Ud over en fantastisk god rødvin, der var alle pengene værd, fik vi god og hurtig hjælp fra K&S Kundeservice med et gavekort, som i første omgang ikke "virkede".
Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Toon meer
Fin pris og service. Der er dog mulighed for optimering. Jeg fik leveret med Burd, der gav besked om levering om aftenen på dagen, hvor bestilling blev foretaget. Jeg planlagde at være hjemme. Om aft... Toon meer
Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.
Gammel Mønt 4, 1117, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Få timer fra ordre til varerne var undervejs. Perfekt.

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
En god oplevelse, da I havde netop den vin, som jeg skulle bruge og til en fornuftig pris

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
God og overskuelig hjemmeside, fin beskrivelse af produkterne. Leveringshastigheden er overtruffen.

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Hurtig respons på min bestilling. Leveringen til pakkeshop hvor der tydeligt var markeret at dette var en forsigtig pakke. Vinen jeg bestilte var en god zinfandel som jeg efter et besøg på restaurant margeritten i Allinge var blevet begejstret for. Super vin.

Meget overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Hurtig levering og hjælpsom kundeservice, der rent faktisk svarer

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
God service og hurtig levering og lækker vin

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Bestilte rose, fine beskrivelser, gode vine.
Bestilte om aftenen og følgende dag blev vinene leveret 18.15, blev orienteret om aflevering tid.
PERFEKT kan varmt anbefales.

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Nem og overskuelig bestilling med meget gode og korte vurderinger af vinene.
Hurtig og sikker levering.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Super god oplevelse - både på online og fysisk shopping 😎

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Godt tilbud på en dejlig kvalitetsvin.
Nem og overskuelig bestillingsprocedure,
Super hurtig levering med klar orientering under vejs.

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Varer fuldstændig som beskrevet, smager afsindig godt.
Emballering og forsendelse i topklasse

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Alt køre bare super hos jer, det er nemt og et super udvalg med gode tilbud

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Fantastisk udbud. Let at finde frem til den rigtige vin. Ekstraordinær god service før, under og efter bestilling.

Antwoord van Kjær & Sommerfeldt
Varen kom til det lovede tidspunkt
Mega god oplevelse at handler der