Kronjylland Flyt kom til tiden med godt humør og masse energi. De tog lige et overblik over tingene, før de lagde en plan for, hvordan alt skulle gøres. Alt blev pakket i flyttekasser, som... Toon meer
Hurtig og effektiv flytteservice. Tarik og hans makker ydede en yderst professionel og kompetent service. Alt forløb efter planen i godt og højt humør og en glad stemning. Tømning af hus i 2 p... Toon meer
5-stjerners flytning, som varmt kan anbefaling herfra Varmt tak til Mathias og Zeki. Min mor (og Ut) havde fornøjelsen af 2 meget arbejdsomme, hyggelige, søde og professionelle unge mænd. -De knokle... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i privat, erhverv og specialflytninger. Vi er konkurrencedygtige med prisen og ligger samtidig inde med et super dygtigt og engagerede mandskab. Vores team har stor erfaring i flyttebranchen og har de nødvendige kompetencer til, at give vores kunder den bedste flytteoplevelse og service. Vi garanterer en billig og effektiv flytning, med hånd om dine egendele, som er forsikret gennem Tryg forsikring for 2 millioner kroner pr. læs, og 50.000 kroner pr. genstand. Vi skræddersyer din flytning efter dit behov. Udover flytninger tilbyder vi også nedpakning, udpakning, rengøring, bortskaffelse af affald, afmontering og montering. Du kan bestille os til at tage os af alt det praktiske, på den måde kan du finde tiden til at falde godt på plads på din nye adresse og få en behagelig flyttedag.
Stadfeldtsvej 47, 8930, Randers NØ, Denemarken
- 71999775
- mail@kronjyllandsflytteservice.dk
- www.kronjyllandsflytteservice.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kan kun give de varmeste anbefalinger…
Kan kun give de varmeste anbefalinger til dette flyttefirma! Jeg skulle flytte fra Randers til Aalborg og alt gik super fint fra start til slut. Man møder imødekommende og smilende flyttemænd, som passer på ens ting lige fra de træder ind af døren, til de er færdige med flytningen. Super professionelle - et firma jeg helt klart vil bruge igen!
Flytning af høj kvalitet
Vi kontaktede Kronjyllands Flytteservice, da vi skulle flytte fra et hus i Horsens til en lejlighed på 2. sal i Randers. Under hele processen var vi godt informeret, og prisen var klar og tydelig.
Da vi kom fra et hus, havde vi også en rimelig mængde møbler, hvoraf nogle var tunge møbler af egetræ på op mod 90kg. Det er særligt her, at deres professionalisme og erfaring kom på banen.
De ankom i en lastbil, som de pakkede dygtigt. Alle vores møbler blev pakket flot ind i flyttetæpper og derefter wrapped i plastik. Derefter gik turen til Randers.
Lejligheden vi flyttede ind i var på 2. Sal, og ingen elevator. Her ventede en 3. mand klar til at flytte møblerne op. Da Kronjyllands Flytteservice er et ret stort firma, tilkaldte de yderligere én mand, så i alt 4 flyttemænd var i gang. Med seler og bælter fik de flyttede vores tunge møbler op. Alle møbler og alle vores ting klarede det uden noget blev beskadiget eller ødelagt.
Alt i alt fik vi:
Flytning fra Horsens til Randers med lastbil og 4 flyttemænd igang til 14.000 kr. + 1000 kr. i depositum på flyttekasserne. Det synes vi er en god pris for en så solid service.
Vi synes, at det var en vildt god oplevelse. Vi har derfor allerede "truet" med, at de måske en dag får lov til at flytte vores tunge møbler et nyt sted hen.
Her på falderebet skal det også siges, at det ikke kun var deres høje kvalitet, som gjorde det til en god oplevelse. Flyttemændene var også meget behagelige og havde en god humor.
Vi kan varmt anbefale Kronjyllands Flytteservice.
Rigtig god kommunikation og ydelse
Rigtig god kommunikation. Derudover foregik flytningen hurtigt og til en god pris. Den varmeste anbefaling herfra.
Utrolig dårlig behandling
Har brugt dette flyttefirma 6 gange. Der har aldrig været noget galt før denne flytning.
Mit helt nye kølefryseskab blev ødelagt under, der valgte den unge herre at være flabet og sige du kan bare ringe og brokke dig til min chef.
Mit helt nye spisebord fik hakker i kanter og på bordben trods grundig indpakning.
Sofabord total ridset med dybe hakker.
Min skænk har fået hakker så det mærke træ er slået af.
Samtlige af mine karme skal fikses grundet at man har ramt ind i karmene.
Min sofa er gået i sygningen i den ene side, fordi de ikke vidste hvordan de skulle skille den ad, så de rykkede voldsomt i den fra alle sider.
Den koster 8000 kr. kun et par måneder gammel.
I mine flytterkasser fik jeg smadret mit royal copenhagen som nu er fyldt med dybe hakker i skålene. (Kassen) med et kæmpe hak i siden helt ind til skålene.
Alt dette var fejlfrit inden det blev pakket godt ned.
Måden det blev løst på? Først blev jeg tilbud 1000 kr for skaderne :O køleskabet koster i sig selv 8995 i skousen. Kun 2 måneder gammelt med film på stadig så helt nyt! Kæmpe bule i toppen da de tog det ind i lejligheden samt yderligere i siden grundet de slog siden ind i dørhåndtaget.
Det sagde jeg pænt nej tak til! Da der er ødelagt møbler for rigtig mange penge.
Så vi aftalte 2000 fordi den blev lukket der fra chefens side.
Han sagde dog at vi kan tage den gennem forsikringen, men der får du nok ikke mere end det :o altså de skal tabe tingene helt før de ser det ødelagt. Det mener jeg bestemt det er når det er ny stand og fyldt med buler som mit køleskab. Samt mine andre møbler.
Dog regnede jeg ikke med at der yderligere var nogle ting som jeg først ser nu efter alt ikke står i en klump i stuen.
Forklare ham også at jeg ikke kan tage billeder af hvide ridser? Det er næsten umuligt. Men man kan sagtens se det når man står og kigger på det.
Er forarget over at have betalt 5000 kr for en flytning og får sølle 2000 kr for så mange ting der er ødelagt fordi han sagde kan ikke give dig mere end det. 😞
Vælger aldrig dette flyttefirma igen. Efter denne omgang er i chok.
Det er simpelthen utroligt man ikke bruger en sækkevogn til at flytte køleskabet når man har det i bilen.
Utroligt skuffet over sådan en behandling. Så man kan godt sige at jeg har betalt 3000 kr for at få smadret mine ting.
Har billeder liggende hvis nogen ønsker at se hvad der er blevet ødelagt.
Marianna petersen
Hurtigt, effektivt og ansvarligt
Hurtige, effektive og ansvarlige.
Sådan oplevede jeg dem endnu engang.
Dybt professionelle - tingene bliver klaret med et smil.
Jeg har fået hjælp flere gange i faglig sammenhæng, nu også privat og jeg kan kun anbefale Kronjyllands Flytteservice.
Super god oplevelse med Kronjyllands…
Super god oplevelse med Kronjyllands flytteservice. 3 smilende, fantastisk effektive, venlige og meget omhyggelige unge mænd. Kan kun anbefale dem, og vil absolut bruge dem igen, hvis det bliver aktuelt.
Anbefales
De var virkelig dygtige. Total effektive, og omhyggelige De kom med meget kort varsel da andet firma brændte os af.
Stor anbefaling herfra
Det sikreste og bedste valg af flyttefirma
Alt blev pakket i flyttekasser, som vi lejede gennem dem, som de også havde leveret i god tid.
Herefter påbegyndte de ellers pålæsning af bilen i et hurtigt tempo, hvor de samtidig formåede at pakke nogle ting ekstra godt ind, selvom vi havde gjort det, bare fordi det vil gøre det hele mere sikkert.
Stort service niveau og hyggelig at tale med dem i mens.
Da de havde læsset bilen, kørte de selv afsted til vores nye adresse, hvor de selv klarede aflæsning af tingene i huset efter aftale.
Verdensklasse proces. Alt gik som det skulle. Vi var trygge gennem hele processen.
Kronjyllands Flytteservice har klaret…
Kronjyllands Flytteservice har klaret vores flytning fra Næstved til Randers på allerbedste vis, selvom vi ikke havde pakket alle vores ting optimalt. Det tog de friske flyttefolk i stiv arm. Derudover var deres tilbud klart det bedste af de tre flyttefirmaer jeg havde snakket med, så prisen var også mere end rimelig! Alt i alt er jeg virkelig godt tilfreds med den service vi har fået og jeg kan klart anbefale andre at benytte sig af Kronjyllands Flytteservice!
De bedste penge jeg længe har givet ud
De bedste penge jeg længe har givet ud. Der kom to søde, hjælpsomme og effektive flyttemænd og fik flyttet mine ting på ingen tid. Kæmpe anbefaling herfra
STOR anbefaling!
Vi havde fornøjelsen af Tarik og Vlad, som hjalp os med at flytte fra lejlighed til hus.
De var simpelthen så søde og rare og ikke mindst virkeligt effektive, for efter bare et par timer var hele molevitten flyttet! Desuden var de forsigtige med møblerne og passede godt på, så intet gik i stykker eller fik skrammer.
STOR anbefaling herfra!
Hurtig og effektiv flytteservice.
Hurtig og effektiv flytteservice.
Tarik og hans makker ydede en yderst professionel og kompetent service.
Alt forløb efter planen i godt og højt humør og en glad stemning.
Tømning af hus i 2 plan (131 m2) til hus i 1 plan (151 m2) køreafstand cirka 15 km tidsforbrug 4 timer "SÅDAN"
Vi kan varmt anbefale Kronjyllands Flytteservice, de gør et godt job, de har kompetencerne.
Tak for en god og hurtig flytning.
Gitte & Poul (Trige)
hurtig og perfekt flytning
hurtig og perfekt flytning og meget venlige mænd
Fantastisk service og positiv indstilling
Man kontakter et flyttefirma og bliver kontaktet af en super positiv medarbejder. Han kommer ud og besigtiger og ligemeget hvad jeg har brug for, er det med et "ja selvfølgelig". Tilbuddet er meget rimeligt og så er det bare at vente på dagen for flytningen.
Klokken 7.00 præcis kommer to morgenfriske og positive unge mennesker. God energi, effektivitet og igen et "Ja selvfølgelig" til alle mine behov.
En super god oplevelse og god service og skal jeg flytte igen, så ved jeg, hvem jeg skal kontakte 💪🏼👏🏼
Mine varmeste anbefalinger.
Varm anbefaling
Vi fik Mads og Vlad ud til at hjælpe med vores flytning, og de to stærke fyre gjorde et rigtig godt stykke arbejde. De var der til tiden, var effektive og behandlede vores ting godt. Varm anbefaling herfra.
Tak for en virkelig god flytning :)
Tak for en virkelig god flytning :) Kan varmt anbefale dem, virkelig god service!
Fantastisk godt flyttefirma
Fantastisk godt flyttefirma. Tarik er enorm venlig og servicemindet. Han svarer hurtigt på beskederne og er løsningsorienteret. De varmeste anbefalinger herfra.
Absolut bedste flytteoplevelse nogensinde!
Vi skulle flytte mine forældre fra en lejlighed til en ældrebolig, og havde besøg af jordens friskeste unge fyre.
Mads og Simon præsenterede sig så snart de kom, hvilket for ældre mennesker altid er det flotteste plus, og indenfor 35 minutter var lejligheden tømt, og bilen fyldt.
Ligeledes gik indflytningen på den nye adresse gnidningsfrit, og alt kom på plads efter ønskerne, og vi kunne sende de 2 unge fyre videre på deres flyttefærd.
Absolut bedste, hurtigste og mest professionelle flytning jeg til dato har oplevet, og med priser der er til at forstå - og ikke mindst betale sig fra.
En stor tak og stor ros til Mads og Simon
Yderst kompetent flyttefirma.
Yderst kompetent flyttefirma.
Vi flyttede i går vores mor fra hus til lejlighed og flytningen gik på bedste vis, effektivt og hurtigt.
Professionelle og venlige flyttefolk, som vi kunne snakke med om tingene så alt kom på rette plads.
Fra start ved forespørgsel og til sidste flyttekasse har vi fået den bedste service.
Jeg anbefaler med 5 store stjerner dette firma.
Jeg har 3 gange haft brug for flytning.
Jeg har 3 gange haft brug for flytning.
Hyggelige fyre og utrolig hurtige og effektive.
De er bare professionelle.
Og så var de nogle hyggelige fyre.
Kronjyllands Flytteservice kan kun få mine varmeste anbefalinger.