ISAMU KYOKUSHIN GEKLEURDE KYU BAND MET NAAMBORDURING. Zéér tevreden van deze stevige band. Ik vind de kleur er altijd iets mooier in uitkomen, dan de goedkopere kleurbanden. Alsook de lengte die... Toon meer
Service is erg goed. Vragen per mail worden supersnel beantwoord. Medewerkers zijn proactief, ze kwamen zelf met een voorstel voor een upgrade van een product zonder dat ik daarom gevraagd had. Produc... Toon meer
We zíjn zéér te spreken over de afhandeling van onze bestelling en de oplettendheid van uw medewerkers i.v.m dubbele berstelling en de snelle terugstortinng van de betaling kunnen veel bedrijven een v... Toon meer
Ik had een grote bestelling voor onze familie gedaan. Echter was ik een Obi vergeten te bestellen en bestelde deze na. Ze hebben mij dezelfde dag gemaild en de obi bij de eerste bestelling gedaan en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kyokushinworldshop | Martial arts products | Karate, kickbox, MMA, fitness | Karate suits with embroidery, black belts!
Dordrecht, Nederland
- +31 6 11218115
- info@kyokushinworldshop.com
- www.kyokushinworldshop.com
Mooi op tijd geleverd en de kwaliteit…
Mooi op tijd geleverd en de kwaliteit van de spullen was goed. Ben ook zeer te spreken over het deskundig advies.
Goede duidelijke service
Goede duidelijke service, fijne winkel en zeer fijne en vriendelijke mensen. Alles wat je nodig hebt voor de vechtsport op 1 overzichtelijke locatie.
Goede producten
Nette prijs en snelle levering
Nette prijs en snelle levering. Als het product niet op voorraad is geven ze een goed alternatief. Top.
Snelle afhandeling,maar mijn fout ik…
Snelle afhandeling,maar mijn fout ik heb het verkeerde artikel besteld..😟 niet jullie schuld...had de erpakking al weg gedaan... Kan ikdit nog terug zenden?
betrouwbaar
Eerlijk, betrouwbaar en goede communicatie vanaf het moment van de bestelling tot aan de levering.
Fijne mensen bij kyokushin worldshop
Fijne mensen bij kyokushin worldshop.
Een perfecte service, proberen er alles aan te doen de klant te kunnen bedienen.
Deze shop is een aanrader.
Juiste artikelen en snel verzonden
Binnen 2 dagen lag het product bij mij…
Binnen 2 dagen lag het product bij mij thuis, snelheid is jullie reclame.
Prachtig karatepak
Prachtig karatepak besteld met borduren. Per ongeluk aan de verkeerde mouw geborduurd, maar ze hebben mij direct gebeld om te overleggen.
Snelle en correcte levering
Snel en deskundig
Het behalen van mijn shodan was een mooi moment voor me. De snelle en deskundige hulp met het maken van een gepersonaliseerde zwarte band was echt top Team KyokushinWorldShop. Big osu!
Snel gekeverd