2,3

Slecht

KVN blijft incasseren ondanks aantoonbare fout in persoonsgegevens

KVN is zonder twijfel één van de meest onprofessionele organisaties die ik ooit heb meegemaakt. Er wordt aantoonbaar een fout gemaakt in de tenaamstelling, dit is meerdere keren schriftelijk onderbouwd en alsnog blijven ze doodleuk doorvorderen alsof er niets aan de hand is.

In plaats van inhoudelijk naar bewijs te kijken, verschuilen ze zich constant achter “de gegevens zijn zo aangeleverd”. Geen onderzoek, geen verantwoordelijkheid en geen enkele moeite om een duidelijke fout recht te zetten.

Je wordt van kastje naar muur gestuurd, krijgt tegenstrijdige verhalen en ondertussen lopen de kosten gewoon verder op voor iemand die niet eens de juiste persoon is.

Werkelijk bizar hoe slordig en onprofessioneel hiermee wordt omgegaan.

15 mei 2026

Onmenselijk

Idd.. ze luisteren niet eens naar Je antwoord. Ik vroeg waar bestaat dit uit.. wie zijn de aangevers. Dat weet u zelf wel. Ik zij dat vraag ik niet het is wel drie min zo gegaan. Zeg ze in eens ik ga u verder geen uitleg geven. Het is dus alleen maar innen bij dit bedrijf. Maar met oplossingen komen doen ze niet. Ons brutaal en onmenselijk zijn ze. Gelukkig ben ik niet de enige die dit beleven met dit kvn bedrijf. Moeten echt leren hoe zij met de mensen om moeten gaan!

23 april 2026

Vreselijk onbeschofte mensen

Vreselijk onbeschofte mensen die hier werken! Geen excuses voor hun gedrag noch van hun collega’s. Je probeert een regeling af te spreken zodat het afbetaald word en er word gewoon gedwongen dat je eerder betaald dan afgesproken zelfs als dat niet lukt!!! Tweemaal contact proberen te leggen om dit te verplaatsen naar einde van de maand zo dat het gewoon zonder problemen betaald kunnen worden en zij dwingen jou gewoon tweemaal in 1 maand te betalen terwijl je al aangegeven hebt dit niet te kunnen missen. Vervolgens gigantisch grote mond aan de telefoon en op de e-mail heel kortaf en onbeschoft.

30 juni 2025

Dit bedrijf is bezig met mensen kapot te maken

Dit bedrijf heeft een fake vordering aangenomen van ANWB verzekeringen, 80 euro is inmiddels bijna 900 geworden.
Ik heb ze net gesproken, ze zeggen gemaild te hebben naar een mailadres die ik al 6 jaar niet meer gebruik.
Ik kreeg als antwoord, tja we hebben wel gemaild, dat het een oud mail adres is is niet door ons toedoen..
Ga nu alles insturen voor een herberekening van de beslagvrije voet, zei tegen haar dat ik niet eens 100 kan missen, zegt ze ja dag dat kan niet.(?????!!!!)
Dus een KVN vind het normaal dat je als deurwaarder iemand zo enorm in de problemen brengt dat diegene komende weken geen eten meer heeft, diegene niet zijn lasten kan betalen, en daardoor nog verder in de problemen komt.. Ik krijg een reactie in de zin van, tja daar kunnen wij niets aan doen.
Ongelooflijk dat dit mag in dit land.

17 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?