Helt upålideligt firma
Firmaet er aldeles upålideligt. Udfører ikke det aftalte arbejde. Bliver borte trods aftaler. Opkræver penge for ikke udført arbejde og betaler ikke de for meget opkrævede penge tilbage trods påkrav
I forbindelse med et større renoveringsprojekt har vi brugt Knud Verdich med stor tilfredshed. Lige fra Ken’s rådgivning, tilbudsgivning og håndværkernes udførsel har det været yderst professionelt, med meget venlige og dygtige medarbejdere. Priserne er fair, og stor respekt for at de udførte udendørsarbejde i frost og snestorm. Kan varmt anbefales!
Min oplevelse er at dette firma lever af forsikringsskader. Umulige at få fat i og trækker gerne sagerne så langt ud de kan, så man accepterer skaden igennem ens forsikringsselskab. Er voldsomt dyre når de laver tilbud privat og meget lave til at starte med, når de laver tilbud til forsikringsselskabet. Gennem forsikringsselskabet kan de altid lægge merpris på.
En helt igennem elendig håndtering og arbejde i forbindelse med en vandskade.
Ødelægger ting, laver ikke arbejdet ordentlig og sjældent rigtig første gang.
De er komplet ligeglade med os som kunder. Har igennem hele forløbet, gjort en dyd ud af at lægge alt ansvar fra sig.
Her 6 måneder efter vandskaden er afsluttet, har vi stadig reklamationer over deres arbejde.
Mit boligselskab har brugt dette tømrer firma til at udbedre skader, deres priser er helt i vejret, og de fremsender slutfaktura på arbejde der endnu ikke er udført... DET MÅ MAN IKKE! - Jeg har skulle kæmpe for at få kreditnota på bare lidt af det beløb jeg har krav på. Find et andet firma.
Jeg må tilslutte mig de skeptiske, da jeg både har haft en forsikringssag samt efterfølgende en reperationssag med Ken Verdich, som har været utilfredsstillende.
Jeg vil ikke anbefale dem, så derfor 1 stjerne.
Tømrer kommer med en lærling og en praktikant - sprit nyt gulv der stadig gynger og knirker, de ødelægger paneler - efterlader skrald - jeg anbefaler på ingen måde knud og verdich.
Tak til tømrene fra Knud Verdich for de flotte gulve de har lagt her hos mig. Er super tilfreds og nogle venlige mennesker i har ansat. Kan kun anbefales. TAK.
En virksomhed som driver rovdrift på forsikringssager, og uden et ønske om at lavere et ærligt stykke håndarbejde blot leverer slutkunden i en værre situation end da arbejdet blev påbegyndt. Medarbejderne står magtesløse tilbage, og erkender det manglede ansvar fra deres arbejdsgivers side.
Lees meer over geverifieerde reviews.