Banner for Nationaal Oogcentrum

Nationaal Oogcentrum Reviews

4,7

26 mei, op mijn 64e verjaardag heb ik een lensvervanging aan beide ogen laten doen door deze kliniek. maand ervoor zeer uitgebreide onderzoeken. Nemen alle tijd om te beoordelen welke lenzen het best... Toon meer

Vanaf eerste contact een goed gevoel gehad en na vervangen ooglenzen door de galaxy spiral lenzen super tevreden! Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam! Lensvervanging had ik eerder moeten doen... Toon meer

Lensimplantaten. Al vanaf de eerste intake zeer goede uitleg en begeleiding. Net vóór de behandeling uitgebreid doorgenomen wat de opeenvolgende stappen zijn. Dit stelt je echt op je gemak. Nu 3 w... Toon meer

Lensvervanging in zeer goede kliniek Onlangs heb ik een lensvervangende operatie ondergaan. Bij het uitgebreide vooronderzoek had ik al een positief gevoel: er waren deskundige, vriendelijke mensen... Toon meer

1. Oogheelkundige kliniek
  2. Oogheelkundig centrum

Kies voor de expertise van één van de best beoordeelde oogklinieken van Nederland Het Nationaal Oogcentrum in Naarden (regio Amsterdam) is al meer dan een kwart eeuw dé specialist in refractiechirurgie. Met ruim 20.000 succesvol uitgevoerde behandelingen en een gemiddelde waardering van 4.9 van de 5 sterren op bijvoorbeeld Google, behoren wij tot de best beoordeelde oogklinieken van Nederland. Bij ons vind je de perfecte balans tussen de modernste medische technologie, scherpe tarieven en persoonlijke zorg. Medische expertise zonder wachtlijsten Waarom zou je wachten op scherp zicht? Bij het Nationaal Oogcentrum hanteren we geen wachtlijsten, waardoor je snel aan de beurt bent. Je wordt behandeld door een medisch team van topniveau: al onze chirurgen zijn BIG-geregistreerd, AGB-geregistreerd, zijn lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG), zijn lid van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC) en hebben 15 jaar specialistische ervaring. Deze combinatie van ervaring en snelheid maakt ons uniek in de markt. Innovatie die je nergens anders vindt. Wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor jouw ogen. Daarom investeren wij continu in de nieuwste generatie behandelmethoden: Exclusief in Nederland: Wij zijn de enige kliniek die de CLEAR ooglaserbehandeling aanbiedt – de meest geavanceerde, minimaal invasieve methode voor een razendsnel herstel. Pionier in lensimplantatie: Als een van de eerste klinieken in Nederland passen wij de revolutionaire RayOne Galaxy Spiral lens toe. Deze innovatie biedt scherp zicht op alle afstanden met een specifiek rustig beeldverloop en minimale halo’s. Onze belofte aan jou Bij ons ben je geen nummer. Tijdens een gratis en volledig vrijblijvend vooronderzoek nemen we uitgebreid de tijd om jouw ogen door te meten en kijken we verder dan alleen de sterkte. We adviseren je op basis van jouw unieke leefstijl en toekomstverwachtingen. Of je nu kiest voor ooglaseren (vanaf €900) of een lensvervanging (vanaf €1250), je krijgt altijd een eerlijk advies en een behandeling op maat. Dit leest u onder ook terug binnen de onderstaande reviews! Klaar voor een leven zonder bril of lenzen? Sluit je aan bij de duizenden tevreden patiënten die hun zicht aan ons hebben toevertrouwd. Ervaar zelf waarom het Nationaal Oogcentrum de voorkeur geniet van zovelen: veiligheid, expertise en de modernste zorg in een rustige, bosrijke omgeving in Naarden.

Hoogwaardige oogzorg door ervaren specialisten

Innovatieve oogbehandelingen met de nieuwste apparatuur tegen de scherpste tarieven van Nederland
Bij het Nationaal Oogcentrum geloven we dat scherp zicht voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zijn de meest betaalbare aanbieder van Nederland voor zowel ooglaserbehandelingen als lensvervangende operaties. Ondanks de scherpe tarieven doen wij geen concessies aan kwaliteit: wij werken met de nieuwste apparatuur (zoals de FEMTO Z8 NEO) en de meest innovatieve methodes (waaronder de flaploze CLEAR-techniek). Ook bieden wij als een van de weinige oogklinieken in Nederland de innovatieve Galaxy Spiral lens aan. Ons team bestaat uit zeer ervaren, BIG en AGB geregistreerde oogartsen. Veiligheid, innovatie en de beste prijs komen bij ons samen.

Levenslange garantie op je behandeling

Zorgeloos genieten van scherp zicht, nu en in de toekomst.

Zorgeloos genieten van scherp zicht, nu en in de toekomst.
Wij staan achter de kwaliteit van onze behandelingen. Daarom bieden wij op laserbehandelingen en lensimplantaties een levenslange garantie. Mocht er in de toekomst een medisch noodzakelijke nabehandeling nodig zijn om het resultaat te behouden, dan voeren wij deze kosteloos uit. Zo ben je altijd verzekerd van het beste resultaat, zonder onverwachte kosten

Promotion box for Nationaal Oogcentrum

Plan nu een gratis vooronderzoek in

Check gratis of jij geschikt bent voor ooglaseren of lensimplantatie!

Uitstekend

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

In 1 woord TOP

Wat is dit een fijn oogcentrum. Iedereen is super vriendelijk, ze nemen echt uitgebreid de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Een wereld van verschil met de Bergmann kliniek. Ik zou iedereen dit oogcentrum aanraden.

3 juli 2025

Beste Sies,

Wat een prachtige en enthousiaste reactie, dank je wel!
Wat fijn dat je onze vriendelijkheid, duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je je welkom en op je gemak voelt, en het is mooi om te lezen dat dit voor jou zo’n groot verschil maakte. Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in ons!

Ingreep viel zoooo mee!!

Vorige week heb ik een lensvervangende operatie laten uitvoeren. Ik ben daar heel enthousiast over. Ik werd enorm op mijn gemak gesteld en heb echt geen pijn gevoeld. Ik kon al aan het eind van dezelfde dag zonder bril appen op mijn telefoon. Ik kon binnen een week weer alles zonder bril: de krant lezen, auto rijden, administratie werk oppakken achter de computer. Ik raad het iedereen aan!!! Het bedrag is even slikken, maar als je het kan missen dan is dit echt GE-WEL-DIG

3 juli 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Dag Eveline, Dankjewel voor je super-enthousiaste review. Het valt ook enorm mee! ;-) Zowel de behandeling, als het herstel en het resultaat is ook fantastisch.

Maar het is altijd leuk om te horen dat mensen zo blij zijn met de hele gang van zaken bij ons en we hopen natuurlijk dat er hierdoor meer mensen zijn die deze stap zullen nemen naar een leven zonder bril. Geniet er van!

Van slecht zicht in 4 weken naar perfect zicht !!!

Van slecht zien en moeilijk lezen tot pin in mijn hoofd iedere dag vooral 's.avond.s tot onzeker worden in het donker met autorijden,ik heb meerdere soorten brillen en lensen gehad maar miste mijn zuiverheid met kijken,ik heb nooit geweten dat deze problemen op zo.n mooie manier konden worden verholpen.ik had erover gelezen dat de resultaten met in mijn geval lens implantatie binnen een uur opgelost zou kunnen worden.ik heb afspraak gemaakt en alle testen doorlopen allemaal keurig betjes en vriendelijk uitgelegd door de artsen vooral in duidelijke taal en geen haast kon vragen wat ik wilde.voor mij waren Trifocale lensen implanteren de beste oplossing.Maar ik was bang voor de operatie pijn blind worden enz maar nam de stap om het te doen,heb goede begeleiding gehad voor en vooral tijdens de operatie het duurde voor mijn ogen even ruim een half uur en klaar was het,ik kon weer zien veraf dichtbij en vooral goed lezen dezelfde dag al,heb nog wel halo,s maar dat neemt na verloop van tijd af had ik dit maar 10 jaar terug gedaan.je moet het wel zelf betalen en voor heel veel mensen is het duur maar dat zijn brillen of lensen ook.voor mij ging er een nieuwe wereld open mijn dank voor alle mensen die mij geholpen hebben.volgens de statestieken is het geslaagde percentage 99.9 procent.vrgr Henk

5 juni 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Bedankt voor je fijne en uitgebreide review, Jan!

Wat mooi om te horen dat je in korte tijd van slecht naar perfect zicht bent gegaan. Je verhaal laat goed zien hoe groot het verschil kan zijn en hoe prettig het is om weer zonder zorgen te kunnen kijken.

Je beschrijft duidelijk hoe lastig het slechte zicht voor je was, vooral in het donker en bij lezen. Dat je toch de stap hebt gezet, ondanks je zorgen over de operatie, is echt moedig. en je bent echt niet de enige die het spannend vindt, dus hopelijk kan jouw verhaal anderen weer helpen ook die stap te nemen.
En wat fijn dat je al zo snel het resultaat merkte.

Dank ook voor je positieve woorden over de begeleiding en uitleg door onze artsen. We doen ons best om iedereen rustig en duidelijk te helpen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

We wensen je veel plezier met je verbeterde zicht en dank je dat je jouw ervaring met ons en anderen hebt gedeeld. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Het Nationaal Oogcentrum

Uitstekende zorg en resultaten bij Oogcentrum Naarden: Een Aanrader voor Iedereen

Ik heb onlangs een ooglaserbehandeling ondergaan bij Oogcentrum Naarden en mijn ervaring was erg positief. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik de ontspannen en vriendelijke sfeer binnen het centrum. Het personeel nam de tijd om al mijn vragen grondig en vriendelijk te beantwoorden, wat me enorm geruststelde.

De ingreep zelf was minder zwaar dan ik had verwacht. Na de behandeling merkte ik wel dat ik een paar uur moeite had om mijn ogen open te houden, maar dit verbeterde al snel in de avond. Tot mijn vreugde was mijn zicht direct na de ingreep al heel goed.

Bij de controleafspraken werd er zorgvuldig uitgelegd hoe de genezing van mijn ogen verliep, wat mij veel vertrouwen gaf in het herstelproces. Ik kan Oogcentrum Naarden en hun behandelingen van harte aanbevelen aan iedereen die graag zonder bril door het leven wil gaan. Hun professionaliteit en klantgerichte aanpak maken het een uitstekende keuze.

7 juli 2025

Beste Erwin,

Dankjewel voor de mooie review en goed om te horen dat alles zo goed is bevallen.

Het herstel valt bij de meeste mensen en de meeste behandelingen ook erg mee. Hopelijk helpt jouw ervaring meer mensen de stap te nemen.

Geniet van je leven zonder bril en contactlenzen!

Professioneel met menselijke maat

Hele goeie ervaring. Optometristen, assistenten en oogarts werken professioneel waarbij menselijke maat (onrust vanwege oog operatie) de boventoon heeft. Duidelijke uitleg van de behandeling en de na-controle verloopt goed. Leven zonder bril is de moeite van het overwegen waard.

12 juni 2025

Beste Alexander,

Wat fijn om te horen dat je het zo prettig hebt ervaren. Alle tijd en aandacht, van het vooronderzoek tot de nacontrole, vinden we heel belangrijk. We begrijpen ook heel goed dat een oogbehandeling spannend kan zijn, en doen er alles aan om je gerust te stellen met duidelijke uitleg en zorg op maat. Een leven zonder bril is voor veel mensen inderdaad veel prettiger, mooi dat je de stap hebt genomen! En bedankt voor het delen van je ervaring.

geslaagde Intra LASIK behandeling

Vorige week een Intra LASIK behandeling ondergaan. Vanaf het begin (vooronderzoek) tot aan het eind (controles) een zeer goede ervaring gehad. Bij zowel het vooronderzoek als de behandeling werd overal goed de tijd voor genomen. Patienten begeleiding op de dag van behandeling was ook zeer positief. Alles in een ontspannen sfeer waar goed de tijd voor wordt genomen. Resultaat goed, traject goed. Dus zeer tevreden en zeker aan te raden.

19 juni 2025

Heel goed voorgelicht en uitgebreid…

Heel goed voorgelicht en uitgebreid onderzoek gehad, en vooral gaf het veel vertrouwen.
Vrij direct na behandeling beter zicht als met bril.
Heel blij mee!!!!!

16 mei 2025

Beste Diny,

Wat fijn om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad gedurende het hele traject. Een grondig onderzoek en duidelijke uitleg vinden wij ook heel belangrijk. En wat mooi dat u zo snel na de behandeling al beter zag dan met bril – dat is precies het resultaat waar we het voor doen. Dank en geniet van je scherpe zicht!

Zeer tevreden, na 2 weken volledig scherp zicht. Ik had -8

Ik heb op 27 mei voorzetlenzen gekregen. Ze hebben echt de tijd voor me genomen, legden alles heel uitgebreid uit en namen overal de tijd voor.
Na de tijd hielden ze me goed in de gaten, en lieten me niet eerder naar huis gaan voordat alles gecontroleerd en stabiel was.
Volgende dag weer controle gehad, en alles was goed.
Week later weer controle, en zicht is al zeer scherp. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Zelfs 2 vrienden die door mij een vooronderzoek hebben laten inplannen.

27 mei 2025

Beste Tamara,

Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met de voorzetlenzen en dat je nu alweer volledig scherp ziet na twee weken – zeker bij een sterkte van -8 is dat een indrukwekkend resultaat!

Je beschrijving laat precies zien hoe belangrijk wij goede begeleiding en nazorg vinden. Het is mooi dat je je gehoord en serieus genomen voelde, van het eerste gesprek tot aan de controles na de ingreep.

En mooi ook dat jouw ervaring anderen heeft geïnspireerd om ook een vooronderzoek te plannen – dat is misschien wel het grootste compliment dat je ons kunt geven.

Dankjewel voor het delen!

Positieve ervaring

Vooralsnog (3 weken geleden) hele positieve ervaring met goede uitleg.
Zeer tevreden met resultaat.

15 mei 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Dankjewel Bas, voor je mooie review, fijn dat je blij met met de ervaring en het resultaat!

Uitstekende ervaring bij Nationale Oogcentrum Naarden

Op 24 april onderging ik een trifocaale lensimplantatie bij het Nationale Oogcentrum in Naarden, en ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met het resultaat — ik heb geen bril meer nodig!
Mijn bijzondere dank gaat uit naar André Mooijekind voor zijn deskundigheid en rustige benadering. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, wat veel vertrouwen gaf.
Ook wil ik het hele team bedanken — iedereen was buitengewoon vriendelijk, zorgzaam en attent. Tijdens de operatie voelde ik me goed begeleid en gesteund, wat heel belangrijk voor mij was, omdat ik een beetje nerveus was.
Het gebouw zelf ligt op een prachtige locatie, en de wachtkamer biedt een schitterend uitzicht — dat helpt om tot rust te komen nog vóór je aan de beurt bent.
Ik raad het Nationale Oogcentrum Naarden van harte aan aan iedereen die overweegt een oogbehandeling te ondergaan. Vakmanschap, warmte en resultaat komen hier samen!

1 juni 2025

Dag Valentina,

Dankjewel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je alles van A tot Z zo prettig hebt ervaren.

Mooi ook dat onze mooie, nieuwe locatie aan een eigen vijver zo goed en rustgevend werkt. We horen wel vaker dat mensen dat fijn vinden en je bent echt niet de enige die het een beetje spannend vindt.

Veel plezier met je vrijheid zonder bril!

Van 4 sterren onderweg naar 5

Van 4 sterren onderweg, denk ik, naar 5. Nu 3 maanden geleden dat ik de TransPRK behandeling heb gehad. Na een goede voorlichting, voorbereiding en succesvolle behandeling merk ik dat mijn ogen nog steeds herstellende zijn. Ik zie op afstand nog net niet zo scherp als met mijn voorzetlenzen voorheen. Mijn ogen druppelen helpt hierbij. De behandeling zelf was voor mij 40 seconden per oog. De eerste 2 weken na de behandeling waren niet prettig met nauwelijks zicht. Daarna bouwde het zicht snel op in week 3 en 4 na de behandeling. Vanaf dat moment herstellen mijn ogen nog steeds langzaamaan. Toch kan ik al zeggen dat het een goede investering is!

25 mei 2025

Beste Niels,

Dankjewel voor de mooie review en fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad in onze kliniek, voor zowel de voorlichting, de voorbereiding, als de behandeling.

Bedankt ook voor het delen van je ervaring en update na de TransPRK-behandeling.

Het is goed om te horen dat het zicht sinds de behandeling geleidelijk verbetert. Wat je beschrijft is heel herkenbaar: het eerste jaar na een TransPRK-behandeling wordt beschouwd als het hersteljaar. In deze periode kunnen klachten zoals droge ogen voorkomen maar deze zullen geleidelijk afnemen en daarmee zal ook het zicht zich verder stabiliseren en verbeteren.

Daarom zijn de tussentijdse controles ook erg belangrijk. Tijdens deze afspraken houden we het herstelproces nauwlettend in de gaten en kunnen we eventuele bijsturing doen waar nodig.

Blijf vooral goed druppelen en je ogen rust geven, zoals geadviseerd.

Heb je tussendoor vragen of merk je veranderingen op, laat het ons gerust weten. We volgen je herstel graag stap voor stap.

Echt prima geholpen

Echt prima geholpen . Operatie stelt weinig voor , begeleiding is zeer goed en attent . Resultaat is geweldig .

22 mei 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Beste J.W. Wigt, Dankjewel voor je enthousiaste review. Fijn dat je zo tevreden bent zowel over het resultaat als onze begeleiding. Hopelijk helpt dit meer mensen te overtuigen en de stap te zetten naar een leven zonder bril of lenzen.

100% aan te raden!

100% aan te raden!
Vanaf het begin tot eind zeer vriendelijk en goed begeleid. Mijn zicht werd met de dag beter, ik had dit veel eerder moeten doen.

1 april 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Dankjewel voor deze mooie review, die "had ik veel eerder moeten doen" horen we ook vaker. Hopelijk kan deze review anderen overtuigen om ook de stap te zetten.

Geweldig

Wat een fijn oogcentrum!
Bij binnenkomst krijg je al een goed en rustig gevoel, de oogmetingen en alle uitleg hierover zijn uitgebreid en duidelijk.
Er wordt op een persoonlijke en vriendelijke manier ruimschoots de tijd voor je genomen.
In het traject naar de operatie toe wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd.
Twee weken geleden heb ik een lens vervangende operatie gehad waarbij er in beide ogen een trifocale lens is geplaatst.
Werkelijk een ingreep van niks.
De oogarts,die achteraf gezien op de Nederlandse Zorgkaart een score van 9.8 heeft, is zeer duidelijk. Tijdens de operatie was er ontspannen sfeer en weer met nu de duidelijke uitleg over wat hij aan het doen is.
Met redelijk goed zicht verliet ik de OK
Dag twee,de dag van de eerste controle had ik al erg goed zicht na een week tijdens controle twee, kon ik de kleinste test lettertjes op afstand al lezen.
Wat ben ik blij!
Ik hoeft bij het opstaan uit bed niet direct een bril op, ik zie weer diepte, ik kan weer goed lezen en ver kijken, inparkeren gaat goed, ik kan straks weer gewoon (onder water) zwemmen en ga zo maar door....
Heerlijk!!!
Ook ik ben erachter dat ik dit veel eerder had moeten doen.
Oogarts Rahman, bedankt!
Ik heb vijf sterren gegeven maar wat mij betreft verdienen de oogarts en zijn team er tien!

1 mei 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Beste Mevrouw van der Velde, dank u wel voor deze uitgebreide en enthousiaste review. Fijn dat alles zo goed en prettig is verlopen en dat u de sfeer en de ontvangst op onze nieuwe locatie in Naarden zo aangenaam ervaart. Wij zijn ook trots dat Dr Rahman ons team sinds kort is komen versterken, hij is een van de meest ervaren specialisten op het gebied van lensimplantaten in Nederland. Geniet van uw scherpe zicht zonder bril!

Edof Lensvervanging

Van de balie bij binnenkomst tot aan de oogarts toe moet ik zeggen dat het eigenlijk niet beter kan ! Een kliniek waar je geen nummer ben en waar geen enkele vraag teveel is. De operatie viel heel erg mee en doet totaal geen pijn. Ik heb vorige week een Edof lensvervanging ondergaan en heb nu al meer dan 100% zicht zowel dichtbij als veraf. Kortom ik kan het iedereen aanbevelen om voor deze kliniek te kiezen. had het achteraf alleen eerder moeten doen :-) Ben er heel blij mee!

13 mei 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Beste John, Dankjewel voor je lovende review. Goed om te horen dat je blij bent met je nieuwe EDOF-lenzen en dat je zo snel alweer 100% ziet, en zelfs dichtbij ook. Hopelijk zullen door jouw review meer mensen niet "te lang wachten" om deze stap te zetten. Geniet van je scherpe zicht zonder hulpmiddelen!

Je wordt erg vriendelijk geholpen door…

Je wordt erg vriendelijk geholpen door al het personeel.
Iedereen neemt de tijd voor je en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Heb een icl behandeling gehad erg tevreden alleen nog wat last van halo's maar gaan hopelijk nog weg.
Was van tevoren ook duidelijk verteld.
Voor de rest top!!!

13 mei 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Beste Martin, Dankjewel voor je mooie review over onze vriendelijkheid en duidelijke uitleg. Wij vinden deze persoonlijke aandacht heel belangrijk. En die bijwerkingen, die trekken na verloop van tijd inderdaad vanzelf weg.

Topzorg door top staf

Zeer goede voorbereiding, alle tijd voor heldere uitleg en vragen. De klant is een gewaardeerde gast. Zeer deskundige zorg en nazorg door, zonder uitzondering, hele vriendelijke staf.

8 mei 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Dankjewel Koen, Dankjewel voor je review. "Het zijn toch je ogen" is niet voor niets de meest gehoorde opmerking, dus persoonlijke aandacht en deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Een echte aanrader voor lensvervanging

Het Nationaal oog centrum, was een zeer positieve ervaring.
Ze nemen de tijd voor je en luisteren vooral goed naar je. Zowel voor de operatie als erna.
Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.

24 april 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Dankjewel Dorinda, voor je mooie review. Aandacht en tijd besteden, aan alle vragen vooraf maar natuurlijk ook aan de nazorg naderhand is voor patiënten en voor ons heel belangrijk. Mooi dat je dat ook zo hebt ervaren.

Het nationaal oogcentrum heeft mij goed…

Het nationaal oogcentrum heeft mij goed geholpen! Ze nemen de tijd, zijn eerlijk over de mogelijkheden en aardig personeel. De ingreep viel heel erg mee!

25 april 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Beste E.P, Voldoende tijd en aandacht voor jou als patiënt staat bij ons bovenaan. Mooi dat je dat ook zo hebt ervaren. En veel mensen vinden het vooraf spannend, maar zeggen achteraf dat het heel erg meeviel. Goed dat je dat ook aangeeft voor andere mensen die een dergelijke ingreep overwegen!

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf…

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf wat duidelijk en net werk aflevert.
Vanaf het begin het oogonderzoek tot en met de ingreep en de controles alles goed voor elkaar.
Het eindresultaat is voor mij perfect.

22 april 2025

Antwoord van Nationaal Oogcentrum

Dankjewel Frank, voor je positieve beoordeling van A tot Z. En mooi om te horen dat het eindresultaat ook perfect is, daar doen we het voor!