Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde det skønneste bryllup i teltet ved Kongekilden. Det helt fantastiske lyse telt med ruder i teltets loft. Frem til festen havde vi en super dialog med Sophie. Hygggelig vinsmagning, mulighed f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fejl med et dobbelt booket bord, og fuldt udsolgt kunne være endt med en forfærdelig nedtur. Men personalet på kongekilden, fik hurtigt opklaret fejlen, tog ansvar og gav os en helt fantastisk aft... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et helt fantastisk bryllup på kongekilden. Sophie var gennem hele forløbet meget opmærksom og hurtig til at at svare på beskeder og henvendelser. Vi følte os trygge hele vejen igennem. Se... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdt min 75 års fødselsdag den…

Vi holdt min 75 års fødselsdag den 10.5.26 og havde det bedste oplevelse med stedet alt gik bare så godt og personalet de 2 piger fik alt til at gå op i en højre ind hed - og selve stedet er bare så smukt - kan kun anbefales og cheferne er så flinke og hjælpsomme.

10 mei 2026

Bryllup

Vi holdte vores bryllup her. Personalet er meget imødekommende og venligt. Maden var lækker og alt gik glat og efter planen.

18 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggelig aften med Anders Matthesen

Jeg kan ikke helt genkende de øvrige anmeldelser af arrangementet med Anders Matthesen… Vi havde en super god aften, hvor maden var helt ok til formatet.

Vi sad i midten, hvilket var super fine pladser. Der var en pæl, men fuld mulighed for at rykke lidt ud under showet. Akustikken var ikke så god under maden, men lyder var helt perfekt under showet.

Det er et arrangement i den dyrere ende, men vi hyggede os! Sødt personale som var behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

30 januari 2026

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse! Alt for mange mennesker stuvet sammen og et lydniveau så højt, at man ikke kunne høre, hvad der blev sagt rundt om bordet eller hvad man selv tænkte.
Vi havde reserveret til fem, men der var kun dækket op til 4, det endte med en ekstra plads for enden af bordet, hvor der ikke var plads til benene nogen steder. Forret var nogle bittesmå hapser, som næppe kunne kaldes en forret, hovedret beskeden og ikke acceptabel mængde, dessert ok.
Hele arrangementet bar i den grad præg af optrækkeri og levede under ingen omstændigheder op til forventninger og pris.
Anders Matthesen leverede som forventet var eneste lyspunkt på aftenen.
Sidder tilbage med en meget dårlig smag i munden.

31 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var generelt dyrt og dårligt

Manageren dikterede fra scenen i mikrofon hvordan bestilling og betaling skulle foregå ellers var der kaos og ulykker forude ved frakørsel, fordi det viste han bare. Til gengæld var maden sløj, franske kartofler i stedet for brød (som de ikke havde) til forret. Hovedret noget ubestemmeligt kød som ikke var ordentligt stegt, dessert var en chokomusse bedre lavet fra et supermarked. Til gengæld kostede et glas vin 130 kr. Musikken er svær at bedømme og selv om det var på dansk kunne man ikke høre et ord, lyden var totalt overstyret og diskant. Hele bordet ville bestille kaffe, men det havde man heller ikke. Vi forlod stedet ret hurtigt for at drikke kaffe et andet sted. Det hele var generelt dyrt og dårligt.

24 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konge aften på kongekilden.

Vi havde en super skøn lørdag aften til intim koncert med Gobs. Der var en fantastisk stemning i det hyggelige lokale, dejlig mad, god vin og drinks.
Søde tjenere, hurtig betjening og altid med et smil.
Vi kan klart anbefale stedet og vil helt sikkert komme tilbage snart.

24 januari 2026

Var til Anden torsdag den 22

Var til Anden torsdag den 22. Januar.
Super aften i bedste selskab.
Mad, vin og drinks var virkelig god og personalet gjorde den fantastisk selvom de havde rigtig travlt.
Anders M var simpelthen enestående og det var alt i alt en aften hvor alt var lige som det skulle være.

22 januari 2026

Kæmpe aften på Kongekilden

En kæmpe aften på Kongekilden.
Vi var på Kongekilden fredag d 23 jan.
Showet var intimt og det gjorde oplevelsen helt særlig. Man sad tæt på, kunne mærke energien i rummet – og grinene startede nærmest da han gik ned mod scenen og stoppede først med kæmpe bifald da showet sluttede.Anders Matthesen
var levende og sindssyg sjov. Vi havde virkelig en hyggelig aften, med følelsen af at have været vidne til comedy, når det er allerbedst. Kan kun anbefales!
Og ja man sidder tæt og nogle synes herinde på trustpilot at der er for mange mennesker
Men seriøst nu talte jeg ikke men tænker der var 130 -140 stykker i lokalet, og det giver virkelig en god stemning og man føler virkelig en form for klub “ vibe”
Tak for en kæmpe aften hvor lattermusklerne kom på overarbejde og mad og drikke var i top.

23 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig oplevelse - bliv væk

Havde fået billetter til anders mathesen- med spisning. Det værste jeg nogensinde har oplevet- alt for mange mennesker og maden var det værste vi nogensinde har fåe- foretten var en parodi- hovedretten var endnu værre - kartoflerne var rå - tilbehøret var ikke eksisterende og kødet var koldt og sejt- er pinligt at lave et arrangement og tage 1395,00kr- det er virkeligt at snyde folk

15 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle ind og kigge priser på deres…

Skulle ind og kigge priser på deres hjemmeside..... Det kan man ikke finde? Eller de har valgt ikke at sætte priser på deres mad ihvertfald! NUvel.... Så skulle jeg trykke på Anders Matthesens booking link.... Det virkede heller ikke.. nuvel for anden gang.... SÅ skulle jeg ind og kigge på deres smileys..... Det virkede heller ikke det link...... KUNNE man tænke sig at med de "priser" de end holder hemmelige eller tæt til kroppen, KUNNE bruges på en i-net udbyder der får det til at fungere? OG så vil jeg da SUPER anbefale at annoncere nogle priser SÅLEDES at andre alm danske mennesker OGSÅ har en chance for at orientere sig omkring prislejet.... Jeg kommer ikke forbi før jeg har en ide omkring ovennævnte..... Sorry... Mvh

19 december 2025
Logo Kongekilden

Antwoord van Kongekilden

Kære Sean Ingemann

Tak for din venlige anmeldelse. Du har aldrig besøgt os - og har tydeligvis ikke forstået at vores menuer er tiltænkt vores selskabspakker. Hvor der naturligvis står priser på.

Så her holder vi intet hemmeligt eller tæt til kroppen. Men du skal være hjertelig velkommen til at ringe.

Mvh. Nicholas

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan desværre se at jeg må tilslutte…

Jeg kan desværre se at jeg må tilslutte mig andre der havde valgt at opleve en intimkoncert med Malte Ebert hos Kongekilden. Vi havde valgt pladserne i front og blev placeret med udsigt til en pæl, så føler man sig til grin, da jeg tror alle andre i lokalet havde bedre udsyn og mange betalt væsentlig mindre. Ved en pæn henvendelse til stedet vælger de slet ikke at vende retur - inden arrangementet var det muligt at kommunikere men nu er der ingen reaktion.
Jeg vil derfor med mit opslag her blot advare andre for at sætte sig i samme situation og skal gå skuffet hjem.

8 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Intimkoncert føltes som en børnehave i myldretid

Intimkoncert med Malte Ebert på Kongekilden var desværre en af vores mest skuffende kulturelle oplevelser - helt nede på bunden ved siden af Bon-Jovi-med-ben-i-gips-i-Horsens — vores hidtil mest skuffende kulturelle oplevelse.

Vi blev vist hen til vores bord, men det var nærmest umuligt at komme frem, da det var proppet så mange mennesker ind i lokalet, at vi sad som sild i en tønde - kombineret med den elendige akustik gjorde det oplevelsen næsten ubærlig. Gæsterne forsøgte forgæves at hæve stemmerne for at tale sammen, derved blev lydniveauet så anstrengende, at vi flere gange gik ud i kulden for at hvile ørerne. Det var alt andet end rammerne for en intim oplevelse — det mindede mere om den oplevelse man har når men henter sit barn i børnehaveklassen: kaos og uudholdeligt lydniveau.

Rammerne var mildest talt ikke optimale og maden gjorde ikke ligefrem situationen bedre. Kammuslingerne havde en så kraftig og ubehagelig havsmag, at vi ikke følte os trygge ved at spise dem, og personalet havde hverken forklaring, undskyldning eller løsning. Resten af menuen var kedelig, smagsløs og stod på ingen måde mål med prisen.

Koncertdelen var det sidste skuffende prik over i’et. Malte Ebert virkede uforberedt, glemte sine egne tekster og spillede falsk flere gange — heldigvis varede koncerten kun en time.

Vi gik derfra skuffede og med en klar følelse af at have spildt både tid og penge — og vi kommer nok aldrig tilbage til Kongekilden.

7 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er bange for at blive syg

Jeg er bange for at blive syg, så dårligt smagte kammuslingerne. Så dem rørte vi ikke. Kyllingen var tør og smagløs. Æblekagen kunne vi lave bedre selv, blot ved ikke at bruge dåse flødeskum.
Lyden var forfærdelig og maden var dyr.
Og Malte Ebert havde en dårlig aften. Han glemte teksterne og spillede forkert. Dyrt med dyrt på.

7 november 2025
Logo Kongekilden

Antwoord van Kongekilden

Kære Christine

Tak for din noget voldsomme besked.
Jeg er glad for at høre at du IKKE blev syg, ligesom resten af selskabet ikke er blevet syge. For der var INTET galt med maden.

Og iøvrigt bruger vi ikke flødeskum på dåse. Men overdrivelse fremmer forståelsen. Og vi forstår at du ikke var glad for noget som helst denne aften. Ej heller Malte Ebert.

Hvis du en anden gang skulle være utilfreds, hos os eller andre. Så et godt råd, ville være at sige det på aftenen. Så kan vi måske hjælpe dig.

Mvh. Nicholas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt lokation, flotte omgivelser og god service

Perfekt lokation, flotte omgivelser og god service. Jeg havde fornøjelsen at holde bryllup ved Kongekilden d. 4. oktober 2025. Gennem hele planlægningsforløbet har Sophie været yderst professionel og dygtig. Vi fik skræddersyet dagen til netop vores ønsker. Tusind tak for at give os en meget unik oplevelse :-)
Mvh.
Sofie og Nicklas

4 oktober 2025

Magisk bryllup!

I juni 2025 holdt vi bryllup hos Kongekilden og havde en hel fantastisk dag! Alt spillede - sødeste mest opmærksomme personale hjalp os igennem dagen, maden var virkelig god (og der var nok af den), der var styr på timing og på alle de ønsker som vi havde for dagen. I planlægningen af brylluppet havde vi glæden af Sophie som var fleksibel, imødekommende, vi fik hurtige svar og hun havde overskud til alle vores ønsker og ændringer som vi havde. Vi følte os virkelig set og hjulpet igennem fra start til slut. Lokationen er virkelig magisk, og vi holdt middag og fest i teltet på en smuk sommerdag med udsigt ud til marker og skov. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag! Ikke sidste gang vi holder fest her.

21 juni 2025

Bryllup på Kongekilden

Vi holdt vores bryllup på Kongekilden og kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse, hverken i planlægningsprocessen eller på selve dagen. Sophie, som er koordineringsansvarlig, var altid let at komme i kontakt med, utrolig hjælpsom med information og spørgsmål samt fleksibel i forhold til de ønsker og justeringer, der opstod undervejs.

Maden og drikkevarerne var af høj kvalitet, og personalet var både søde og imødekommende.

Vi kan på det varmeste anbefale Kongekilden og vil uden tøven vælge stedet til vores næste store fest.

6 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det perfekte sted at holde fest

Har netop afholdt vores bryllup på Kongekilden. Både reception og fest! Wow. Sikke en vidunderlig dag og alt gik så godt! Kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde vores livs fest! Det blev præcis som vi ønskede og alt kunne lade sig gøre. Maden var super og personalet helt i top. Tak, kæmpe tak for en dag vi aldrig kommer til at glemme!

29 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste sted at holde bryllup!

Vi holdt vores bryllup på Kongekilden i august og vi kunne ikke have valgt et bedre sted. Vi holdt både vielse, reception og bryllupsfest der. De smukkeste omgivelser, perfekt mad, god service - vi skulle ikke tænke på noget som helst praktisk på dagen. Samarbejdet var nemt og man kan få det lige som man vil. Vi holdt arrangementet i teltet på terrassen og det var perfekt - flot med engen i baggrunden og fedt at telt og udendørs bar var lige op af hinanden, så folk ikke blev delt for meget op.

Tak for at sørge for de bedste forudsætninger for verdens bedste dag!

16 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.