Jeg har blitt utsatt for svindel. Dessverre har jeg vært ubetenksom og bestilt varer fra en useriøs nettbutikk. Jeg har hatt maildialog med nettbutikken. Dem svarer det samme hver gang om at jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Svindel nettbutikk Kreativbutik
Jeg har blitt utsatt for svindel.
Dessverre har jeg vært ubetenksom og bestilt varer fra en useriøs nettbutikk.
Jeg har hatt maildialog med nettbutikken.
Dem svarer det samme hver gang om at jeg må bevise hva jeg har bestilt, ordrenummer og ikke mottatt vare.
Jeg gjorde litt research om denne nettbutikken på internettet i etterkant. Det ser ikke bra ut.
Naivt av meg å ikke sjekke ut på forhånd.
Styr unna "Kreativbutik" så slipper dere samme opplevelsen som meg.
Fikk en elektronikk vare som var tom…
Fikk en elektronikk vare som var tom for elektronikk faktisk. Bare plast skallet var igjen. Anbefaler alle å holde seg unna denne butikken.
Kinesiske svindel
Kinesiske svindel. Fikk varen, men det var ikke det jeg hadde bestilt. Prøvde og klage på varen. Fikk svar men de hadde tusen mail fram og tilbake og til slutt fikk jeg ikke svar mere.
Styr unna!!!!
Svindelen!! Kinesiske dritt varer
Svindelen!!! Har bestilt to emosjonell støtte adventskalender, på nettsiden står det bilder av søte stryke bamser som holder plastikk skilt,en for hver dag i desember. 558kr to stk. Når det kommet frem,så virket det at det er kun plastikk i den. Ikke åpnet,men kontaktet selgeren, fikk aldri svar. Tilfeldig fant en video med ekte varer. Var så forbanna! Sendte 5 e post til,fikk ikke svar før jeg kontaktet Klarna. To måneder etter saken var luket og jeg fikk pengene tilbake.
Dette er svindel
Anbefales ikke!!
Anbefales ikke! Bestilte en julekalender som var helt udugelig og bare søppel. Sendte en klage med bilder og fikk beskjed om at det ville koste meg 10 usd å returnere den. Fikk tilbud om 20%. Absolutt dårlig kundeservice og umulig å få reklamert.
Fikk aldri varen min
Varen kom aldri.
Umulig å få kontakt med. Prøvd flere ganger også gjennom andre parter.
Hadde det vært mulig med 0 stjerner
Hadde det vært mulig med 0 stjerner, hadde jeg trykket det.
Kjøpte en julekalender, vel og merke tidlig. Bestilte 22 september.
Det var bilde av boublehead og små biler i F1 kalender. Gutten i huset gledet seg stort til desember for åpning av kalender. Da viser det seg at alt er flate akryl brikker med en runding til tråd på topp. Dette ble ikke vist på bildet av kalenderen. På luke 7 nå, så er kun 2 av lukene hatt innhold. Når jeg skrev til nettbutikk, fikk jeg kun svar at det var for lenge siden varen var kjøpt. Julekalender åpnes fra 1.desember. Skrev på nytt igjen dette og at varen ikke er som bildet på nettsiden og etter det har jeg ikke hørt noe. Styr unna. Kr.299,- for flate plastbiter hadde jeg aldri brukt om det kom frem at det var det.
Svindel, styr unna
Kjøpte adventskalender. Produktet er av elendig kvalitet. Små plastfigurer med uleselig skrift, og noe skrift var også baklengs. Kundeservice ville gi meg 20 % avslag, noe jeg takket nei til. Nå svarer de meg ikke mer. Styr unna denne nettbutikken. Dette er juks!
Styr unna denne butikken
Som flere andre har lagt inn anmeldelse av så kjøpte vi også en slik kalender med små plastfigurer. Vi har samme oppfattelse som andre kjøpere. Bare søppel og skrot. Har tatt kontakt for å benytte angrerett, noe som selger gjør på en svært vanskelig måte. Styr unna!
Julekalender med emotional support animal
Jeg mottok 24 plastbiter, hver på omtrent 1 cm. På bildet så det ut som et lite strikket dyr med tekst. Dette er bare latterlig. Prisen kunne aldri vært mer enn 2 kroner for noe slikt. Søppel og svindel!
OBS! Ikke kjøp adventskalender
OBS! Bestilte advents kalender. Masse små figurer med fine positive tekster. Absolutt lureri. OBS! Figurene var dårlig produsert, små og stygge, tekstene var uleselige på over halvparten av dem. Stort sett pga det var så smått og dårlig laget.
Bildet viste en stor julekalender med…
Bildet viste en stor julekalender med figurer på ca 7 cm. Kalenderen er liten og figurene bittesmå.
De svarer ikke på mailer
De svarer ikke på mailer, sporingsnr de ga meg for en uke siden virker ikke. Jeg har spurt andre på websiden deres, de har heller ikke fått svar på sine mailer. Dessuten ingen har mottatt varen de bestilte
Kjøpte lås til ørepynt
Kjøpte lås til ørepynt. De er helt ubrukelige. De mangler hull og er ikke som på bildene på nettsiden.
Feil oppgitt størrelse
Størrelsen på bh jeg bestilte var 4xl, men altfor liten når jeg fikk den. Str var 30 cm feil i brystvidde!!
Aldri motatt varen
Styr unna dette «firma». Aldri motatt betalt vare bestilt 9.juni.
Styr unna
Styr unna. Selger bare søppel og nekter å erstatte ting som ikke holder mål. Falsk annonsering på Facebook og Instagram om hunde leker som er umulig å ødelegge. Om hunden din greier å ødelegge den så erstatter de dem. Hunden min ødela den første leken etter 45minutter og den andre etter 2 timers etter pakken kom. Deres kunde support svarte først etter at jeg kontaktet paypal om refund.
Styr unna!
Kjøpte en vare som gikk i stykker ved første bruk (brodder som revnet når jeg forsøkte å sette dem på skoene). Kontaktet butikken og ble møtt med utrolig dårlig service. Etter mye frem og tilbake på mail, mottok jeg refusjon på 56 kr av 350. Handler aldri igjen!
Butikken opererer med falsk markedsføring
Min samboer kjøpte en hundeleke som visstnok skulle være ment for hunder som er "heavy chewers" på leker. De reklamerer med 60 dagers "tyggegaranti" på denne leken i tillegg til en generell trygghetsgaranti på 30 dager. Når vi mottok leken tok det hunden ca 15 minutter før den var tygd i stykker. Når vi så reklamerer på dette så får vi til svar at vi må lese annonsen nøyaktig. I tillegg til at de mener at skaden på leken har skjedd av "personlige årsaker" og eksterne årsaker. Dette er noe av det dummeste jeg har hørt. Dette er en eksepsjonelt useriøs bedrift. Styr unna!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.