Stor viden, super professionelle. Det er nok den allerbedste bedste support og kundeservice jeg nogen sinde har oplevet. De har været super flinke og været super gode til at guide mig imod det jeg... Toon meer
Jeg fik først meget kompetent vejledning, da jeg ringede angående valg af kikkert. Og den jeg blev anbefalet kom dagen efter med GLS. Den oversteg alle mine forventninger, og føler jeg har gjort et va... Toon meer
Kompetent vejledning i forbindelse med køb af kikkert. Ville ombytte og det gik fint. De er meget hjælpsomme og tålmodige. Løber gerne der igen :-)
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
SPECIALBUTIK for kikkerter og teleskoper, m.m. Alt i tilbehør.
Gugvej 140, 9210, Aalborg SØ, Denemarken
- 9630 3409
- info@kikkertland.dk
- www.kikkertland.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Firmaets personale opførsel😃
Fantastisk produkt. Hurtig levering.😃
Har netop modtaget min nye kikkert Viewlux ED 8x42. Har ikke erfaring med andre kikkerter i denne prisklasse, har kun prøvet billige kikkerter. Jeg må bare sige at jeg er måløs over hvor god en kikkert jeg har fået. Når jeg stiller skarpt på et objekt, så får jeg alle detaljer med. Kan ikke få armene ned igen. 5 ud af 5 herfra.🤩
Kundeservice og sikker levering
Kikkertland har ydet en god telefonisk kundeservice ved spørgsmål om bytteret og har efterfølgende sørget for en hurtig og sikker levering.
Fantastisk service og stor…
Fantastisk service og stor hjælpsomhed,kan klart anbefalesalle stjernerne værd
JEG BESTILLER MIN VARER VIA DERES…
JEG BESTILLER MIN VARER VIA DERES HJEMMESIDE
INDEN 2-3DAGE MODTAGER VAREN JEG ER MEGET TILFREDS 👍
Super hurtigt og fejlfri behandling af…
Super hurtigt og fejlfri behandling af min bestilling!!
Hurtig ekspedition og meget tilfreds…
Hurtig ekspedition og meget tilfreds med produktet😊
Helt igennem fantastisk!
Stor viden, super professionelle.
Det er nok den allerbedste bedste support og kundeservice jeg nogen sinde har oplevet. De har været super flinke og været super gode til at guide mig imod det jeg skulle bruge og da jeg lavede en fejl hjælp de mig til at få det fixet på den bedste måde jeg nogen sinde har oplevet.
Jeg kan kun anbefale dem da det har været den mest fantastiske service jeg nogensinde har fået.
Så uendelig mange gange tak for det hele!
Kompetent vejledning i forbindelse med…
Ja hallo en ny LUP.
Ja hallo, mine forventninger er blevet indfriet; luppen med lys og forstørrelses procenten er lige det jeg har manglet.
Derfor siger jeg tak for at ha' læst en god hjemmeside fra jer som fik mig til at sige: Denne kan jeg ikke undvære, så kører' det' .
Bestilling og levering var tip-top
Bestilling og levering var tip-top, desværre er varen mere eller mindre ubrugelig, så et tip til Kikkertland er at de tester en vare grundigt før de sætter den til salg
God kvalitet, og hurtig levering
Har købt hos kikkertland før. Igen en god oplevelse. Varen i god kvalitet, og leveringen var i top.
køb af pandelampe hos kikkertland
god pris og venligt personale er en god kombination for en tilfredsstillende handel.
Det var helt sikkert en ……..
…… god oplevelse at handle hos Kikkertland. Produktet var godt beskrevet og jeg modtog kikkerten på det tidspunkt som var blevet givet ved bestillingen. Jeg kan godt anbefale at handle hos Kikkertland
Alt gik hurtigt og nemt
Alt gik hurtigt og nemt. Fra bestilling til jeg havde deres vare.
Altid en god service 😀
Lees meer over geverifieerde reviews.