Kortsen Advokater Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har været en fornøjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskøb. Et rigtigt godt forløb, hvor vi følte os trygge fra start... Toon meer

Vi købte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at være mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev købet endda næsten afsporet. Men Anja tog s... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Den mest kompetente og trygge oplevelse ved min bolighandel

Det har helt fra første sekund været en umådelig positiv oplevelse at have Anja Kortsen som rådgiver i forbindelse med boligkøb. Hele vejen gennem processen har jeg fået hurtige svar og tilbagemeldinger, samt yderst kompetent og imødekommende assistance fra Anja - jeg har følt mig særdeles tryg på alle måder. Tusind tak for flot indsats.

9 augustus 2024

Sød og kompetent

Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er særdeles kompetent og vidende, og hun er ærlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et rart og sødt menneske, og det relationelle betyder faktisk utroligt meget for vores tryghed som kunde. KÆMPE anbefaling fra os!
Line og Claus Ibsen

9 juli 2024

Anja har hjulpet os gennem flere…

Anja har hjulpet os gennem flere bolighandler, med både betingede og ubetingede handler. Hun svarer altid prompte på spørgsmål og er proaktiv ift. at få styr på det hele omkring processen. Vi kan kun give Anja de bedste anbefalinger,

10 oktober 2023

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af andelsbolig

Anja hjalp mig i forbindelse med køb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr på tingene. Købet varede små 3 måneder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forløbet havde Kortsen hånd i hanke med tingene. Undervejs påpegede hun ting som mægler skulle have vist. Så ingen tvivl om at Kortsen varmt anbefales herfra.

6 juli 2023

Jeg vil varmt anbefale Kortsen…

Jeg vil varmt anbefale Kortsen Advokater. Står klar for én nærmest 24/7 og er kompetente både fagligt og menneskeligt. Jeg har fået hjælp til testamente, fremtidsfuldmagt, dokument til forskud på arv og både salg/køb af huse hen over et lille 1/2 år. Det har bare været et godt samarbejde!

1 juni 2023

Tilfreds for tredje gang

Har brugt Kortsen Advokater ved tre bolighandler og vil uden tvivl gøre det igen en anden gang. Prisen er rimelig og der er styr på tingene. Har både været i kontakt med Anja og Maria, og det er en god oplevelse hver gang.

1 januari 2023

Bedste boligadvokat i Danmark:)

Det kunne ikke være bedre! Dette er anden gang jeg har fået hjælp fra Anja Kortsen til bolighandel. Første gang for ti år siden, hvor jeg gemte Anjas oplysninger og har anbefalet hende til min omgangskreds lige siden:) Super dygtig professionel, imødekommende, tilgængelig og personlig:) En stressende og “farlig” ting som bolighandel, bliver gjort tryg og nem, når man har Anja og Tina på sin side. Jeg kommer aldrig til at bruge andre advokater. Til vi “ses” igen:)

4 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?