Persoonlijke aandacht en deskundig advies Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Kitchen4All. René nam uitgebreid de tijd om onze wensen en behoeften in kaart te brengen en stel... Toon meer
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Neptunusweg 2A, 8938 AA, Leeuwarden, Friesland, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Persoonlijke aandacht en deskundig advies
Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Kitchen4All. René nam uitgebreid de tijd om onze wensen en behoeften in kaart te brengen en stelde de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van wat wij zochten. Op basis daarvan kwam hij met verschillende passende oplossingen en praktische ideeën die perfect aansloten bij onze situatie.
Wat wij vooral als erg prettig hebben ervaren, is de persoonlijke benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en we voelden ons nooit onder druk gezet. René dacht actief met ons mee, gaf eerlijk en deskundig advies en hield rekening met zowel onze wensen als ons budget. Daardoor verliep het hele proces ontspannen en met veel vertrouwen.
De communicatie was duidelijk en prettig, waardoor we altijd wisten waar we aan toe waren. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en genieten elke dag van onze nieuwe keuken. We kunnen Kitchen4All dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve keuken én een persoonlijke aanpak.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van Kitchen4All Leeuwarden. Vanaf het eerste gesprek hebben Robbin en Rene goed met ons meegedacht en waardevolle oplossingen aangedragen. Ze nemen echt de tijd, luisteren aandachtig naar onze wensen en zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij wat je zoekt.
De persoonlijke begeleiding, het meedenken en de fijne communicatie hebben ervoor gezorgd dat het hele proces prettig verliep. We zijn heel blij met het eindresultaat en genieten iedere dag van onze prachtige keuken.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Fijne service, goed geholpen. Er werd echt naar ons geluisterd en ze dachten goed mee.
Ook de montage was top en vakkundig. In 1 dag zat onze droomkeuken erin.
Een dikke pluim voor Kitchen4all Leeuwarden.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Wat zijn we fijn geholpen door Robin. Hij had alle tijd en kwam met fantastische tips waardoor we nu echt onze droomkeuken krijgen. Heel blij mee!!! Echt een aanrader Kitchen4all Leeuwarden

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Een keuken samen gesteld en besteld bij Kitchen4All Leeuwarden. Robbin geeft fijn advies en komt met goede adviezen. Ontspannen en fijne gesprekken gehad. Goed te bereiken en reactie op vragen gaan snel via Whatsapp of mail. Wij zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Robbin, alle wensen zijn vervuld en een prachtig resultaat de mooie nieuwe keuken. Wij gaan er veel plezier van hebben
Echt een aanrader ook eens bij Kitchen4all te kijken.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Fijn geholpen om de wensen die er waren te verwezenlijken. Er wordt goed meegedacht en je krijgt gelijk een goed 3D beeld inclusief het echte materiaal te zien. Uitstekende service naderhand.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken en vloer van Kitchen4all! Vanaf het eerste gesprek met Robbin voelden we ons direct welkom. Hij nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en dacht echt met ons mee. Dankzij zijn deskundige advies hebben we nu een keuken die niet alleen heel mooi is, maar ook zeer praktisch is ingedeeld met veel lades en een kookeiland! De communicatie was top en afspraken werden netjes nagekomen. Ook de montage verliep vakkundig en zorgvuldig. Robbin en zijn team leveren echt kwaliteit en service op hoog niveau. Wij raden dit bedrijf absoluut aan!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
We zijn heel goed geholpen door Robbin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en kon ons heel goed adviseren. De bedrijven waarmee Kitchen4all samenwerkt hebben goed werk geleverd en de keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en kunnen Kitchen4all Leeuwarden van harte aanbevelen!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Bij binnenkomst meteen een goed gevoel. We kregen een warm ontvangst met lekkere koffie en een taartje. Ze hebben hier mooi en kwalitatief spul waarin je het zelf zo duur kunt maken als je wilt. Ze denken met je mee (in oplossingen) en zijn flexibel als dingen toch anders moeten of niet helemaal volgens planning gaan. Ze communiceren transparant en zijn realistisch. Je weet precies wat je kunt verwachten. Binnen amper een dag stond onze keuken er al en wordt er aansluitend nog een nacontrole gedaan omdat ze zeker willen zijn dat alles goed gegaan is en klanten blij zijn met de nieuwe keuken. Het is best wel lastig om de juiste zaak te kiezen met zoveel aanbieders. Wij zijn in ieder geval erg blij dat wij voor Kitchen 4all Leeuwarden hebben gekozen. Robbin, bedankt voor alles!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Wij hebben een hele goede ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden. De verkopers denken echt met je mee en nemen de tijd voor je. Ze laten alle mogelijkheden en opties zien, waardoor je achteraf niet het gevoel hebt had ik dit maar geweten. Ze zijn niet opdringerig en werken met transparante prijzen. Dat gaf voor ons de doorslag om onze keuken hier te kopen.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Wij hadden geen betere service kunnen wensen, Robbin had zich voorafgaand goed voorbereid en wist ons binnen korte tijd te helpen met het realiseren van onze keuken. Service zoals dit vind je niet vaak meer, gedurende het proces constant contact gehouden. Daarnaast zijn de prijzen ook erg goed, het is een van de weinige keuken bedrijven waarbij je je uiteindelijk niet opgelicht voelt. Wij zouden het iedereen aanraden om hier een keuken te laten realiseren.

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Afgelopen januari een keuken besteld bij Robin. Hij heeft ons enorm geholpen met ideeën wat mogelijk zou zijn en heeft een 3D tekening voor ons gemaakt. Wanneer we vragen hadden reageerde Robin meteen. Toen we de keuken bij hem hadden besteld werden we op de hoogte gehouden van het proces. Een dag van te voren kregen we bericht welk tijdstip de keuken de volgende dag zou komen en dit was ook zo. Al met al een goede ervaring. Ik zou Robin met K4A zeker aanbevelen!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Zijn goed geholpen door eigenaar Robbin. Dacht goed met ons mee. Nam de tijd. Mooi tekenprogramma. Schetst goed beeld van eindresultaat. Stelt mensen erg goed op gemak wat wij ook belangrijk vinden. Aanrader!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
De heren bij Kitchen4all hebben ons top geholpen met ontwerp en levering van onze nieuwe keuken en nieuwe PVC vloer.
Communicatie verliep super en ook de prijs was ten opzichte van de concurrent een stuk lager!
Ook tijdens de installatie van de keuken waren en nog wat vragen en deze werden direct afgehandeld en opgelost , al met al echt 10/10 service!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Fijne zaak, je wordt goed en vriendelijk geholpen. Deskundig. Ik kwam ‘enkel’ voor een keukenkast waar mijn apparatuur in moest. Was geen probleem. Kast is top geworden! Snelle levering en prijstechnisch goede keuze!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastische ervaring bij Kitchen 4all Leeuwarden!
We zijn supergoed geholpen door de eigenaar, Robbin. Hij nam alle tijd voor ons en dacht echt met ons mee. Alles werd netjes volgens afspraak geregeld en we kregen ook de ruimte om rustig na te denken over onze keuzes. De sfeer in de winkel was heel prettig en ontspannen, wat het hele proces alleen maar leuker maakte.
De keuken is bovendien zeer vakkundig geplaatst – tot in de kleinste details perfect afgewerkt. We zijn enorm blij met het eindresultaat en kunnen Kitchen 4all Leeuwarden van harte aanbevelen!

Antwoord van Kitchen4All - Leeuwarden
Zeer deskundig en eerlijk advies! Snelle en vakkundig gemonteerd door een vaktopper. Bovendien snelle levering en montage (dikke maand). Zeer tevreden