Een zeer goede ervaring van het gesprek aan huis, tot het inmeten en de plaatsing zelf. Ik heb veel offertes aangevraagd en gesprekken gehad en Labbouw had zeker de beste prijs/qualiteit verhouding.... Toon meer
De allereerste ervaring thuis was direct goed. Eerlijke en betrouwbare informatie. De vertegenwoordiger had een profiel van raam constructie bij zich Geen jaar wachttijd maar een paar maanden.... Toon meer
Mooie kozijnen, en voordeur. Echter bij afspraak kwam er een ander bedrijf uit een andere plaats, deze jongens waren heel erg jong en ondanks ze het ‘prima’ deden toch enkele foutjes. Vind het slor... Toon meer
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Schuco kozijnen voor een hele goede prijs. Mijn kozijn was 4 meter breed en zodoende kwamen ze met 4 man. De jongens werkten snel en hebben alles mooi afgewerkt! Ook werd het afval netjes opgeruimd. Geen lange wachttijd en goede communicatie.
Na een hele slechte ervaring met een ander bedrijf voor mijn schuifpui, wil ik echt mijn lof uitspreken over dit bedrijf!

Antwoord van Labbouw
Heb via facebook een offerte aangevraagd. Deze mijnheer was zeer duidelijk en heel professioneel. Vervolgens kwam iemand van Labbouw alles nog een keer nameten. Vervolgens werd een afspraak gemaakt maar helaas op de dag zelf was de monteur ziek geworden. Een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later. Er kwamen 2 mannen uit Enschede naar de kop van Noord Holland en dat waren echte professionals. Ze werkten hard en zeer nauwkeurig. Het is een plaatje geworden en de afwerking was super. Ben zeer blij dat ik gekozen heb voor Labbouw kunststoftechniek en zal ze zeker weer raadplegen als ik over een paar jaar mijn kozijn voor gaat vervangen voor kunstof kozijnen.
Dit bedrijf is absoluut een aanrader. Zijn eerlijk en zeer professioneel.
Zeer slechte ervaring.
Ik heb meerdere keren gevraagd om een duidelijke offerte, maar dat bleek blijkbaar te veel moeite voor LABBouw In plaats daarvan kreeg ik alleen een globale prijs via whatsapp zonder enige uitleg of specificatie.
De reactie van LABBouw bevat onjuiste en verdraaide informatie.
Ik wil dit nadrukkelijk verduidelijken:
ik heb géén subsidiebedrag laten berekenen en daar ook niet om gevraagd.
Ik heb uitsluitend gevraagd om een duidelijke en offerte. Punt.
Het noemen van subsidie in mijn aanvraag had alleen betrekking op de vraag of zij de benodigde gegevens kunnen aanleveren voor een eventuele aanvraag bij het Nationaal Warmtefonds of de ISDE. Dit is een normale en gebruikelijke vraag — geen verzoek tot berekening.
Dat dit nu anders wordt voorgesteld, is een onjuiste weergave van de feiten.
Daarnaast is de bewering dat mijn partner aanwezig moest zijn voor het opstellen van een offerte niet relevant en onjuist. Voor een offerte is dat geen vereiste.
De kern blijft onveranderd:
ik heb een simpele offerte gevraagd, maar LABBouw heeft aangegeven dat het opstellen daarvan tijd en geld kost, en heeft daarom geen offerte verstrekt — enkel een globale prijs via WhatsApp zonder specificatie.
Ik verzoek LABBouw om de situatie niet verder te verdraaien, ook niet richting platforms zoals Trustpilot of Klantenvertellen, en zich te beperken tot de feitelijke gang van zaken.
Het herhaaldelijk uitstellen van een reactie (“morgen”, “binnenkort”) en het uiteindelijk niet leveren van een offerte, terwijl dit wel is toegezegd, duidt op nalatigheid en een gebrek aan professionele zorgvuldigheid.
Daarnaast op whatsapp werd mij gezegd;
Na het bericht op instagram lijkt het voor u beter om een ander bedrijf te zoeken en daarom zullen we dit bericht hierboven als antwoord geven. Zodat u sneller geholpen kan.
Hier is een tekst opgesteld mijn offerte vraag is verdraaid naar subsidie bedrag.
Via whatsapp werd ik bericht dat ze mijn persoonsgegevens en mijn vraag zouden ze delen onder alle antwoorden van mij op sociale media op hun insta website van Labbouw.
Ik ben blij dat ik hun werkelijke gezicht vooraf heb gezien.
Ik raad aan om geen zaken te doen met dit bedrijf!!!! Zijn niet niet te vertrouwen!!!
Ook raad ik aan “ Labbouw “ over te slaan
communicatie en onprofessionele werkwijze hebben dat vertrouwen volledig weggenomen.
Wat hebben jullie nog te vertellen ik ben benieuwd
Ilja De Leeuw geeft aan dat volgens hem Trustpilot geen onderzoek doet naar de herkomst of waarheid van reviews en verwijst daarbij naar Klantenvertellen. 14 aug 2024
Duidelijk gevraagd of jullie met warmtefonds werken hoezo weten jullie niet waar ik subsidie krijg ? Bij klantenvertellen heel andere ve
Hierbij plaats ik mijn volledige vraag
Goedemiddag,
Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van kozijnen in mijn woning (rijtjeshuis, bouwjaar 1996)
Het gaat om kunststof kozijnen inclusief HR++ of triple glas, volledig geplaatst.
Graag ontvang ik een duidelijke en gespecificeerde offerte met:
• type glas (HR++ of triple) en U-waarde
• aantal m² glas
• totale prijs inclusief montage en btw
• levertijd en garantie
Daarnaast heb ik een paar vragen:
• Werken jullie met financiering via het Nationaal Warmtefonds?
• Kunnen jullie helpen met subsidie (ISDE) aanvraag of leveren jullie de juiste gegevens hiervoor?
Ik ben mij aan het oriënteren en vraag meerdere offertes aan.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Jullie blijven liegen en allesbehalve waarheid
Wel jammer dat deze klant dit bericht mag plaatsen. Maar bij deze onze reactie. Wij hebben bij deze klant netjes advies aan huis geven over de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. tijdens het gesprek was haar partner niet aanwezig dus er kon geen 100% advies uitgebracht worden kwa wensen en eisen die ze willen. Ze willen gebruik maken van het warmtefonds. ( zie de mogelijkheden op warmtefonds.nl. Echter wenste de klant dat wij specifiek in de offerte het subsidie bedrag noteerde alleen die kan variëren per gemeente ook uitleg. Alleen daar had de klant een andere mening over. Kortom lang verhaal kort wij voldoen niet in de ogen van de klant aan haar wensen en werkwijze. En zou ze een negatieve review schrijven. Jammer voor ons maar is dit wel gedaan. Gelukkig kunt u in de meeste berichten op klantenvertellen.nl zien dat wij een bedrijf zijn waar vele tevreden over zijn. BESTE fAM SAHAN wij hopen dat u een bedrijf kunt vinden die wel aan u wensen en eisen kunnen voldoen. Mocht u vragen hebben mail ons gerust op.
👉 iemand van het bedrijf zelf (zoals Ilja De Leeuw) die een 5⭐ review plaatst en tegelijk klaagt over Trustpilot…
reviews beïnvloeden
Ook heb ik twijfels gekregen over hoe er met reviews en kritiek wordt omgegaan.

Antwoord van Labbouw
Superblij met de nieuwe kozijnen. De monteurs waren zeer vakkundig en professioneel. In 2 dagen de achternamen en achterdeur geplaatst. Er wordt met precisie gewerkt en de afwerking is fantastisch!
Door buren gewezen op dit bedrijf. Ze hebben al meerdere huizen bij ons in de buurt gedaan. Ook wij zijn super blij met het eindresultaat. Tijdens het plaatsen is er een ruit gesneuveld, deze is snel vervangen.
De mannen die de kozijnen bij ons hebben geplaatst waren toppers. Echt een aanrader!
Tijdens het ontwep is goed meegedacht. Mijn kozijnen zijn volgens afspraak en naar volle tevredenheid geplaatst
Ziet er super uit en ik ben hier heel blij mee
Ontzettend blij met onze kozijnen. LAB bouw is de gehele periode goed bereikbaar geweest en heeft ons stap voor stap op de hoogte gehouden over wanneer zij zouden komen. Helaas ging de oorspronkelijke datum niet door vanwege sneeuw. Dit was natuurlijk begrijpelijk en ik werd tijdig geinformeerd en zij waren ook flexibel met extra mankracht op de dag van montage. De mannen gingen erg proffesioneel te werk, lekker bezig, totaal geen last van ze. De klus was bijna in 1 dag gedaan. De dag erna nog gekomen voor het voorraam. Dit zat er ook binnen enkele uren in. De tweede dag is ook alles netjes afgewerkt. De horren kwamen op nalevering keurig een week erna en goed gecommuniceerd. Al met al top gewerkt! Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe kozijnen. Alles (zo goed als mogelijk) netjes achter gelaten. Top. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
In mei hebben wij kunststof kozijnen laten plaatsen door LAB Bouw. Ik wil vooraf duidelijk benoemen dat de monteurs uitstekend werk hebben geleverd. Zij waren vriendelijk, werkten netjes en professioneel en hebben ook keurig doorgegeven dat de achterdeur niet goed sloot. Aan de montageploeg heeft het absoluut niet gelegen.
Helaas liep het daarna mis in de afhandeling en communicatie vanuit LAB Bouw zelf. De achterdeur sloot niet goed en dit zou intern worden opgepakt, maar wij kregen geen terugkoppeling. Daarnaast ontbraken de boeidelen en de hor, terwijl deze wel volledig door ons waren betaald.
Vanaf dat moment begon een langdurig en frustrerend traject. Meerdere keren werd aangegeven dat er iemand langs zou komen, wij zaten dan de hele dag thuis te wachten, maar er kwam niemand opdagen. Ook werd vaak beloofd dat we zouden worden teruggebeld, wat meestal niet gebeurde. We moesten hier zelf continu achteraan bellen.
Uiteindelijk is de achterdeur opgelost met een montuur van Schüco zelf. Deze is ingemeten en binnen drie weken geplaatst. Dat traject verliep wél soepel, wat des te duidelijker maakt dat het ook anders kan. De hor werd pas op 19 november geleverd, op een moment dat je daar in de winter weinig meer aan hebt. En pas 10 december maanden na betaling zijn de boeidelen eindelijk geplaatst.
Dat alles nu uiteindelijk is afgerond, is positief. Toch is het onbegrijpelijk en onacceptabel hoe lang dit heeft moeten duren en hoe slecht de communicatie vanuit LAB Bouw is geweest. Als klant mag je verwachten dat afspraken worden nagekomen, dat betaalde onderdelen tijdig geleverd worden en dat er fatsoenlijk wordt gecommuniceerd.
Mooie kozijnen, en voordeur.
Echter bij afspraak kwam er een ander bedrijf uit een andere plaats, deze jongens waren heel erg jong en ondanks ze het ‘prima’ deden toch enkele foutjes. Vind het slordig om zomaar een ander bedrijf te sturen zonder overleg, en om de foutjes te herstellen duurde ook weken waarop we 3x opnieuw hebben moeten vrij nemen. Elke keer kwam er wel weer iets niet af of hadden ze het niet bij.
Over algemeen mooie kozijnen voor een goede prijs, maar het bedrijf kan nog wel wat leren.
Een paar uur geleden is het project opgeleverd. Balkon,
2 ramen en een deur. Wij zijn zeer blij en tevreden met het resultaat. De medewerkers zijn zeer bekwaam in hun vak, en dat is te zien aan de manier waarop ze werken. Ook wat extra werk werd niet gemeden. Wij hadden bv een kleine sinkhole vlak bij de muur. Nou die werd dus meteen even opgevuld. Top mensen! Tot de volgende klus!
Prijs kwaliteitsverhouding was goed, contact met de medewerkers verloopt goed.
Mijn schuur heeft een mooie nette deur en raam, hij ziet er weer al nieuw uit!
De allereerste ervaring thuis was direct goed.
Eerlijke en betrouwbare informatie.
De vertegenwoordiger had een profiel van raam constructie bij zich
Geen jaar wachttijd maar een paar maanden.
Prachtige kozijnen en een degelijke mooie buitendeur.
Ook de zorg en kunde na de plaatsing ( de deur moest iets beter worden afgesteld) werd door vakbekwaam persoon verholpen.
Prettig bedrijf, mooie materialen.
Bedrijf komt nooit afspraken na, en je word ook nog is onbehoorlijk behandeld. Wcht nu al 2 jaar op reactie
Over het plaatsen van onze nieuwe pui ben ik meer dan tevreden. Maar we wachten nu al bijna een jaar op onze hordeur. Elke keer is er wel weer iets, ze weten niet meer welke hordeur van ons is, er moeten nieuwe klinken besteld worden, er moet nieuw deurbeslag besteld worden. Ik heb het allemaal wel gehoord. Ik ben sinds half februari van dit jaar al bezig om de hordeur geplaatst te krijgen. Ze beloven elke keer terug te bellen maar bellen of mailen nooit terug. Het contact komt alleen vanuit onze kant en 9/10 keer krijg ik alleen maar een kort antwoord terug en geen direct antwoord op mijn vraag.
Ik ben normaal gesproken niet van de negatieve reviews schrijven maar dit is echt te belachelijk voor woorden.
Mijn hele huis van kunststof kozijnen laten voorzien. Ook de bestaande dakkapel is door het bedrijf opnieuw bekleed. Alles is keurig netjes doorgesproken. Daarna werd ik ook netjes op de hoogte gehouden.
De mannen die het geheel kwamen plaatsen hebben echt vakwerk geleverd. Het ziet er allemaal keurig netjes uit.
Dus van offerte tot plaatsing, helemaal top!
Door LABBouw in ons hele huis alle kozijnen en deuren laten vervangen voor kunststof kozijnen en deuren. Aanvankelijk ging dit heel netjes en goed, alleen waren er voor een deur de verkeerde maat ramen geleverd. Om die reden werd er hout gezet in de sponningen en 6 weken later zouden we dan alsnog glas krijgen.
Inmiddels zijn we 7 maanden verder, zijn er hier al 5 keer mensen aan de deur geweest, inclusief de eigenaar Ilja de Leeuw, om de raampjes te plaatsen, maar elke keer op de verkeerde maat, dus niet passend. We hebben nu nog steeds beschimmelde houten planken in de deur staan, en het ziet er gewoon niet uit.
Na het laatste contact met de eigenaar van LABBouw beloofde hij ons dat de 20e maart er nieuwe, passende ramen zouden worden geleverd, maar ook deze keer hoorden we weer niets van hem, en dat is meer regel dan uitzondering.
We gaan nu via de rechtsbijstand kijken hoe we dit kunnen oplossen.
Een tip, sla dit bedrijf over. kies een ander bedrijf als je zeker wilt zijn dat je service krijgt.
Geweldig bedrijf, vanaf de verkoop tot aan de oplevering. Ontzettend fijne en kundige monteur Cobus heeft bij ons heel mooi werk geleverd. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe voordeur.
spijt van onze order bij dit bedrijf, in offerte dingen afgesproken die niet geleverd worden, omdat men opeens zegt dat deze dingen niet door hen uitgevoerd worden.... maar ze stonden toch echt in de offerte en order, wel betaald en vervolgens horen we niks meer.
Op mails, kwam er in het begin nog wel een belofte van terugbellen, maar dat gebeurt vervolgens niet. De kunststof kozijnen en ramen die wel geleverd zijn, zijn op zich prima, maar de rest van de betaalde order is niet nagekomen. En communicatie is er niet.
Dus ook hun garantie voor wat wel geleverd is, twijfel ik zeer.
Spijt van onze aankoop bij dit bedrijf. Alle afspraken niet nagekomen, na het betalen van de factuur werd er niks meer gedaan aan de opleverpunten. Na een halfjaar een nieuwe voordeur moeten bestellen bij een andere partij, omdat deze verkeerd geplaatst is en daardoor niet meer dicht kon en niet meer in het slot viel. Eigenaar langs gekomen om dit op te lossen, maar heeft het helaas erger gemaakt. Scharnieren knelde enorm en hing de deur nog schever waardoor deze niet meer op slot gedraaid kon worden en waaide de deur 's nachts open. Uiteindelijk latten voor de deur in de muur moeten schroeven om deze dicht te houden. Schroeven die uitsteken waardoor sommige ramen na een paar maanden niet meer open konden. Eigenaar gaf aan dat wij de ramen niet zo vaak open en dicht moeten doen. Grote naden tussen glaslatten in de hoeken, volgens de eigenaar moesten deze latten nog gaan 'werken'. Helaas 6 maanden op horren moeten wachten terwijl op de factuur stond dat deze 2 weken na plaatsen kozijnen geleverd zouden worden. Horren werden bij de voordeur gezet, wij moesten dit verder zelf regelen.
Kozijnen bovenin niet afgewerkt waardoor er water en wind naar binnen kwam als het waaide. Voordeur ook nog verkeerd ingemeten, waardoor de deur strak over de betonvloer heen schuift en dus geen ruimte meer is om de vloer af te werken.
Alle punten proberen te bespreken, maar na 1 jaar nog steeds geen oplossing. Eigenaar geeft aan zijn handen hier van af te trekken.