En af vores maskiner havde knækket nøglen og vi kontaktede Martin, det heldivvis var på værkstedet. Martin, håndfillede nøglen, og tog med ud til maskinen for at sikre at den virkede. Vi er me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min hoveddør var gået i “baglås”. Martin (låsesmed) og søn kom efter ganske kort tid og fiksede problemet. Effektive og ekstremt servicemindede - tak for sådan nogle gode folk som jer!
Bedrijf heeft geantwoord
Ret skal være ret. Jeg fandt Låsesmeden Nordsjælland her på trustpilot og valgte dem pga. den gode rating, i forbindelse med udskiftning /omkodning på vores hus. Efter få mails havde vi aftalt... Toon meer
Erfaren låsesmed i Nordsjælland med sans for kvalitet. En moderne virksomhed der sætter en ære i veludført arbejde. Altid i nærheden af dig !
Hjaltesvej 20, 3080, Tikøb, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk og lyn hurtigt service.
Fra jeg talte med Martin i telefonen, til at opgaven var løst var der kun gået 45 min.
Kunne vi give 50 stjerner havde vi gjort det!
Tusind tak for hjælpen👍

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Indehaveren Martin er et ordensmenneske af den ´gamle skole´, hvor intet overses eller overlades til tilfældigheder. Alt arbejde udføres til fuld tilfredshed. Tillid og troværdighed er dækkende for en god oplevelse. 100% anbefaling herfra.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Martin svarede ekstremt hurtigt på en henvendelse via mail, og havde sågar tid til at komme forbi allerede næste dag. Vi er yderst tilfredse med resultatet :)

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
God kommunikation, service og løsning på en ikke helt standard opgave!

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Vi havde akut brug for en låsesmed til omstilling af låse og fandt Låsesmeden Nordsjællands hjemmeside, hvor det var nemt at orientere sig om prisniveauet.
Opgaven blev løst hurtigt og professionelt med et smil på læben. Kan varmt anbefale Martin Knudsen til andre.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Altid fremragende og hurtig service, hvor der sættes en ære i god service. I dag fik vi hjælp med en skydedør, hvor låsemekanik var blevet skævslidt.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Super god service og kommunikation. Mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Eminent rådgivning mht. sikkerhedsløsninger.
Gedigent gennemført håndværk mht. udførelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Martin, fra Låsesmeden Nordsjælland.
NB.
@ Martin
Kan du anbefale en mig elektrikker med samme høje standard?

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Perfect service. Både mht. rådgivning samt udførsel

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Meget hurtig og effektiv ekspedition. Fantastisk service.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Har brugt Martin 2 gange,han er begge gange kommet prompte, udført et superarbejde uden bøvl. Kunne med fordel bijobbe med en kursusvirksomhed om kundebetjening!

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Så utroligt god service, hurtigt svar og hurtig hjælp. Personlig og ordentlig service. Vi fik et rimeligt prisestimat ud fra fremsendte billeder og ved ankomst en god forklaring af problematikken, og hvordan den kan løses. Man får intet presset ned over hovedet, blev løst med færrest mulige omkostninger - kan varmt anbefales. Der var udført negativ covid test indenfor få timer før fremmøde.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Vi fik rigtig god vejledning og arbejdet blev flot udført. Jeg vil klart anbefale Låsesmede Nordsjælland. Det var en god oplevelse.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Hurtigt svar og service - hvis jeg skal have skiftet lås igen, bruger jeg helt sikkert dem igen.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Super oplevelse med Martin. Vi var meget glade for service og resultatet.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Martin gav prompte et tilbud pr. email på et par nye cylindre - én pris hvis jeg selv hentede og én anden hvis de skulle sendes. I dag ringede han mig så op i det han var i nærheden og kom så og lavede cylinderne i sin bil. Kort efter han var kørt modtog jeg fakturaen og så til min glæde at den personlige levering var gratis! Det vil jeg kalde super hurtig og proffesionel service!

Virkelig god service
Nu er det 3. gang vi har brug for Martin til opgaver for en låsesmed.
Hver gang er det en 100% godt oplevelse! Professionelt og menneskeligt.
Vi ringer igen til Låseservice Nordsjælland / Martin hvis vi igen får brug for låsesmed.
Mvh Knud Hamann

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Super service. 5 store stjerner. Venlig og top professionel på alle punkter. De bedste anbefalinger her fra.

Antwoord van Låsesmeden Nordsjælland
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.