Kipling Travel Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lutter roser herfra! Lige fra den første kontakt og til selve afviklingen af rejsen oplevede vi en topprofessionel tilgang. Vores guide Bart Jordans er en yderst behagelig mand, med kæmpe viden og fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde regnet med et par telte st sive i, et lille toilettelt, og nem og hurtig mad over et bål. I stedet fik vi masser af telte, te og vand til at skylle ansigtet om morgenen med, soveposer, varmepude... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har rejst flere gange med Kipling Travel og har altid haft en fantastisk oplevelse. Vi har både været i Tanzania, i Nepal og senest i Vietnam. Rejserne er altid super velplanlagte, og det er nemt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn tur til Sri Lanka og Maldiverne. Alt klappede som planlagt, undtagen da vi skulle hjem. Mellemøsten blev lukket ned, men Kipling var hurtig og fik os booket hjem via en alternativ rute. Meget la... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau
  2. Culturele rondleidingen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kipling Travel rejsebureau er specialiseret i rejser som kulturrejser, rundrejser, safarirejser, individuelle rejser, grupperejser med dansk rejseleder, trekking og bjergbestigning til Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sydafrika, Nepal, Indien, Tibet, Bhutan, Marokko, Sicilien, Costa Rica, Borneo, Ecuador, Galapagos, Peru, og Argentina. OBS om Trustpilot: vi vasker eller sorterer aldrig Trustpilot anmeldelser, dette er alene vore rejsendes egne anmeldelser og vi står inde for enhver, pro som kontra.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De bedste anbefalinger til Kipling Travel

Vi kan give Kipling Travel og deres samarbejdspartnere i Tanzania og Zanzibar vores bedste anbefalinger. Alt forløb planmæssigt og som aftalt og vi har fået en fantastisk oplevelse med i bagagen.

2 december 2019

Kære Inge Marie,
Hvor er det dejligt at høre med safarirejsen til Tanzania og Zanzibar. Tak for de flotte ord og en stor velkommen hjem til jer - vi håber at se jer igen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og meget hjælp

God service, meget venligt personale der besvarede og hjalp mig med mine spørgsmål. Jeg fik en guide der var ekspert på min rejsedestination.

28 november 2019

Kære Malene,
Tak for meldingen om at vi både kunne hjælpe med dine spørgsmål og at rejsen ikke mindst også var det. Stor velkommen hjem og vi håber at se dig igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig tur kombineret med 4 dages…

Super dejlig tur kombineret med 4 dages safari i Jackalbarry Lodge og 6 dages storbyferie i Cape Town

27 november 2019

Kære Keld,
Dejlig tilbagemelding fra jeres Sydafrikarejse. Tak for ordene - vi håber at se jer igen - og stor velkommen hjem

10 stille dage med store oplevelser i Begnas camp

Vores ophold i Begnas Camp blev ren lykke. På denne Nepalrejse havde vi ønsket os, kun at bevæge os i en lille radius fra campen og sådan blev det. Med vores fortræffelige guides hjælp besøgte vi de nærliggende landsbyer og nød gæstfriheden hos enkelte familier, som serverede æbler og nødder og generøst viste os rundt ideres huse, deres små husaltre, bålpladsen m diverse gryder, stalde med bøfler, køer og høns.
En dejlig tur til Phokara med besøg i det store buddiske monastry hvor alle munkene bor og udfører deres omfattende ritualer.
Rolige timer til læsning på teltets terrasse til lyden af fugle og chikader, og dejlige måltider i spiseteltet , under stor bevågenhed og perfekt service fra de velkvalificerede kokke.
I spiseteltets behagelige sofaer kunne vi også ved selvbetjening lave en kop the og nyde udsigten til den store blanke sø. og kridhvide snetinder .
10 dage med ro og små, smukke og farverige udflugter, sikkert planlagt afvores topkvalificerede guide.

24 november 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan anbefale Kiplingtravel på det…

Kan anbefale Kiplingtravel på det varmeste.
De laver spændende rejser til fornuftige priser. Du får en god service inden afrejse. Alt fungerer 100% på rejsen.
Vi har lige været i Nepal og Buthan på en kombinations rejse. Kiplingtravel lavede rejsen efter vores ønsker. Vi havde fast guide og chauffør i begge lande. Fantastiske mennesker. Og vi var ikke en del af et selskab. Vi var bare os to - skønt.

24 november 2019

Kære Margit,
Tusinde tak for de flotte ord om rejsen til Bhutan og til Nepal - det var da bare skønt at høre. En varm tak herfra og vi håber at se jer igen

Fantastisk rejse til Indien

Fantastisk rejse til Indien
Alt gik som planlagt
Fantastisk planlægning, stor begejstring og personlig individuel rejse
Alt klappede og tænk alt gik som det skulle
Selv den mindste overlevering fra en guide til en anden fungerede perfekt
Kipling og Marianne får vores guldknap

23 november 2019

Kære Susanne,
Sikke flotte ord - vi takker mange gange og hvor er det skønt at høre.
En stor velkommen hjem og vi håber at se jer igen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk tur til…

Vi havde en fantastisk tur til Serengeti og Zansibar.

21 november 2019

Antwoord van Kipling Travel

Sikke dejlig tilbagemelding og tusinde tak for ordene med Serengeti og Zanzibar.
Velkommen hjem og vi håber at se jer igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg har begrundet min kritik af KT

jeg har begrundet min kritik af KT, men bliver nægtet at blive videresendt, skønt mit ordvalg er aldeles sobert

20 november 2019

Hej Jens,
Vi forstår ikke helt din besked, men er selvfølgelig kede af dit syn på rejsen og ikke mindst forståelse af en trekkingtur til mere end 5.100 meters højde.
Det skal sammenholdes med at resten af gruppen har en meget stor tilfredshed med rejsen, vandring, rejselederen osv. Du er selvfølgelig velkommen til at se den samlede evaluering ved at tage kontakt til os på info@kiplingtravel.dk eller telefon 47161220.
På trods - så velkommen hjem

Vi var hele familien på Safari i Tanzania og bade ferie på Zanzibar

Vi var 12 personer på Safari og Zanzibar
Der var god service fra bestilling til rejsen var slut, vi havde et parproblemer under vejs som blev løst over telefonen.

12 november 2019

Kære Flemming,
Tusinde tak for de flotte ord, det var godt det hele blev løst og at I fik en god rejse og service.
Stor velkommen hjem og vi håber at se jer igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vel tilrettelagt safsri og bade ferie

Vel tilrettelagt safari og bade ferie, kun positive oplevelser

10 november 2019

Kære Anders,
Velkommen hjem fra safarirejsen og tak for ordene med kunpositive oplevelser.
Vi håber at se jer igen

Top safari og badeferie

Vi har haft en fantastisk ferie i Tanzania. Først safari og derefter badeferie på Zanzibar. Alt er gået som planlagt og det har været en oplevelse for livet. Kan klart anbefale Kipling Travel.

6 november 2019

Kære Lotte,
Tak for de flotte ord og anbefalingen og ikke mindst en stor velkommen hjem til jer.

Har rejst med Kipling 3 gange

Har rejst med Kipling 3 gange - 3 forskellige destinationer, individuelle ture. Alt har klappet hver gang. Fine overnatningssteder med hver sin særlige atmisfære og fin beliggenhed i forhold til seværdigheder m.v. Har gode lokale samarbejdspartnere, som sikrer gode lokale guider og chauffører.

6 november 2019

Kære Susanne,
Hvor er det flotte og dejlige ord, som vi takker for mange gange.
Velkommen hjem og vi håber at se jer igen.

Fantastiske, som altid.

Det er 4. gang jeg rejser med Kipling rejser, sammen med en gymnasieklasse. De har altid være behjælpelige med ALT, lige meget hvad vi har bedt om, i tide og utide.

Sicilien og Stromboli.

Sicilien og Stromboli.
Små særlige hoteller med god service og meget fine haver på Sicilien var en stor oplevelse. Udsigt til Stromboli fra vores gæstgiveri på Stromboli og middage med udsigt til vulkanen i aktivitet var det vi kom for. Skønt!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi overnattede på et hostel wyca i New…

Vi overnattede på et hostel wyca i New York. Placeringen var perfekt, meget centralt og ganske tæt på Central Park.
Et hostel er fint for unge, hvad der var mange af- det vrimlede med danske gymnasieelever - men for ældre mennesker lidt af en udfordring ! Køjesenge, hvor man først skulle kravle op i vindueskarmen og derefter vride sig yderligere op for at lande med et brag i køjen. At komme ned igen i mørke om natten kunne være direkte livsfarligt .
I forhold til turens pris til 15.800 for 9 dage , hvoraf de 2 var rejsedage og en pris der kun dækkede fly, overnatning og guide og velvidende at alt
er dyrt i New York, er det alligevel uforståeligt at Kipling ikke kan finde bedre overnatningssteder til et ældre publikum.