Bestelling was snel binnen! Chanca piedra besteld voor mijn caafje met een kleine blaassteen. Hopelijk werkt het en hoeft ze niet geopereerd te worden.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Knoevelshop biedt het ruimste assortiment leuke en handige artikelen voor cavia's en andere kleine knagers!
Nederland
- www.knoevelshop.nl
Bestelling was snel binnen
Ik heb goede ervaring mee
Ik heb goede ervaring mee
De bestelling wordt altijd snel geleverd
Wat een enorm goede webshop
Wat een enorm goede webshop! Zeer snelle communicatie via e-mail, goed advies en ook nog eens snel geleverd. Onze cavia’s hebben enorm veel baat bij de producten van Knoevelshop!
Eerst was ik bang dat ik misschien…
Eerst was ik bang dat ik misschien opgelicht zou worden. Maar gelukkig was het niet zo. Ik heb 2 collodiaal bestel voor mij cavia's en ze waren snel binnen. Enige nadeel was dat de 2 flessen verschillende kleur had. Voor de rest prima. Na 1 dag gebruik voelde mijn lieve patrick weer beter, zelfs zijn ogen werd beter. Ik ben heel blij en zie dat ik meerdere keer ga bestellen.
Goed
Op tijd, snelle levering en een leuk kadootje, bij n n feestdag.
Fijne webshop
K zou m zeker aanbevelen.
Top shop!
Ik heb een cavia, CH Teddy, van 5 jaar. Vanaf dat ze bij mij woont, 4 maanden oud, heeft ze last van haar longen. Mercedes, de CHTeddy, heeft zware antibiotica gehad op een leeftijd van 2,5 jaar omdat ze een longontsteking had. Ik kreeg na de antibiotica geen nieuwe meer omdat ze dan alles had gehad. Nu blijkt dat ze een longafwijking te hebben.
Nu 5 jaar later is ze er nog steeds mede dankzij haar sterke karakter en natuurlijk de Knoevelshop. De natuurlijke antibiotica kan ik dagelijks geven en ze krijgt dan ook echt dagelijks 2 keer per dag (in de ochtend en avond) haar medicijnen van deze shop.
Momenteel gaat het weer wat minder met haar en moet ik haar bijvoeden. Ondanks dat ze Metacam heeft gekregen van de dierenarts doet ze het altijd goed op de Knoevelshop.
De producten krijg je ook altijd snel geleverd en je kan goed lezen waarvoor deze bestemd zijn. Ook andere hulpmiddelen als spuitjes etc. kan je gewoon bij hun bestellen.
Ik ben super blij dat deze shop bestaat!
Konijn met teveel blaasgruis.
Helaas zijn wij al een hele tijd aan het tobben met onze lieve Rambo.
Rambo is ons konijn van zo'n 6 jaar en hij heeft last van een overvloedige aanmaak van blaasgruis en daardoor soms een geïrriteerde blaas. Hij is te lief voor dit leed, maar ook om te gaan slapen, dus proberen we het uiterste te doen voor hem.
Door een tip van dierenkliniek Wilhelminapark ben ik bij de Knoevelshop terecht gekomen. De kliniek heeft vaker te maken met soortgelijke problemen als die van ons konijn en gebruikt naar zeggen ook middeltjes van deze shop. Daar hebben ze inmiddels positieve ervaringen opgedaan en "testen" nog verder, omdat er medisch te weinig onderzoek wordt gedaan naar knaagdieren.
Ik heb een mail met mijn verhaal gedaan naar de knoevelshop en diezelfde dag kreeg ik antwoord en een passend advies. Gelijk heb ik een bestelling gedaan om Rambo te gaan helpen hiermee en deze zelfs de volgende dag al ontvangen. Hartelijk dank hiervoor.
Hoe de middeltjes werken, dat laat ik zeker nog weten.
Maar ik ben blij nu de Knoevelshop te vinden en heb hoop op een positief verloop.
Wordt vervolgt ...
Shop met verstand van cavia's.
Snelle levering en goed contact via mail. Een van mijn cavia's is eindelijk verlost van haar blaasklachten. Geen pijn meer bij het plassen en geen bloed meer in urine. Een tweede operatie en pijnstilling Metacam ivm blaasstenen lijkt niet meer nodig dankzij Chanca Piedra en Urologist.
produkt te weinig geleverd
Ik bestel en betaal 2 produkten otoclean oorreiniger .Ik krijg er maar eentje thuis bezorgd.Hiervoor stuur ik een mail waarop ik geen antwoord krijg. Een week later mail ik nog eens waarop ik antwoord krijg dat m'n mail binnen vier dagen gaat beantwoord worden.Ondertussen zijn we bijna twee weken verder en ik heb nog steeds geen antwoord gekregen waar m'n tweede betaalde flesje blijft .Over de producten zelf ben ik heel tevreden.
Het probleem is opgelost en krijg het ontbrekende produkt terugbetaald en de volgende keer 10 procent korting.
Als het produkt er niet is kun je best mailen voor te vragen of je het produkt nog wenst want ik heb twee produkten gekocht om de verzendingskosten te drukken of achteraf na zenden zonder verzendingskosten.
mvg
Superspulletjes voor onze cavia's!
Snelle levering. Prima spulletjes. De calendulazalf is een supergoed product. Kloofjes en droge voetzooltjes van onze cavia's zijn heel snel genezen.

Snelle bezorging
Binnen twee dagen het medicijn in huis. Prima levering.

Geweldige caviashop!
1 woord geweldig! Snelle levering en leuke spulletjes van en voor de cavia :D

Goed
Goed meegevallen. Tegenvaller werd nadien rechtgezet en de bestelling erna was perfect!

Antwoord van Knoevelshop
Goede producten, heldere uitleg, snelle levering!
Regelmatig bestel ik producten bij de Knoevelshop.
De zalf voor bumblefoot is prima. De levering is altijd snel.

Antwoord van Knoevelshop
goede en snelle service, mooie producten
Ik bestel er zeker vaker. Mooie produkten. Snelle , correcte service

Prima levertijd
De levering is altijd snel binnen, wel jammer dat niet alles altijd op voorraad is waardoor je opnieuw moet bestellen ipv een backorder te ontvangen als iets noet op voorraad is.

Perfecte ondersteuning
perfecte ondersteuning en kennis van zaken, het adres om mijn troetels lang gezond te houden!!!!

Antwoord van Knoevelshop
Fijne en goede webshopservice!
Mijn konijn had last van blaasgruis. Een dierenarts kon er niks meer aan doen dus hierna ben ik de producten van de Knoevelshop gaan gebruiken. Nu is mijn konijn weer helemaal genezen. De service is erg klantvriendelijk. De ene dag besteld en de volgende dag had ik het product al in huis. Ik kan de webshop zeker aanbevelen.

Zeer tevreden!
Een origineel assortiment met goedwerkende producten. Dankzij de chanca piedra zijn kleine blaasstenen bij mijn cavia verdwenen, en met piggy nurse heb ik vaak zieke cavia's op krachten gehouden. Wordt tegenwoordig ook op dezelfde dag verzonden, dus snelle levering. Ik bestel zeker weer

Slecht
Calm spray en shampoo besteld voor een cavia met ernstige jeuk. Ondanks de wettelijke verplichting worden de ingrediënten niet op de flesjes vermeld. Drie keer naar gevraagd via de mail, geen antwoord. Dat geeft een onbetrouwbare indruk, je hebt geen idee wat je op je dier smeert.