KuKirin Danmark ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tror ærligt talt aldrig, jeg har oplevet så god en service før. Det gik utroligt hurtigt, der var ingen ventetid, og jeg blev løbende opdateret om, hvor langt sagen var i processen. En meget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service gik igennem alt man skulle forstå når man køber et løbehjul og hvordan dwt virker og det hele, og så det med at de kan klargøre det for en sådan man kan komme hen og hente og køre... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok også er en del andre der finder ud af de skal bruge vint... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Vi fik hurtigt en aftale med sælger, som var venlig og imødekommen. Fik en grundig og fyldestgørende introduktion til løbehjulet. Selve løbehjulet lever fuldt op til vores forventning... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Scooterzaak
  2. ook in
  3. Fietsenmaker
  4. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er en dansk specialforhandler med udelukkende fokus på KuKirin el-løbehjul, reservedele, service og rådgivning. Via webshoppen KuKirinRacing.dk hjælper vi kunder i hele Danmark med køb, vejledning og support – både før og efter handlen. Vi arbejder med KuKirin hver eneste dag og har derfor indgående kendskab til mærket, produkterne, reservedele, klargøring, fejlfinding og vedligeholdelse. Ved Aalborg har vi butik og værksted, som kan besøges efter aftale. Her sælger vi udvalgte KuKirin el-løbehjul klargjorte og køreklare. Hos KuKirin Danmark ApS får du ikke bare et el-løbehjul – du får hjælp fra specialister.

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Har købt to løbehjul Kukurin g2 pro og de lever op til forventningerne. Rigtig sød og serviceminded mand. Meget dygtig til at give forklaring om produktet og sikkerheden ved sådan et løbehjul. Kan virkelig anbefales at handle hos Spelling.

Nanna

30 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supergod service rigtig god forklaring…

Supergod service rigtig god forklaring om løbehjul hele vejen rundt og hvis der var det mindste så kunne vi altid skrive til ham og vi kunne altid komme med løbehjulet hvis der var noget galt så fandt vi ud af det meget positiv mand at snakke med

20 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nu anden gang jeg handler med…

Det er nu anden gang jeg handler med Michael. Igen super god oplevelse, hurtig levering og fin gennemgang af løbehjulets funktioner. Der er ingen tvivl om, at han har god kendskab til de produkter han sælger og han forstår at vejlede i hvilket løbehjul som vil passe bedst til netop mit behov.

25 mei 2025

Tak for handlen

Glad og tilfreds med handlen

9 mei 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, jeg er glad for at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med det hele 🙏🛴🧡

Perfekt og tryg købersoplevelse

Super flink, virkelig hjælpsom og tålmodig.
Hvis jeg skulle anbefale noget sted til service, generelle spørgsmål eller køb af løbehjul så ville det være her.

9 mei 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tusinde tak for de flotte ord, jeg er glad for at du har haft en god oplevelse 🙏🛴🧡

Venlig sælger, super produkt

Detaljeret forklaring omkring løbehjulet ved fremmøde.

Sælgeren er en ekspert på området og det er en super tryghed at have med sig.

Høj kvalitet af selve løbehjulet. Lever op til ens forventninger.

1 mei 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tusinde tak for dine fine ord 🙏

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds! Sød og rar og godt og handel med. Fin forklaring og god til at sætte en ind i tingene. God opleves! :)

24 april 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tusinde tak, sikke en dejlig feedback 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flink og nem og handle med kan klart…

Flink og nem og handle med kan klart anbefale

10 april 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tak for din positive feedback, det betyder meget for mig 🙏 Står altid klar til at supportere dig i fremtiden også 🛴🧡

Intet mindre end 🤩

En af de bedste - hvis ikke den bedste - købsoplevelse jeg har haft.
Michael var superhjælpsom inden købet, hvor han brugte lang tid på at fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige modeller.

Han har efter købet været i løbende kontakt med mig, for at sikre, at alt var som det skulle.

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Michael og spelling.dk…

13 april 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Kære Mikkel. Det varmer mit hjerte at læse din anmeldelse ❤️ Tusinde tak for de fine ord og det glæder mig at i har haft en rigtig god oplevelse. Jeg står fortsat klar til at supportere jer 🛴☺️👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god service og generelt bare et…

Mega god service og generelt bare et godt sted at købe el løbehjul

6 april 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tusinde tak for de fine ord Otto, jeg er glad for at vide at du har haft en god købsoplevelse 🛴🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du får uden tvivl den bedste service

Du får uden tvivl den bedste service, Ved at handle hos Spelling.dk
Han Er virkelig god til hjælpe, vejlede og yder 100% den bedste service, virkelig hurtigt til at svarer på spørgsmål og hjælpe med at løse problemet, Hvis man skulle være så uheldig. Så han får uden tvivl
⭐⭐⭐⭐⭐ af mig og min søn
Du kan trygt handle her 👌

28 maart 2025

Antwoord van KuKirin Danmark ApS

Tusinde tak er enormt glad for at både din søn og dig har følt jer trygge gennem hele processen 🙏🛴🧡