrijf' dat... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Kinderspeelgoed

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

pas op! kidstafel is oplichterij…

Helaas lees ik nu pas de andere reviews. Het is inderdaad grote oplichterij. Het is goedkope rommel uit China en als je wilt retourneren, krijg je een adres in China met een Nederlands retourformulier. Onvoorstelbaar dat dit kan!

29 juli 2024

Kidstafel doet voorkomen dat ze een…

Kidstafel doet voorkomen dat ze een Nederlands bedrijfje zijn die gepassioneerd Montessori materiaal verkoopt.
Het is dus FAKE.
Chinese troep die ze voor 3 dubbel de prijs verkopen wat ze zelf op Aliexpress hebben gekocht.
OPLICHTING

15 juli 2024

Schandalige oplichters

Schandalige oplichters, dat is dit! Alles wat hier geschreven staat is waar. Niks gevestigd in Amsterdam, troep dat niet werkt word geleverd, retourneren moet naar China voor €29, voor een product van €20 . Ik heb er 25 mailtjes aan geweid. Telkens slecht nederlands vertaald antwoord van dezelfde strekking, je mag het product houden(dat niet werkt) én je krijgt 10% retour. De procenten lopen per extra mail op tot max 60% daarna laten ze je vallen. Op fb etc kun je wel.een.opmerking toevoegen die zij vervolgens wegfilteren zodat je geen enkele klacht van klanten kunt lezen. Wal-ge-lijk!

11 juli 2024

Deze website is pure oplichting

Deze website is pure oplichting! Goedkope plastic rommel uit China. Gevaarlijk kleine onderdelen voor kinderen. Ze zeggen te leveren uit Schiedam wat onzin is, producten worden gewoon uit China geleverd. Retourneren mag je wel naar China a 30 euro. Heb een deel van mijn bestelling zelfs niet eens geleverd gekregen en daar wordt vanuit de klantenservice niet eens op gereageerd. Oplichters!

5 juli 2024

Dat ik hier ingetrapt ben!

Dat ik hier ingetrapt ben!! Alles is in de andere reviews al geschreven, niks met montessori te maken!! Goedkope rotzooi uit China, andere artikelen geleverd, superkleine plastic onderdelen met verstikkingsgevaar. Wat een rommel, ik zou het gratis nog niet willen hebben. Koop niks bij deze oplichter! Ik schakel mijn juridische bijstand in.

4 juli 2024

Slecht slecht slecht

Slecht slecht slecht. Dat deze website nog bestaat! Heel oneerlijke reclame : foto's en omschrijving komen niet overeen met wat je ontvangt.

29 juni 2024

Niet bestellen

Heeft niets met montessori te maken. Goedkoop plastic speelgoed uit China!

Wordt verstuurd vanuit Schiedam en moet geretourneerd worden naar China op eigen kosten.
Geen communicatie mogelijk.
Heeft iemand enig idee hoe dit gestopt kan worden?

21 juni 2024

Bestel bij dit bedrijf geen producten

Bestel bij dit bedrijf geen producten! Men doet voorkomen alsof ze geweldige producten verkopen. Ik werkelijkheid laten ze goedkope spullen uit China komen en laten jou de hoofdprijs betalen. Je krijgt absoluut geen waar voor je geld.

24 juni 2024

Trap er niet in!!!!!!!!!!!!!!

Sluit mij aan bij de vorige reviews, ik ben er ook ingetrapt via Instagram!
Tip, je kan dit bedrijf rapporteren bij Instagram, ga naar de puntjes naast de naam van het bedrijf, klik erop, en klik op rapporteren. Dan kan je kiezen waarom je het bedrijf rapporteert.
Dus niets bestellen!!!!!!
Anna

12 juni 2024

Retourneren is duur; dan maar plastic prullaria houden

Retouren gaan naar China, waardoor je sowieso meer dan 30 euro kwijt bent als je retour stuurt. En dan moet je maar hopen dat je pakketje aankomt - als dat niet gebeurt, betalen ze je aankoopbedrag namelijk niet uit. Inmiddels zo weinig vertrouwen in deze partij, dat ik het speelgoed van lage kwaliteit maar houd.

Voel me extreem dom dat ik hier in ben getrapt!

19 juni 2024

Magazijn moest leeg??

Er werd gepretendeerd dat hun magazijn leeg moest, omdat ze gingen stoppen met hun webshop. Flinke korting werd beloofd, maar het product kwam dus gewoon uit China en is 3 weken onderweg geweest. Hier trap ik dus niet meer in!! Hun antwoorden op mijn vragen via de mail waren in slecht Nederlands en standaard antwoord.

14 juni 2024

Laat je niet vangen

Laat je niet vangen! Pure oplichterij.
Na 16 dagen de bestelling ontvangen maar niets is zoals het werd weergeven op de website. Goedkope, namaakproducten. De pengoloo volledig plastiek, het kikkerbalansspel is mini. Projectielampje werkt maar usboplader nodig en zeker te onveilig om alleen met kindje in kamer te laten. De vilten kerstboom en de bio kleuren (voor zover dat waar is) zien er nog degelijk uit, mits wel verkreukeld en kleuren kleiner dan verwacht
Dozen komen in plastiek zak verpakt en zijn ingedeukt met plakkertje er op, betwijfel of de info van de doos en CE certificaat wel klopt. Ze nemen je beet met verhaaltje dat ze stoppen, met kwaliteitsvolle producten en hoge kortingen maar in werkelijkheid betaal je nog zeker 2x teveel voor die brol. Enorme spijt van aankoop. Dit zou echt niet mogen.

13 juni 2024

Oplichting

Speelgoed wordt aantrekkelijk gemaakt door hoge kortingen en de naam montessori erop te vermelden.
Echter:
- dit betreft goedkoop chinees speelgoed, geen enkele montessori-link! Het wordt dan ook allemaal afzonderlijk met sterk uiteenlopende levertikd bezorgd.
- de zogezegd sterk afgeprijsde verkoopprijs is nog veel te hoog!
KOOP HIER NOOIT!

10 juni 2024