Vriendelijke, gastvrij, veel kennis. En winkelier ging akkoord met het verzoek om een staaltje van een andere winkel te mogen vergelijken met zijn eigen waar.

Wederom met Martin van lab21 Groningen contact gehad! We wisten wat we wilden en konden gelijk bestellen. Omdat er enige spoed bij zit heeft Martin ons perfect en snel geholpen. Erg blij mee!
Meer dan alleen een vloer…. We waren van plan ons wat te oriënteren op verschillende soorten vloeren. Door het plezierige contact en de goede adviezen, hebben we gelijk ter plekke de knoop doorgehakt... Toon meer
Info over LAB21 - Groningen
LAB21 staat voor Life At Best.
We zien onze klanten als familie, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. Bezoek een van onze17 mega showrooms
Deskundig advies:
Wij werken continu aan professionalisering via de LAB21 academie. Het personeel volgt een trainingstraject van 4 weken tot verkoopadviseur. In deze training wordt niet alleen gefocust op de vloeren zelf, maar ook op al het bijbehorende materiaal, de ondervloeren, het egaliseren en de processen daaromheen. Er zijn verschillende toetsmomenten waar de adviseurs voor moeten slagen voordat ze in de winkel aan de slag gaan. Elke 6 tot 12 maanden krijgt iedere adviseur ook nog een opfriscursus. Zo kun je rekenen op actueel, deskundig advies. onze PVC vloeren
Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Wij zijn een vakspecialist met bouwmarktprijzen. LAB21 koopt altijd rechtstreeks -en op grote schaal- in bij de bron. Hierdoor maken wij de waardenketen korter en simpeler en daarmee de prijzen voor onze klanten interessanter. Anders dan een bouwmarkt zijn wij een specialist in vloeren. De kennis van onze inkoper (tevens directeur) in de supply chain is van een ander niveau dan dat van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen die maar twee jaar in die positie blijft vanwege zijn carrièreontwikkeling. Door korte lijnen houden we dus de kwaliteit hoog en de prijzen laag. onze Houten vloeren
De hoogste technische expertise:
Lab21 beschikt hoogstwaarschijnlijk over de hoogste technische expertise binnen ons vakgebied in Nederland. Dit hebben we te danken aan de intensiteit waarmee we ons werk verrichten en de enorme hoeveelheid ervaring die we hebben opgebouwd, alsook aan ons team van deskundigen met jarenlange ervaring op hun vakgebied. We installeren wekelijks honderden vloeren onder uiteenlopende omstandigheden. Zo hebben we ervaring met het leggen van vloeren in diverse situaties, zoals in een honderd jaar oud huis met houten balken als ondergrond, vloerverwarming ingefreesd met het nieuwste droogbouwsysteem, een magnesiet ondergrond aan een Amsterdamse gracht, een aangebouwde serre zonder bewapening in het beton, en zelfs op een woonboot. onze Laminaat vloeren Helaas bestaat er geen standaard keurmerk voor vloerleggers in Nederland, wat resulteert in enorme variatie in kwaliteit van legger tot legger. Bovendien leren vloerleggers van hun fouten bij hun klanten, maar door de beperkte hoeveelheid projecten waar ze aan werken, is hun leercurve vaak traag. Deze fouten kunnen rampzalige gevolgen hebben voor hun klanten.
Bij Lab21 hebben we echter al ervaring en kennis opgebouwd uit de meer dan 100.000 vloeren die we hebben gelegd. Hierdoor hanteren we een Lab21-standaard die aanzienlijk hoger ligt dan die van de gemiddelde vloerbedrijven in de markt. onze Klik PVC vloeren Bij elk project evalueert ons technische team zorgvuldig de mogelijke oplossingen. Voor elke denkbare woonsituatie bieden we een passende vloeroplossing, variërend van licht ingrijpend tot meer complex. Ons team van technici beoordeelt dagelijks elke legopdracht en werkt nauw samen met de klant om de beste oplossing voor hun specifieke situatie te vinden. onze Visgraat PVC vloeren
"Bij LAB21 is uw opdracht in goede en betrouwbare handen, kom eens langs, we leren je graag beter kennen."
In de laatste 5 jaar is LAB21 met 15 showrooms het snelst groeiende bedrijf in de woonbranche, en is daarmee een belangrijke speler binnen de vloerenmarkt van Nederland geworden. Inmiddels heeft LAB21 meer dan 90.000 klanten aan een mooie vloer geholpen en werken er dagelijks meer dan 150 leg specialisten aan opdrachten van LAB21. Dit zijn experts binnen hun vakgebied, en hebben ruime ervaring met de vloeren die door LAB21 worden aangeboden. Over het algemeen werken we lang samen met deze leggers en weten we wat we aan elkaar hebben. PVC vloeren Houten vloeren Laminaat vloeren Klik PVC vloeren Visgraat PVC vloeren vloerverwarming traprenovatie legservice
Protonstraat 20H, 9743 AL, Groningen, Groningen, Nederland
- 085 48 33 273

De grootste vloerenwinkel van Nederland.
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Aanbevelenswaardig.
prettig en professioneel gesprek
Positief
Nette, ruime zaak, volop keus.
Vriendelijke, behulpzame verkoper, gelukkig niet opdringerig.
Gewoon een positieve ervaring.
Snel reactie op de producten die ik…
Snel reactie op de producten die ik telefonische heb bij besteld .
vriendelijk en goed geholpen
Wederom met Martin van lab21 Groningen…
We vonden de voorlichting over de vloer prima en volledig,
We vonden de voorlichting over de vloer prima en volledig, echter er is niets vermeld over de extra bezorgkosten van 500 euro naar het appartement op de 3e verdieping met lift, deze zullen we dus zelf verzorgen, we vinden het jammer dat dit niet meteen vermeld werden bij de verkoop
Vlot en vriendelijk contact
Vlot en vriendelijk contact, betrouwbare indruk, verkoper lijkt kennis van zaken te hebben.
Nooit zaken mee doen
Nooit zaken mee doen. Wij dachten ontzorgt te worden door Lab21 i.v.m. een mooie pvc vloer. Maar denk erom bij Lab21 is een vast prijs geen vast prijs! Na een inspectie bleek er €2100,- aan extra egaline te moeten worden gebruikt. Dan wordt de offerte in 1 keer meer dan 25% duurder.
Na nog meer loze beloftes hebben we uiteindelijk een vloer ergens anders gekocht en deze zelf gelegt.

Netjes helder tranparant
Goed en heel vriendelijk geholpen…
Goed en heel vriendelijk geholpen jiedere keer als ik bij Lab21 in Griningen kom.
De meneer was heel vriendelijke wees…
De meneer was heel vriendelijke wees ons netjes naar het laminaat toe laat ons eerst even rustig kijken
Daarna kwam hij weer of die ons kon helpen en dat kon
Ik ben super fijn geholpen vandaag en een mooie vloer uit gezocht nam alletijd voor je en dat is wel heel belangrijk
Goed geholpen
Goed geholpen. Prima advies.
Snelle afhandeling en afspraken worden nagekomen.
Lab21 heeft overal een antwoord op het ligt nooit aan hen
Ik waarschuw iedereen voor de werkwijze van Lab21. Tijdens het verkoopproces ben ik onjuist en onvolledig geïnformeerd, wat heeft geleid tot een onwerkbare situatie waarbij ik nu met de brokken (en de kosten) zit.
De kernpunten van mijn negatieve ervaring:
Misleidende verkoop: Ondanks dat ik twijfels uitte over mijn ondervloer, werd er een visgraatvloer met vloerverwarming verkocht zonder enig voorbehoud. Later bleek dit technisch onmogelijk/uiterst risicovol op mijn houten ondervloer.
Gebrek aan deskundigheid: Zelfs toen duidelijk werd dat de vloerverwarming niet kon doorgaan, werd ik niet gewaarschuwd dat ook de legmethode (visgraat) een groot risico vormde.
Onacceptabele communicatie: Er werden achter mijn rug om beslissingen genomen door de tussenpersoon en de legger over mijn product. Pas op het laatste moment werd ik geconfronteerd met mogelijke extra kosten tot wel € 2.000,-.
Geen enkele medewerking: Ondanks dat de vloerlegger zelf toegaf dat de situatie onhoudbaar is, weigert Lab21 de overeenkomst te ontbinden. Ze verschuilen zich achter hun eigen gelijk en tonen nul empathie of erkenning voor hun tekortkomingen.
Er is hier duidelijk sprake van dwaling: als ik vooraf eerlijk was geïnformeerd over de risico's en de compatibiliteit van het product met mijn woning, had ik deze aankoop nooit gedaan. Lab21 incasseert de aanbetaling, maar levert vervolgens een hoofdpijndossier in plaats van een vloer.
Bespaar jezelf de frustratie en je geld: zoek een partij die wél verstand van zaken heeft en de klant serieus neemt

Antwoord van LAB21 - Groningen
Stijn is professioneel en eerlijk in…
Stijn is professioneel en eerlijk in zijn advies. Draait er niet omheen wat hem het beste lijkt en daar heb je wat aan. Binnen een half uur hadden we een offerte en duidelijkheid.
We zijn goed geholpen om de juiste vloer te vinden
We zijn goed geholpen om de vloer te vinden die we zochten. Kennis van zaken, duidelijk over van LAB 21 wel en niet levert. Snelle transactie, we hadden de nota directvop de mail en we gingen met een datum voor levering de deur uit.
Waardeloos bedrijf
Zeer slechte en frustrerende ervaring met Lab21. De gekozen vloer was een week van te voren niet meer leverbaar waardoor wij op zoek moesten naar een alternatief. Daarnaast hebben wij geen enkel compensatiebedrag ontvangen gezien dit niet onze eerste keus was.
Er is totaal geen sprake geweest van service of klantgerichtheid. Absoluut geen aanrader.

Antwoord van LAB21 - Groningen
Heel prettig en kundig geholpen door…
Heel prettig en kundig geholpen door Martin. Ik moet nog wel even wachten op het eindresultaat, maar daar heb ik alle vertrouwen in.