1. Online casino/bookmaker
  2. Casino

Play long and prosper! 4 years in operation. 5.000+ games. 7 languages. 12 international awards. 20+ payment methods. 650.000+ players worldwide.

3,7

Gemiddeld

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Aanrader

Top spellen en niet gemanipuleerd spelen super lekker allemaal .

Live chat is altijd en snel bereikbaar dikke 10 voor dit..

Echte aanrader

31 januari 2024

Ik begrijp al die negatieve reviews…

Ik begrijp al die negatieve reviews niet. Speel al vele jaren bij Kingbilly en natuurlijk gaat er wel eens iets mis. De helpdesk helpt me dan altijd het probleem op te lossen op een zeer vriendelijke wijze. En ook de uitbetalingen geven over het algemeen geen problemen. Voor mij is Kingbilly het beste online casino!

17 november 2023

Uwe Genade Ben,

Het doet ons goed te horen dat je positieve ervaringen hebt met King Billy Casino. Het lijkt erop dat je de klantenservice waardeert, zelfs wanneer er af en toe problemen zijn, en dat de uitbetalingen over het algemeen soepel verlopen.

Het is altijd bemoedigend om te horen van trouwe spelers die genieten van hun tijd bij ons. Bedankt voor het delen van je positieve perspectief en mocht je in de toekomst vragen hebben of verdere feedback willen geven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We waarderen je loyaliteit en kijken ernaar uit je nog vele jaren als gewaardeerde speler bij King Billy Casino te verwelkomen!

Klantensupport Team
King Billy Casino

Nadat ik 30 free spins kreeg (waar mee…

Nadat ik 30 free spins kreeg (waar mee ik 17 euro won moest ik x20 inzetten dat is oké voor mij ik moest nog 50 euro inzetten toen won ik 450 euro en heb ik snel die 50 euro ingezet toen werd het bedrag op mijn account in 1 x van 450 naar 100 euro gezet… ik vragen hoe dat kan zeggen ze dat ik Max 100 euro kon winnen als dat over de 30 spins gaat oké maar na die tijd zie ik het gewoon als een reguliere win dus king Billy heeft ff 300 euro gestolen van mij zit al 10 jaar bij hun te spelen en was redelijk positief over deze casino en heb vaker gewonnen waar niks van werd afgehaald maar na deze diefstal niet meer dus je kan beter in een nl casino spelen //na nog een gesprek hebben ze mijn account verwijderd …and no there was nothing say in email what I get that there is a max win

13 november 2023

Dear Rendo,
thank you for leaving your feedback. Our team is saddened to hear about your experience by King Billy, therefore we have checked the situation to make sure, that there were no errors made from customer representative side.
It is true, that some of our bonuses have max win limitations, which usually written in the promotion information and/or can be clarified by Live Chat. Since the rule applied to the max win limit of 100 EUR, the amount above was subtracted by the system.
Kindly note also, that the account closure was preformed by the account owner request made in direct conversation.
Thank you for understanding,
The King Billy Team

Veel plezier gehad negatief resultaat

Hallo,

De site geeft winst in een bonus. Het is niet dat je alleen verliest. Alleen betalen ze niet uit. Dus dat is weer een minpunt. Beter bij nederlandse sites die zelfde dag nog uitbetalen of in 10minuten.

23 oktober 2023

Beste Prrr,

Dank u voor uw feedback. We begrijpen uw zorgen en vinden het jammer dat u problemen heeft ondervonden bij het uitbetalen.

Bij King Billy Casino streven we naar een eerlijke en transparante spelervaring.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en we zullen uw feedback zeker intern bespreken om onze uitbetalingsprocessen te verbeteren en te versnellen.

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We staan klaar om u te helpen en uw ervaring te verbeteren.

Klantenserviceteam
King Billy Casino

Ze houden mijn geld in die ik heb…

Ze houden mijn geld in die ik heb overgemaakt kan ook niet meer inloggen, heb al weken van alles geprobeerd maar ze wissen alles wat je schrijft en ze behandelen je alsof je niets bent! Zij hebben gelijk en jij kan de pot op! Nooit zoiets meegemaakt!
Schandalig gewoon ze hebben een Curaçaose vergunning zegt waarschijnlijk al genoeg, speel niet op hun site want het zijn een zeer onbetrouwbare goksite!!

4 februari 2023

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Ik ben al een paar dagen met ze bezig om een bedrag van € 100 terug te krijgen. Elke keer vragen ze naar een loonstrook en ook nog bankafschriften van de laatste 6 maanden. Eerste instantie staat er niets van in de voorwaarden aangegeven maar zo plotseling verwijzen ze naar richtlijnen van Malta. Ik heb gevraagd om uit te betalen en daarna account af te sluiten, maar ook dat willen ze niet. Zij kennen de Wet op Privacy ook niet.
Ik zou NIEMAND KING BILLY adviseren

19 december 2022

Een van de beste online casino's.

Een van de beste online casino's.
Kunnen een hoop andere een voorbeeld aan nemen.

29 augustus 2022

Uw gratie Ss,
bedankt voor het achterlaten van een 5 sterren feedback! We zijn blij om te horen dat je onze diensten leuk vond.

Lang leve Ss!
Lang leve King Billy!
Speel lang en voorspoedig!

Mijn vrouw kan niet uitbetalen om dat…

Mijn vrouw kan niet uitbetalen om dat ze zorgt voor de kinderen en het huis onderhoud en ik haar man geen loonstrook daar voor geef. Echt triest en schande vind ik het. Krijg je elke keer het zelfde antwoord van ze. Ga na support daar helpen ze je. Nou mooi niet dus. Ze blijfen maar vragen om loonstrooken. Me vrouw is een huisvrouw en daar word je op afgerekend. Is discriminatie gewoon

15 mei 2022

Your Grace Edwin,
we are sorry to hear that you may have received a wrong impression on the verification process. In our casino, we request the verification documents only for security and anti-money laundering purposes, with zero intention to offend anyone or comment on player's lifestyle.
As we have checked, the described situation has been resolved with positive outcome for our dear player.
Kindly note, that the details regarding this case can be shared only with account holder.

Thank you,
King Billy Team

The best casino in the world !!

27 april 2022

Your Grace Jim Steven,
we are pleased to be the best one for you and many other players! Thank you for playing with King Billy!

Long Live Jim Steven!
Long Live King Billy!
Play long and prosper!

Er was een bedrag rejected omdat ik via…

Er was een bedrag rejected omdat ik via mijn verkeerde rekening nummer storte ( waar toen niks op stond ) eindstand paar dagen later kwam er geld op , heeft king Billy het geld wat toen niet lukte ‘ van mijn gestolen en het is nooit op mijn kingbilly account gekomen 😅😒 mail je ze en ze doen net of je dom bent .. beginnen ze over andere bedragen die er wel zijn op gekomen, ik bewijs sturen dat het om 30,- euro gaat die hun van mijn pakte zonder dat ik het erop gezet had .. dus ik heb geen poot om op te staan , het gaat om 30 dus mensen kijk ajb uit met deze site straks ben jij honderde euro’s kwijt ‘ een gewaarschuwd mens telt voor 2 ! Groetjes Sylvana

17 maart 2022

Dear Michelle,
unfortunately, we could not identify you by your comment. Kindly contact our support department via Live Chat or e-mail, so we could investigate the case for you.
Long live Michelle!
Play long and prosper!

Paar dagen geleden geld gewonnen ze…

Paar dagen geleden geld gewonnen ze willen niet uitbetalen op me bank klantenservice zeg 24 uur komt het op je bank inmiddels als 4 dagen verder en nog steeds niks dit is eerder ook gebeurt ze houden me voor de gek SPEEL HIER NOOIT meer raad jullie ook aan bij andere casino’s te spelen waar ze gelijk uitbetalen

17 februari 2022

Your Grace Ismai,
we are sorry to hear that such misunderstanding has occurred. Kindly note, that withdrawal request are approved within 24 hours, but then the processing usually takes up to 7 business days. In rare cases, the processing time might be different due to external reasons.
Please, check your e-mail inbox, our customer care representative has reached out with case resolution.
Long live Ismai!
Long live the King!

Je wint en verliest.

Je wint en verliest.
Tot nu toe nergens last van. Betalingen komen ook nog is gelijk aan.

22 december 2021

Your Grace Tahsziien!

Thank you for your feedback! We wish you great winning and great joy ahead!

Long live Tahsziien!

gelijk gestopt bij Kingbilly

het begon met aanmelden normaal gesproken moeten je gegevens geverifieerd worden allemaal prima zo gezegd zo gedaan. wil ik mn eerste withdrawal doen moet ik me weer laten verifieren stuur ik documenten op iedere keer weer wat anders dan een deposit slip sturen van wat ik heb overgeboekt naar mn account.
dan weer een bank afschrift. dit heeft gewoon heen en weer vast een paar uur geduurd. dan maak ik in 3 dagen tijd +/- 10k over naar mn account. vraag ik om een free cash bonus zoals gewend bij Unibet en Leovegas Cashmio Pokerstars... moet ik die 500 eur die ik krijg van 100 eur per bonus (5x in totaal) 35x wageren. ik geef aan de support dat dit krankzinnig is. ik speel toch niet met 5 eurootjes? kom op zeg!!
ik ben er klaar mee en zou dit serieus aan niemand aanbevelen.

doe het niet!!!

10 november 2021

Dear customer,

we would be glad to assist you if you could us specify the reason behind such feedback. As we have understood from your comment, you have mentioned the cash bonus, which has wager x35.
Kindly note, that we have several bonuses, including nice cashback, which can be received by players by getting the minimum loss amount. In any case, you are always welcome to specify the bonus condition prior receiving it - we do not hide such details from our dear customers.

Long live Johnny!

Slecht casino!

Slecht casino!! Heb 2x geprobeerd over te maken. Wel van mijn rekening afgeschreven maar niet naar mijn account. Ben nu al 1 week bezig om mijn geld terug te krijgen. En steeds zeggen ze dat ze ermee bezig zijn.

Krijg je een reactie dat alles is opgelost. Wat niet zo is. Ze zijn nog steeds bezig en ik wacht nog steeds op mijn geld. Als ze nou een iets geven voor het ongemak, maar dat doen ze ook niet. Waardeloos casino.

7 november 2021

Dear Eelco,

as we have checked, your current cases were resolved, and you have been notified about that. Kindly contact our support department in case there is any kind of other request which requires investigation with providing separate details, since it may have been lost due to the long correspondence.

Long Live Eelco!
Play long and prosper!

Eerst en probleem met 1400 gestort en…

Eerst en probleem met 1400 gestort en nooit op de account gezien al 2 weken bezig en als antwoord ze kunnen geen contact krijgen met de financiële afdelingen en nu Meer dan 30k op me rekening word ik voor de gek gehouden ze willen me niet antwoorden op de chat krijg ik altijd tehoren contact support blah blah blah me geld is weg ze houden mij voor de gek als ik stort dan is dat wel goed maar als ik wel uitbetalen ho!!! Maar dan niet f scammers

20 oktober 2021

Your Grace Zakaria,

As we have checked per King Billy Decree, your case regarding deposit was resolved, which you were emailed about.

Kindly check your email box, the representative from the relevant department has contacted you regarding your current account status.

Long live Zakaria!

Oplichters!!!

Oplichters!!!! pas op!!! GEEN
STER WAARD

17 mei 2021

Hello Toela,
We would appreciate a bit more information regarding your negative feedback.
Please share some details with the King.
We will do our best to earn 5 stars from you.

King Billy Team!

Toon reviews in alle talen. (760 reviews)