Jeg har gennem de sidste mange år kommet hos Charlotte og Klinik Skou. Jeg har aldrig før haft så god en oplevelse af, at en behandler kigger på mit ansigt og giver mig så grundig en vejledning. Jeg... Toon meer
Bedste oplevelser nogensinde. Jeg var SÅ nervøs lige op til behandlingen, men jeg var i super gode hænder så min nervøsitet forsvandt hurtigt. Super søde mennesker. Kan klart anbefales. Ps har aldri... Toon meer
Jeg har haft en skøn oplevelse hos Klinik Skou og kan varmt anbefale dem! Personalet er imødekommende og professionelle, og de tager sig tid til at lytte og vejlede. Behandlingen var behagelig, og re... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyder laser, fillers, botox og livsstils behandlinger under samme tag. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt. Vores målsætning er at give dig 100 procent opmærksomhed når du er i klinikken samt at tilbyde dig en professionel og kyndig behandling. Vores koncept er ‘personlighed’. Vi ønsker at vide præcis hvad netop du har behov for. Vi får det bedste frem i dig, så du føler dig bedre tilpas og får mere overskud og glæde i din hverdag.
Lille kongensgade 12, 1074, København, Denemarken
- www.klinikskou.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Charlotte og Caroline er de sødeste og…
Charlotte og Caroline er de sødeste og mest professionelle du kommer til at møde. Jeg føler mig altid i meget sikre hænder for de ved hvad de laver og går altid efter et smukt æstetisk resultat som passer til mig. Charlotte (som jeg primært har været hos) lytter altid til mine ønsker og går altid den ekstra mil for at sikre sig at jeg er glad. Plus hun altid kan huske små detaljer om hvad jeg fortæller og derfor føler jeg mig meget værdsat som kunde! Anbefaler til alle jeg kender.
10/10 !
10/10 !! - verdens sødeste personale, som bare gør deres arbejde grundigt!
Jeg er normalt meget nåleskræk, men de gjorde oplevelsen hos dem meget mere behagelig. Jeg går altid glad derfra!
Bedste og mest profesionelle klinik!
Charlotte er den bedste behandler jeg nogensinde har mødt! Hun er virkelig professionel og gør meget ud af at tingene ser flotte og naturlige ud. Hun er god til at lytte til ens behov og komme med gode input til hvordan det kan løses. Klinik Skou får min absolut bedste anbefaling!
Altid god rådgiving og super…
Altid god rådgiving og super behandling. Får ofte lige tilbudt noget ekstra uden betaling. Fantastisk sted. Været kunde i mere end 10 år.
Tryg og professionel oplevelse🌟
Jeg har fået flere behandlinger hos klinik Skou. Altid god og professionel vejledningen. Det har altid været meget tryg oplevelse og i en behagelig atmosfære - men bedst af alt, altid med det fineste resultat🌟🌟🌟🌟🌟
Kæmpe anbefaling!🌟
Jeg har flere gange de sidste 2 år, været hos Charlotte og Caroline. Uanset hvor mange gange jeg har været der, har de altid været mega søde til at informere om hvad der helt præcist skete undervejs. Det har gjort man altid har følt sig super tryg ved at være der. Derudover går de meget op i naturlige kønne resultater, som helt sikkert også er det de har leveret. Har modtaget super mange komplimenter efterfølgende, derfor intet dårligt at sige om Klinik Skou og de har mine varmeste anbefalinger❤️
Bedste oplevelser nogensinde
Ps har aldrig fået så mange komplimenter på mine læber før efter min behandling os dem<3
Super god behandling hos Charlotte
Har været kunde hos Charlotte siden 2020, hun er så dygtig og man føler sig altid i trygge hænder. Kan klart anbefale Klinik Skou - har selv gjort det flere gange.
Det er trygt at få behandlinger hos…
Det er trygt at få behandlinger hos klinik Skou. De møder dig i dine behov og ønsker, og er ærlige omkring, hvad der vil skabe det bedste og mest naturlige resultat. Samtidig er de bare super søde - og det er jeg vild med.
Super betjening og dygtige til at lave…
Super betjening og dygtige til at lave et naturligt look. Er så glad for at have fået lavet mine læber hos Klinik Skou.
Jeg er så glad for Charlotte og har…
Jeg er så glad for Charlotte og har været en fast kunde i flere år.
Jeg syndes det er besøget vær jeg har…
Jeg syndes det er besøget vær jeg har været inde og få lavet læber der og er bange for nåle men de tager sig bare så godt af en og der ud over det det så hyggeligt og være der de sygt gode til deres arbejder og du kommer hjem det det resultatet du ønsker
God og professionel vejledning
God og professionel vejledning, er så tilfreds. Jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg har gået hos klinik skou i et par…
Jeg har gået hos klinik skou i et par år nu, og jeg er så glad for mine resultater, Det ser altid naturligt ud. Charlotte og Caroline er så dygtige, søde og behagelige.
Jeg har fire veninder der alle går der og vi er alle glade 😊
Super professionel og dygtig
Jeg er kommet hos Klinik Skou i længere tid. Lige fra første gang, at jeg satte mine ben i klinikken, har jeg følt mig tryg og velinformeret.
Caroline er virkeligt dygtig og meget omhyggelig. Jeg har både fået laser og botox behandlinger og har altid været tilfreds. Jeg er altid gået derfra med et flot resultat.
Der findes ikke en bedre skønhedsklinik! Jeg bruger gerne 1.5 times transport på at få mine behandlinger i kyndige og sikre rammer hos Klinik Skou.
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kan varmt anbefale denne…
Jeg kan varmt anbefale denne skønhedsklinik til alle, der søger professionelle behandlinger og en kundecentreret oplevelse. Jeg har for nylig fået en laserbehandling af Caroline, og jeg kan ikke sige nok gode ting om hende. Hun er ekstremt grundig i sit arbejde, tager sig tid til at forklare behandlingen og sikrer, at man føler sig tryg og informeret hele vejen igennem. Udover hendes faglige dygtighed er Caroline også utrolig sød og imødekommende, hvilket gør besøget endnu mere behageligt. Jeg føler mig altid i trygge hænder her og kan mærke, at kunden virkelig er i centrum. Tak for en fantastisk oplevelse – jeg ser allerede frem til næste besøg! ❤️❤️
Det bedste sted.
Har snart kommet hos Klinik Skou i 5 år - fantastisk personale, man bliver set og får en super professionel rådgivning.
Kunne aldrig finde på at tage et andet sted hen.
Tak for jer <3
Snart 10 år hos klinik Skou
10 års jubilæum har jeg snart hos klinik Skou - jeg kommer der stadig, da de er de bedste man kan få - altid smukt og elegant resultat 💛 til sidst, men ikke mindst altid hyggeligt at komme i klinikken - tak for jer 💛
Den BEDSTE behandler! Anbefales anbefales anbefales og anbefales til skyerne!
Jeg har i et par gået ved Charlotte og fået filler i læberne, ved min hage/kløft og lidt i bekymrings linjen imellem brynene.
Jeg har fået så meget ros igennem iårene for mine flotte læber!
Når jeg så har fortalt folk, at læberne har fået filler i, havde de aldrig gættet det fordi de ser meget naturlige og ansigtstro ud.
Jeg ELSKER de læber som Charlotte har tryllet frem. Hun har formået som den professionelle ansigtskunstner hun er og yderst dygtig behandler hun er, at gøre mine læber meget fyldigere(helt perfekt fyldige) og fremhæve min smukke naturlige læbeform.
Aldrig brugt læbestift før, bruger flere læbestifter op om året nu efter jeg fik lavet læber hos Charlotte.
Udover det så er hun bare det sødeste, mest empatiske og forstående person og meget professionel.
Jeg er ikke super god til at blive stukket i ved læberne, men hun beroliger en og jeg føler virkelig der er plads til mig, hvis jeg bliver lidt nervøs.
Min kløft i hagen, som føles fra natursiden af som spændt elastik og den er vanskelig, men den kløft i hagen har hun gjort et utroligt flot stykke arbejde på og den holder fantastisk.
Hvis jeg kunne vedhæfte billeder så gjorder jeg det!