Der gik otte år,mens du kaldte dig sundheds- og omsorgsborgmester, sad du alle advarsler om de gamle, der sad indsmurt i afføring og tis, overhørig, før du "satte en undersøgelse" i gang. Nu er du o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Personalet overholer ikke deres aftaler m beboerne, og nu skal kommunen spare lidt småpenge og flytte nogle beboere fra serviceloven par. 108 til 107. (p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonal... Toon meer
Hello Komune, if you are already on the hunt at night, then please punish everyone too. attached are the pictures that prove you are wrong, we as residents on peder lykkes vej have tense relation... Toon meer
Jeg skulle have have udstedt et nyt pas, og efter lidt google'n fandt jeg Borgerservice' side vedr. pas, og bestilte en tid. Fik bekræftelse og reminder på mail & sms. Jeg mødte frem 5 minutter fø... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Glade medarbejdere og solid service.
Min kontakt har forholdvis været på Vester Voldgade. Alle medarbejdere er hjælpsomme, virker arbejdssomme og gør oplevelsen af kontakt med det offentlige til en positiv oplevelse.
Eneste negative oplevelse var en solo oplevelse på Amager, hvor jeg oplevede en borgerservice medarbejder der talte ned til mig. Denne oplevelse fandt sted i et lokale fyldt med mennesker (borgere og medarbejdere).
Overordnet: Arbejdet der udføres i Københavns borgerservice er af højeste standard.
"Hvis der ikke er andre muligheder, så stik en løgn..."
Det lader til at være Kbh. Komm. mantra, at man altid kan stikke en lodret løgn, eller sk... (pu-ha-e) på fakta og benhårde beviser, hvis kbh. komm. ved, at Kbh. komm. ikke har ret. Hvilket gælder både i job - og integrationsforvaltningen i forbindelse med pensionsansøgning, og i socialforvaltningen hvor partshøringen finder sted.
Og overborgmesteren har det helt fint med, at de af hans sekretariat udlånte medarbejdere der arbejder for huslejenævnene i kommunens lokaler i Nyropsgade, er medskyldige i korruption. For "huslejenævnene hører ikke ind under kommunen..."
Ingen forståelse
KK mangler virkelig forståelse for folk med stress. Jeg har kun mødt modstand og ekstra press i forbindelse med min sygdom. De lytter slet ikk til mig og spilder mange ressourcer på at sende mig til steder som Springbrættet (de er søde!) uden, at jeg er klar til det og ikk har mulighed for at deltage rigtig i noget af det, de tilbyder. Det er spild af skattepenge og stressende for den syge borger.
Har jeg haft stor glæde af at bruge
Københavns kommunes hjemmeside KK.dk bruger jeg jævntligt.
Selv om jeg godt kan lide at se kommunes medarbejder ansigt til ansigt, når/hvis jeg har et problem/en forespørgelse, så er deres hjemmeside et fantastisk godt redskab i det daglige.
Og når jeg har brugt hjemmesiden til at gøre opmærksom på et problem, som en lyskurv der ikke virker logisk eller er drejet forkert, har jeg set problemet er blevet løst FÅ dage efter at jeg har skrevet om det på deres hjemmeside.
Indimellem har jeg været måløs over, hvor hurtigt de har været ude og ændre på problemet. Og det er viterlig ikke lyv eller noget ...
Ikke den store "bruger"
men da jeg i sidste år fik brug for Borgerservice må jeg sige at jeg fik en god og venlig behandling. Der var god kommunikation og ingen problemer.
De er der, men ikke mere
Du får ikke mere end hva godt er.
Hjælp til online ydelser så som nem-id ville jeg kikke andetsteds efter
Fungerer godt
Har kun brugt kommunen i forbindelse med ansøgning om boligstøtte. Søgte elektronisk på nettet, og blev ringet op en måned senere med et opklarende spørgsmål. Pengene kom med tilbagevirkende kraft, og det fungerede bare.
lukket børnehave
Man vælger at lukke vuggestuer og børnehaver i 4 uger pr. år hvilket jo stort set er en hel måned, men der skal naturligvis betales for 12 fulde måneder pr. år.
God men lidt overskuelig hjemmeside med mange gode tjenester.
Har oplevet KK.dk som ret brugervenlig, og når jeg har kontaktet kommunen, har jeg normalt fået svar ret hurtigt.
Venlige medarbejdere
På trods af at der til tider er ventetider på telefonen, så får jeg altid en venlig medarbejde i røret, hvis jeg har en forespørgsel.
Elendig service!!
Boet i flere kommuner gennem tiden, men i københavns kommune står det dog særligt slemt til.
Næsten umuligt at få samtale med sagsbehandler og møde er endnu sværer da du først skal have kontakt til sagsbehandler hvilket somsagt er næsten umuligt.
Rod i papirene og har 4 gange på et år forlagt papirer i min sag.
Omstillingsbordet har ikke styr på hvem sidder hvor og har i flere tilfælde ikke engang numrene.
Fejlagtig vejledning og tydeligere interesse i kommunens økonomi end at behandle sager korrekt skinner igennem
Er vel ok
Det er vel okay, havde ikke så meget kontakt til kommunen i de 7 år jeg boede i Københavns Kommune.
De gemmer info
Dårligt opbygget hjemmeside. Går ofte via google når jeg skal finde noget...
Københavns S.
Jeg har haft en del kontakt til kommunen de sidste 1½ år og fået en gennemsnitlig god behandling
MVH. Jan
Dårligt informationsniveau
Jeg har været tvunget til at kontakte en medarbejder telefonisk, udfylde 5 siders skema, give fuldmagt til det ene og det andet, og at lade en medarbejder behandle førnævnte skema. Alt sammen for at samme medarbejder skal ligge nogle oplyste tal sammen, og give mig afslag på ansøgningen.
Kunne det for helvede ikke være smartere at bare oplyse det givne max beløb på samme hjemmeside hvor jeg ikke engang kan printe skemaet selv, men skal rekvirere det telefonisk?
Hvor herre bevarres noget spild af mine skattekroner!
elendig rådgivning
Jeg har boet her men er heldigvis flyttet nu da det virkeligt var elendig rådgivning man kunne få hos kommunen.