Kiewit Kunst is ontstaan vanuit hobby. Vanaf mijn achttiende verzamelde ik kunst. Het begon met de aanschaf van de zeefdruk " Goofballs" van Herman Brood. Vele zeefdrukken later begon ik ook met de aanschaf van originele Brood schilderijen. De interesse in de Cobra groep was inmiddels ook ontstaan. Toen ik op mijn 45e 700 werken had verzameld en mijn zolder vol stond, ben ik langzaam begonnen om wat werken te verkopen. Kiewit Kunst was een feit.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Zeer servicegericht

Op een veiling via Kiewit Kunst een mooi werk van Poen de Wijs aangekocht. De heer Kiewit nam na aankoop alle tijd om vragen te beantwoorden en reageerde zeer servicegericht toen er zich aan mijn kant een probleem voordeed.

29 november 2024

Goed bedrijf

Wij kochten online een zeefdruk en kregen goede (telefonische) antwoord op onze vragen. Men reageert snel op e-mail en als je eenmaal contact hebt, snel via de whatsapp. Men houdt zich aan afspraken en de zeefdruk werd netjes verstuurd.

18 januari 2024

prima verkoper

correcte omschrijving van het te verkopen object.
zeer plezierige contacten bij de afwikkeling van de aankoop.
snelle verzending, professioneel verpakt object.

15 december 2021

Kiewit biedt een zeefdruk als Gouache aan

Een Gouache aangeboden door Kiewit Kunst uit 's Gravenzande gekocht. Een afspraak gemaakt om vandaag het werk zelf op te halen. Bij aankomst het werk eens goed bekeken en het bleek geen Gouache maar een zeefdruk te zijn, nogal een verschil. Dhr Kiewit zei dat hij het werk van een particulier had gekocht en ongezien ter veiling heeft aangeboden. Naar mijn idee een irrelevant excuus, je zou van iemand die zichzelf kunsthandelaar noemt toch mogen verwachten dat hij weet wat hij aanbiedt en het verschil tussen een zeefdruk en Gouache kan zien. Helaas is dat bij Kiewit kunst uit 's Gravenzande niet het geval. Een gewaarschuwd mens telt voor twee; pas op als U zaken doet met Kiewit Kunst

29 maart 2021
Logo Kiewitkunst

Antwoord van Kiewitkunst

Meneer Koper heeft inderdaad gelijk dat dit proces niet goed is gelopen. Hiervoor heb ik ook mijn excuses aangeboden. Door trieste familieomstandigheden ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met het ontruimen van een huis en het regelen van administratieve zaken. Hierdoor ben ik wat minder aanwezig geweest op het werk en heb ik dus niet goed alle werkzaamheden van mijn medewerker kunnen controleren. Als je één fout maakt, wil dat niet zeggen dat ik geen kennis van zaken heb. Ik verzamel al 35 jaar kunst waarvan ik de laatste 8 jaar ook kunst verkoop. Ik heb inmiddels meer dan 6.000 werken naar volle tevredenheid van mijn klanten, via mijn eigen website, Kunstveiling, Catawiki en Marktplaats verkocht.
Daar waar mensen werken gaat helaas wel eens iets mis. Ik heb geen enkele intentie om mijn klanten bewust verkeerd werk te verkopen.

Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)