1. Voedselproductenleverancier
  2. Voedselfabrikant
  3. Voedselproducent

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Why not explore our popular recipes and articles made with Knorr products, or discover more with tips and tricks?

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Na al die tijd gewoon stug volhouden…

Na al die tijd gewoon stug volhouden met de niet te eten Wereldgerechten waarbij ze de sauszakjes hebben veranderd. Ook gewoon geen reactie van hun kant. Hoe slecht kan je marketing zijn? Nooit meer Knorr hier.

20 april 2026

Daar heb je het al kip toscana knorr

Daar heb je het al! De Knorr kip toscana wereldgerecht ligt bij de budgetfood aan de straatstenen niet te slijten .
Ook daar laat ik het liggen goede smaakpanels hebben jullie .
Op jaar basis laten wij als 1klant al 50 pakken liggen ik zou nog meer veranderen dat doet de aandelen vast goed.

17 april 2026

Van Kip Romana naar Kip DRAMA!

Vandaag de Kip Romana weer eens gemaakt maar hey er zit geen sausje meer bij.

Blijkt dat bij de rest ook deze zakjes rommel te zitten (THT Okt 2026)
2 pakken de kliko ingedonderd, smakeloze kaassaus / zoute smaak TROEP!!!Op de koop toe daarna een vieze nasmaak. Kinderen vonden het niet te haggelen.

21 oktober 2025

Hier ook zeer slechte ervaring met De…

Hier ook zeer slechte ervaring met De wereldgerechten Romana en toscane.
De heerlijke saus van voorheen is veranderd naar een vieze zoute poeder.
Alsof we pasta met cup a soup zitten te eten.
Verschrikkelijk!
Hierover ook nog mailcontact gehad met knorr.
Zij geven enkel aan dat het door een testpanel is getest en goedgekeurd. Als ik de eerdere reacties hier zie denk ik dat dit grote lulkoek is.
Waarom in hemelsnaam een product wat zeer goed is aanpassen naar dit.

16 oktober 2025

Verschrikkelijke ervaring met Knorr…

Verschrikkelijke ervaring met Knorr Romana en Toscane. Zat er voorheen een heerlijk sausje bij is dit veranderd in een smakeloos poedertje. Alle vers gekochte en ingrediënten ten spijt.
Dit kopen wij niet meer en andere aangekochte pakken gaan de container in.

4 oktober 2025

De kipfilet romana is niet meer te…

De kipfilet romana is niet meer te eten. Het lijkt wel te zoute kaassaus. Het is gewoon een totaal ander product geworden. De kinderen zijn ook heel teleurgesteld, vinden het heel vies. Jammer dat er op de verpakking niet stond aangegeven dat het recept vernieuwd is. Nu voor niks een voorraadje ingeslagen. Breng aub asap de oude variant terug..

22 augustus 2025

Trattoria Kipfilet Romana

Trattoria Kipfilet Romana. Is ineens een totaal ander product geworden. De saus is geen pasta meer maar zit nu in een zakje droge tsja wat is het? Lijkt wel een kaassaus geworden. Maar dit staat niet op de verpakking. Op de achterzijde van het pak staat dat er nog sausmix oude stijl in moet zitten. Dat zit er niet. Misleidend naar mijn mening. Een verandering van samenstelling zou dat niet op de verpakking moeten staan? Klantenservice zegt idd verandering product. Maar spreekt misleidende informatie tegen.

15 juli 2025

Smaakt naar poeder en is veeeel te duur

Heel heel erg duur voor een smakeloos pakketje met poeder en mini-tortilla’s.
Ik voel me heel erg belazerd en ze moeten zich schamen hier (heel erg veel) geld voor te vragen. Een bedrijf met geen geweten en geen smaak. Bedankt Unilever om Nederland zo slecht te vertegenwoordigen bah!

28 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (47 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken