huhuhuhuhu Reviews

1,6

KOOP HIER NIETS! Dit is echt een ramp! Ik heb mijn producten besteld in november (voor tegen Sinterklaas te krijgen). Ten eerste heb ik het veel later dan Sinterklaas gekregen (zelfs na de kerstdagen... Toon meer

Zelfs geen 1 ster waard !!! Jammer dat ik mij heb laten vangen aan hun -toch wel mooie- site. Maar is eigenlijk Chinese rommel. Daarnaast wacht ik al 2 maanden op mijn bestelling. Klantenservice trek... Toon meer

Inderdaad - zoals andere reviewers al schreven - complete oplichterij. Je krijgt steeds netjes een mail terug dat ze echt gaan leveren.... en hoort en ziet dan vervolgens weer weken niks. Meestal lees... Toon meer

Helaas toevallig deze keer geen Trustpilot gecheckt, want heb helaas zelfde verhaal: bestelling komt niet en geen reactie op emails waar het blijft. Vrees dat mijn geld in bezit is van 'bedrijf' dat... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Kinderspeelgoed

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trap er niet in mensen

Trap er niet in mensen, zodra er een zielig verhaaltje komt met ‘we stoppen jammergenoeg met de webwinkel’ en nu alles afgeprijsd. Don’t believe it! Te mooi om waar te wezen, mooie insta toto’s maar slechte Chinese namaak Montessori speelgoed! Laat me niet lachen, gewoon TROEP!!!! Ook met online kleding webwinkels op insta, zelfde truc…🤨🤬

21 mei 2024

Oplichting?

Product na 14-20 dagen ontvangen rechtstreeks vanuit China. Kwalitatief heel slecht. Totaal niet zoals verwacht. Moet nu maar hopen dat ik de 50 euro!!!! Nog terug zie. Riekt naar oplichting. Vooralsnog passen ze het herroepingsrecht en retournbeleid niet toe.

18 mei 2024

te mijden !

leugenachtige reclame- pakket werd nooit geleverd- pas na tussenkomst van de Europese consumentenvereniging betaalden ze terug

6 december 2023

Oplichters

Oplichters. Geven aan dat de bever knuffel geschikt is voor baby’s. Product is nep en Made in China kaartje hangt er letterlijk aan. Niks dus goedgekeurd om bij een baby te leggen. Als je terug wil sturen krijg je geen contact. Standaard mail en dan stopt het. Weer €37 armer en niks in handen. Had dit van te voren graag geweten. Dus hoop dat jij dit leest en ik je kan behoeden voor een miskoop.

1 maart 2024

Oplichters

Oplichters. Ik heb uiteindelijk (uit China) wel mijn bestelling gehad, maar dat was een soort slap aftreksel van het beertje in de advertentie. Bij navraag krijg je standaard mailtje met excuses maar verder niets en als je wilt retourneren, mag dat op eigen kosten naar China.. als compensatie krijg je 15%, maar uiteindelijk zit je met een duur ding wat nog geen 5 euro waard is.

19 februari 2024

Waardeloos bedrijf!!

Waardeloos bedrijf!!! Oplichters!!!!

Je kan niet annuleren en je krijgt geen geld terug en nog steeds niets binnen!!!!!!

Oplichters!!!!

19 februari 2024

Oplichtpraktijken!

Oplichtpraktijken!

5-11-23 besteld en dd 14-2-24 nog niets binnen! Herhaaldelijk mails worden steevast met automatische reactie beantwoord! Ik ga over tot in gebreke stelling.

Update februari 2024: dreigen met juridische stappen heeft als resultaat gehad dat ik mijn geld retour heb ontvangen!

5 november 2023

Ze leveren niks

Ze leveren niks. Heb mailtje gehad voor sorry vertraging maar hen nog steeds niks binnen.

11 februari 2024

Oplichterij

Ik heb op 8 november een bestelling geplaatst. De site ziet er betrouwbaar uit. Niets is minder waar. Ik heb nog niks binnen gekregen. Op de mailtjes die ik stuur krijg ik steeds hetzelfde antwoord.
Op de site staat heel duidelijk dat ik recht heb op het annuleren van de aankoop, maar hier wordt niet op ingegaan.

Koop hier vooral niets!

8 januari 2024

Wat een waardeloze “service”

Wat een waardeloze “service”. Bestelling geannuleerd een week voordat deze was verzonden, want verzending duurde te lang, maar annulering en klacht werden niet behandeld. Kreeg alleen een standaard reactie. Klant wordt totaal niet serieus genomen. Retourneren lukt nu ook al niet. OPLICHTERS!!

20 december 2023

Oplichters

Oplichters. Retour en geld terug niet mogelijk. Geen CE markeringen. Enkel Chinese tekst op de dozen. Zeer slechte kwaliteit.

20 november 2023

OPLICHTERIJ- zeker niets kopen

OPLICHTERIJ- zeker niets kopen. Bestelling komt niet, ze geven mooie korting op een volgende aankoop om vertraging te excuseren. Dit is gewoon dubbeloplichterij. Ze kunnen geen bewijs van verzending sturen of track & trace. Laat je niet vangen! Geld ben je kwijt en je krijgt helemaal niets opgestuurd

9 december 2023

Onbetrouwbare site ???

Ik heb op 7/11 een bestelling geplaatst en ook betaald. Ik heb bevestiging per mail ontvangen dat de levering tot 20 dagen kan duren. We zijn nu 3/12 en heb nog niets ontvangen ook geen mail met melding van vertraging. Ik word toch beetje wantrouwig…met al,die phishing die de ronde …ik weet het niet goed meer …
Heb vandaag nu ook mail gestuurd naar kidstafel om mijn ontevredenheid te uiten. Ik heb nu wel op zondag een antwoord gekregen dat ze zoveel bestellingen ontvangen hebben dat ze niet mee kunnen ….
Ik zou nu in de komende week een track en trace code moeten krijgen …wordt vervolgd…

7 november 2023

Echt geen aanrader

Echt geen aanrader. De kwaliteit is ondermaats. Chinese rommel. Het terugsturen van de goederen blijkt quasi niet mogelijk of is voor eigen kosten.
Ik had me vooraf beter moeten informeren. Op de website zagen de goederen er goed uit, maar dit is niet zo in werkelijkheid. Op de website vermeldt men dat het eenvoudig om de goederen ongeacht de reden kan terugsturen, vergeet het. Dit is echt geen aanrader.

27 november 2023

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, klantenservice mag de naam niet hebben, is een robot. Vragen zelfs om foto met de bestelde kleding aan zodat ze kunnen beoordelen of de klacht terecht is. Retourzending is voor eigen rekening naar een adres in China. Kleding zeer slechte kwaliteit en pasvorm. Nooit iets bestelling bij dit bedrijf.

21 augustus 2023

Niet kopen!!

Niet kopen!!! Lang wachten en na 2 maanden hebben wij een goedkoop plastic Chinese speelgoed. We willen onze geld terug maar dat lukt niet na 5 maanden...

7 februari 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. Helaas website niet gecheckt zag er betrouwbaar uit. Ontzettende slechte kwaliteit rechtstreeks uit China voor de prijs van een kwaliteits product. Klantenservice geeft steeds zelfde standaard antwoord. Na 2 maanden nog geen oplossing.

9 augustus 2023