3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Links lulle n rechts zakken vullen

Links lulle n rechts zakken vullen.

Nog nooit eerder te maken gehad met zulk onprofessioneel gedrag. Zaken en bedrijf hebben ze niet op orde en nemen alles aan om geld binnen te harken waardoor ze te druk zijn en geen oog voor de klant hebben. Ga niet tegen de eigenaresse in want ze gaat je leven zuur maken via andere hulp instanties en wordt ontzettend partijdig. Zij neemt zelfs de woorden van de ander over en verkondigd dit als haar eigen woorden. Verslaglegging waar weinig van klopt en we kunnen nog wel even doorgaan.

Met het gezin hier een traject ‘gestart’. Dit is nooit echt goed van de grond gekomen en afspraken werden niet nagekomen. Trage tot geen reactie op contact en klachten en ik kan nog wel even doorgaan met wat er allemaal mis ging. De verwijzing vanuit de gemeente konden zij ook niet aan voldoen: geen afspraken, geen regelmaat, geen juiste zorg. De eigenaresse heeft hele mooie praatjes, maar daar blijft het dan ook bij. Helemaal in gesprekken met andere hulpverlening weet zij alles recht te praten wat krom is en liegt zij gewoon keihard. Naar mijn idee wordt hier weinig aan gedaan aangezien het belastinggeld is en de mensen die hier komen de puf niet hebben een klachten procedure te starten. Deze organisatie heeft mij en de kinderen uit eindelijk meer slecht gedaan dan goed.

Ver vandaan blijven zal ik zeggen! Als je echt geholpen wilt worden kan je beter naar een andere organisatie al is het verder weg van huis of is de wachttijd langer!

1 januari 2026

Afschuwelijke organisatie

Afschuwelijke organisatie! Wegens een OTS (op mijn verzoek wegens gevaarlijk gedrag van de andere ouder richting ons kind) werd Konfia verplicht de hulpverlener in de zaak. Ondanks dat er totaal geen klik was met deze mensen en hun behandelplan is het toch doorgezet. Inmiddels heb ik de behandeling daar stopgezet omdat zij niet eerlijk waren in hun manier van aanpak en toen ik eindelijk (na meerdere verzoeken) een verslag te zien kreeg stonden daar veel onwaarheden in. Er zouden uitspraken gedaan zijn door zowel mij als mijn zoon die 100% niet klopten met de waarheid. Dit kwam op mij zéér onprofessioneel over en ik ben blij dat de ‘samenwerking’ stopgezet is. Waarschijnlijk krijg ik een ontkennende reactie onder deze review want dat gebeurt nogal vaak zie ik. Zelfs wanneer mensen bewust een andere naam opgeven wimpelen ze het af met een ‘deze naam staat niet in ons systeem dus deze review is niet relevant’. Dit is heel kenmerkend wat betreft hun werkwijze. Dus mijn advies is: niet in zee gaan met deze mensen die enkel geld willen verdienen over de rug van kinderen en gebroken gezinnen.

1 juli 2025

Konfia doet heel goed werk

Konfia doet heel goed werk. Ze geven bijvoorbeeld de 'Sta Sterk op School' trainingen. Zo ook op de scholen waar mijn kleinkinderen zitten. Ze gaven de kinderen goeie handvaten,oa.... hoe om te gaan met elkaar, wat voor impact het heeft als je gepest wordt en hoe hulp te bieden aan kinderen die niet weerbaar genoeg zijn. Ik ben naar een informatie avond op school geweest waar ouders, familieleden en leerkrachten leren pestgedrag te herkennen en te stoppen.
Dus een welverdiende 5 sterren.

13 oktober 2025

100 % inzicht door Konfia gekregen

Vanuit een behoorlijk complexe situatie met de moeder van mijn kinderen was er sprake van een “doorverwijzing’ vanuit de OTS naar Konfia. Voorheen moest ik de confrontatie met alle problemen zelf verwerken, en vervolgens zien op te lossen met als doel in de toekomst verder te voorkomen. Met behulp van dé twee zeer professionele dames van Konfia heb ik als vader een mega ontwikkeling beleeft hierin, een zee aan inzicht en begrip gekregen, en ook nog eens alle bevestiging ontvangen over wat er speelde. Ik vind het enorm bijzonder dat ze ondanks alle verwikkelingen en rookgordijnen toch steeds een 100% heldere en ware visie op de hele situatie bleven houden en nooit het doel uit het oog verloren. Niets anders dan respect ! Ik ben enorm geholpen wat mijzelf, maar ook wat de kinderen betreft. Nu is het tijd om te helen.

1 maart 2025

Goed

Heel goede proffesionele kleine organisatie.
Ik ben daar en mijn kinderen goed geholpen

4 oktober 2023

Werkelijk verschrikkelijk

Werkelijk verschrikkelijk. Het is een lang en complex verhaal, maar wat een trauma hebben mijn prachtige kinderen en ik, hun vader, hieraan overgehouden. Zo onprofessioneel en gevoelloos. Pas echt heel erg goed op met deze valse wezens!

9 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?