Kitchen4All - Harderwijk Reviews 37

4,6

Hertog Reinoudlaan 4, 3843 AR Harderwijk, Gelderland, NL

Goede adviezen en plezierige gesprekken in het aankoopproces. Alexander vonden wij een topper. Ook het plaatsen door vakmensen is keurig gedaan. Wij zijn erg tevreden met de door onze gekochte keuke... Toon meer

Fijne aankoop en een echte aanrader bij Kitchen4All. Na een ronde bij diverse leveranciers in de regio bij Kitchen4All als eerste gestart, maar ook na vele bezoeken gelukkig weer bij hen geëindigd.... Toon meer

Ik als bedrijf zijnde was op zoek naar een kleine keuken in ons nieuwe pand. Diverse keuken zaken geweest maar service was vaak ver te zoeken en kon eigenlijk nergens zonder afspraak terecht. N... Toon meer

1. Keukenwinkel
  2. Kookwinkel

Over Kitchen4All - Harderwijk

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

• Hertog Reinoudlaan 4, 3843 AR, Harderwijk, Gelderland, Nederland

• 0341-700220

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede adviezen en plezierige gesprekken

Wij zijn erg tevreden met de door onze gekochte keuken bij Kitchen4All.

16 januari 2026

Beste Inge,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat de gesprekken en adviezen prettig waren. Mooi dat Alexander jullie zo positief is bevallen en dat de plaatsing door vakmensen keurig is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

Zeer tevreden klanten

Prettig contact, goede advies, flexibel in aanpassingen en maatwerk geleverd. Vakkundig personeel, zeer tevreden

30 juni 2025

Beste Hetty,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Goed om te horen dat het contact prettig was, het advies duidelijk en dat er flexibel is meegedacht in aanpassingen en maatwerk. Mooi dat ook het vakmanschap zo is gewaardeerd. Geniet van het eindresultaat!

Goed geluisterd en meegedacht

Goed geluisterd en meegedacht. Alle tijd genomen en uitertst plezierig overleg.

3 februari 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! ooi dat er goed is geluisterd, echt is meegedacht en dat jullie alle tijd hebben gekregen. Fijn dat het overleg zo plezierig is verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Zeer goed geholpen in de showroom

Zeer goed geholpen in de showroom. Na vragen van een staal van het werkblad, werd dit aangevraagd en netjes geleverd. Monteur werkte netjes, alles netjes opgeruimd en meegenomen.

14 januari 2026

Beste Boogie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen in de showroom, het staal netjes is aangevraagd en geleverd en dat de monteur alles keurig heeft afgewerkt en opgeruimd. Veel plezier met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Fantastisch ervaring bij Kitchen4All.

Fijne aankoop en een echte aanrader bij Kitchen4All.
Na een ronde bij diverse leveranciers in de regio bij Kitchen4All als eerste gestart, maar ook na vele bezoeken gelukkig weer bij hen geëindigd. Echt een warme ontvangst, vriendelijk en neemt ook echt uitgebreid de tijd voor ons als klant. Goed meegedacht, deskundig over ontwerp en mogelijkheden. Niets moet, maar alles kan en mag met een goed advies. Zeker een aanbeveling met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Levering en voorbereiding voor montage ging vanzelf en echt super. De monteur was vriendelijk, kritisch maar vooral vakkundig en had ook met wat lastige aanpassingen totaal geen moeite en ook alles in overleg. Ook bij wat kleine issues met de elektronische apparatuur, dit naderhand door de service goed, degelijk en snel naar tevredenheid opgelost. We zijn blij met onze mooie nieuwe afgewerkte keuken. Ook was er nazorg betreft tevredenheid. Kwaliteit in alles als eindresultaat. Onze dank aan Alexander Kolthoorn met zijn hele team van Kitchen4All te Harderwijk.

18 januari 2026

Beste Ad,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te lezen dat jullie na het vergelijken toch weer bij Kitchen4All zijn uitgekomen en dat alles van advies tot montage en service zo prettig is verlopen. Goed om te horen dat Alexander en het team jullie zo goed hebben kunnen begeleiden en dat ook de nazorg naar tevredenheid is opgepakt. Geniet van het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Schitterende keuken, netjes gemonteerd.

Geleverd wat we wilden hebben en waren uiteindelijk bij het plaatsen flexibel. Een paar dingetjes waren niet goed en dat werd door de monteurs zelf opgemerkt en doorgegeven.

15 september 2025

Beste Aldert,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te lezen dat u heeft gekregen wat u voor ogen had en dat er tijdens het plaatsen flexibel is meegedacht. Mooi ook dat de monteurs zelf alert waren en de kleine aandachtspunten direct hebben opgepakt. Geniet van het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Goed geholpen bij het samenstellen

Goed geholpen bij het samenstellen. Goede afspraken met de montage. Kleine probleempjes snel opgelost

30 juli 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te lezen dat het samenstellen prettig is verlopen, de afspraken rondom de montage duidelijk waren en dat kleine puntjes snel zijn opgelost. Veel plezier met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Prima werk geleverd met plaatsing…

Prima werk geleverd met plaatsing afzuigkap na wat kleinigheidjes hebben jullie het netjes opgelost en afgewerkt top!

10 november 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Fijn om te horen dat de plaatsing van de afzuigkap netjes is verlopen. Goed dat de kleine puntjes direct zijn opgelost en alles mooi is afgewerkt. Geniet van het eindresultaat!

Nieuwe keuken in Harderwijk

100% tevreden. Deskundige mensen. Goed advies.
Er wordt erg goed met je meegedacht. Prachtige keuken met goede apparatuur in nieuwbouw woning Ons Stadsgezicht Harderwijk

19 augustus 2025

Beste Paulien en Jan,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Kitchen4All Harderwijk! Wat leuk om te lezen dat jullie 100% tevreden zijn! Mooi dat jullie zo’n goed advies hebben gekregen en dat er echt werd meegedacht.
Geniet van het eindresultaat!

Verwachtingen vooraf overtroffen!

Zonder verwachtingen de zaak ingegaan, voornamelijk met het doel om een goed vergelijk te krijgen voor een bezoek bij een andere regionale zaak waar we vooraf de voorkeur voor leken te hebben.

Echter werden onze verwachtingen overtroffen en kregen we prijs/kwalitatief heel goed aanbod.

Inmeten, levering en nazorg (zelfs enkele beschadigingen werden gemeld bij ons en opgelost zonder dat wij ze zelf ooit geconstateerd zouden hebben) top!

1 maart 2025

Beste Ricardo,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk! Wat fijn om te lezen dat jullie verwachtingen zijn overtroffen en dat de prijs-kwaliteit heel positief is. We wensen jullie heel veel plezier met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Nieuwe keuken en vloer in Harderwijk…

Wij hebben uitstekend advies voor een prachtige keuken en vloer gehad bij Kitchen4All in Harderwijk. Alexander en Jurriaan toonden geduld en dachten op de juiste momenten met ons mee.

2 mei 2025

Beste Len,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Alexander en Jurriaan met het uitstekend advies voor jullie prachtige keuken en vloer. We zien jullie graag terug bij ons in de winkel!

Prettig en deskundig

Prettig geholpen! Alexander is deskundig, neemt de tijd en is duidelijk en transparant.

18 juni 2025

Beste Roos,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk! Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen door Alexander. We zien je graag weer eens terug bij ons in de winkel!

Team Kitchen4All

Prima vestiging met deskundig personeel.

Vanaf de eerste binnenkomst in Harderwijk voelde het direct vertrouwd. Alle mogelijke opties werden doorgenomen, waarbij de keus steeds bij ons bleef. Wel werd op een prettige wijze ook de plussen en minnen van onze keus besproken. Uiteindelijk hebben we een keuken helemaal naar ons zin. Ook de montage verliep uitstekend, alles in 1 keer goed.
Wij kunnen deze vestiging van harte aanbevelen.

4 juni 2025

Beste Martien,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de goede hulp vanuit de winkel met het samenstellen van jullie nieuwe keuken. Wij wensen jullie heel veel plezier met het eindresultaat!

Dik tevreden

We hebben hier een ontzettend gave keuken mogen kopen, vanaf het begin tot het eind werd er goed met ons meegedacht, qua inrichting maar ook uiterlijk werd er goed naar ons geluisterd en waar nodig verbeterpunten toegevoegd

Ook qua levering netjes werk geleverd, we wilden de keuken zelf plaatsten en ook daar werd niet moeilijk over gedaan

Al met al op en top tevreden

15 januari 2025

Beste Jos,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Fijne mensen om mee te communiceren en afspraken worden nagekomen.

27 september 2024

Beste Berthe,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Harderwijk! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie en dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen. Wij wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Na een eerste strubbeling over wie voor…

Na een eerste strubbeling over wie voor ons het aanspreekpunt was voor de defecte kookplaat werd het later goed opgepakt en zijn we uitstekend geholpen.

2 april 2025

Beste Dick,

Bedankt voor het delen van je 4-sterren ervaring met Kitchen4All Harderwijk! Jammer om te lezen dat het eerst niet duidelijk was wie het aanspreekpunt was voor de defecte kookplaat, maar fijn dat het uiteindelijk goed is opgepakt en jullie zo goed zijn geholpen!

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd. Op tijd geleverd. Fijn personeel die keuken plaatsen. Een paar schroeven waren er niet de volgende geregeld.

26 augustus 2024

Beste Jannie,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo positief zijn over jullie nieuwe keuken van Kitchen4All Harderwijk. Wij wensen jullie heel veel plezier met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Prettig geholpen bij Kitchen4All…

Prettig geholpen bij Kitchen4All Harderwijk. Allereerst door Dennis en Later door Alexander. De samenwerking tussen de monteur Albert Vrijhof en de verkopers is uitstekend, waardoor ik met vertrouwen de sloop van de oude keuken en monteren nieuwe keuken tegemoet zag. Na gebruik van de nieuwe keuken ben ik tevreden dat ik gekozen heb voor Kitchen4 all en Albert Vrijhof

20 januari 2025

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen bij Kitchen4All Harderwijk door Denis en Alexander. Bedankt voor het delen van je mooie woorden en je positieve ervaring. We wensen je veel plezier met de nieuwe keuken!

Team Kitchen4All

Een prachtige keuken via Kitchen4All!

Wij hebben begin dit jaar onze keuken uitgezocht bij Kitchen4All. Wij waren eerst van plan om bij meerdere keuken verkopers te kijken, maar doordat wij zo prettig zijn geholpen door Alexander en er goed werd mee gedacht met onze wensen vonden wij dit niet meer nodig.

Uiteindelijk is het een prachtig geheel geworden, van het uitzoeken tot de plaatsing van de daadwerkelijke keuken! Erg blij met de service en het eindresultaat.

7 november 2024

Beste Mark,

Wat fijn om te lezen dat het resultaat zo'n prachtig geheel is geworden. Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Zeer betrouwbaar en degelijk bedrijf!

Met de hulp van Alexander een keuken samengesteld. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon een degelijk plan opgesteld. Duidelijke communicatie qua plaatsing en altijd bereikbaar. Service met een hoofdletter S!
Voor een goede keuken en nazorg moet je hier zijn.

17 oktober 2024

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie en de service. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Harderwijk. Geniet ervan!