Det Franske Vinhus Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg køber primært Vintage sardiner og dem er jeg meget glade for. Jeg synes sortimentet mangler en del i at være perfekt. Lidt flere franske, italienske og spanske specialiteter ville gøre undervæ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel
  2. Slagersdelicatessenzaak
  3. Kermisterrein
  4. Cadeaumandenwinkel
  5. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Den 1. marts 2023 overtog vi (Det Franske Vinhus) nøglerne og ejerskabet af "La FRANCE shop". Det Franske Vinhus og La France shop brandes nu under navnet "Det Franske Vinhus" og er en familiedrevet vinhandel, vin importør der sælger vin fra mindre økologiske vinbønder fra 6 regioner i Frankrig. Vi har et sortimentet af vin og delikatesser, gavekurve mv. fra de 6 vinregioner i Frankrige (Champagne, Loire, Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Sydfrankrig Languedoc Roussillon). Vi har en vingårdsbutik på Stengade 48a i Helsingør og sender varer til danske og svenske kunder. Vi står bag det Franske Marked i Nordsjælland med 20 franske boder og ca. 3000 besøgende 8-9. juni 2024. Forberedelser er i gang til år 2025. Følg os på Facebook og Instagram : detfranskevinhus Vi tilbyder vin-, kultur- og gastronomi rejser til Frankrig og næste tur bliver den 30. marts i en uge til Sydfrankrig.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gavekurv med franske lækkerier

Jeg skulle bestille en gavekurv med franske delikatesser til en fødselsdag. Butikken var lige lukket da jeg ankom. Jeg ringede til butikken og indehaver kom retur og lukkede butikken op så jeg selv kunne bestemme hvad gavekurven skulle indeholde. Fantastisk service og en fantastisk gavekurv. Tusind tak.

16 april 2026

Vinrejse

Er lige kommet hjem fra en fantastisk Vinrejse til Languedoc-Rousillon. Arrangeret af Danske Vinrejser Ruth Tilgaard i samarbejde med Paul Dhami fra Den franske Vinhus i Helsingør. Paul har et stort kendskab til området hvilket kom os til gode når vi besøgte Vinmagerne. Vi boede 3 dage på vinslottet Le Bouis i Gruissan. 4 dage på hotel L'orque bleu i Sete'. Perfekt tilrettelagt tur med masser af vin, mad, historie og kultur.
Daggi

14 oktober 2024

Et must-see i Helsingør!

Det Franske Vinhus er bestemt et besøg værd. Butikken er hyggelig og inspirerende indrettet. Ejeren fortalte os, at det tidligere var deres stue, som de nu har indrettet til butik og vi havde faktisk en følelse af, at være inviteret indenfor i et hjem. Vi fik en fantastisk og imødekommende betjening. Ejeren har prioriteret specielle vine fra små vingårde, hvor han kender producenterne. Han fortalte passioneret om de forskellige vine og tilbød os at smage nogle af dem.
Vi havde en dejlig snak om butikken, vinture til Frankrig og forretningens vine.
Når man går ud af Det Franske Vinhus, er man ikke kun beriget med nogle fantastiske flasker vin, man har tilmed fået en stor oplevelse og viden med derfra.
Nu glæder vi os til at smage købet!

26 juli 2024

Antwoord van Det Franske Vinhus

Kære Thomas, Tak for en meget fin anmeldelse og vi er lige vendt hjem fra Frankrig, med flere spændende vine, bl.a. fra en vingård i La Clap (Narbonne), hvor vi havde 20 gæster med...

Skønne vine og oplevelser

Vi har købt vin hos Det Franske Vinhus flere gange. Pauls ekspertise, og interesse i at hjælpe med at finde vine til anledningen er virkelig noget vi sætter pris på. Vi har også, indtil videre, deltaget i 2 vinsmagninger der bliver afholdt i meget hyggelige rammer, og vi kommer bestemt til at deltage i flere. Vi vil bestemt anbefale Det Franske Vinhus🍷🌟

16 november 2023

Antwoord van Det Franske Vinhus

Kære Anne, Tusind tak for de skønne ord og vi er glade for den fine modtagelse vi har fået i byen :-) Tak for tilliden Mvh Signe og Paul

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu ikke modtaget bladene jeg…

Jeg har endnu ikke modtaget bladene jeg har bestilt

31 juli 2022

Kære Rikke,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke er tilfredse med vores service.
Du har bestilt et abonnement og valgt start med førstkommende udgivelse - som udkommer primo september. Derfor har du endnu ikke modtaget nogle magasiner.
Jeg tager direkte kontakt til for at høre, om du vil ændre din bestilling.
Sidsel / La FRANCE shop

Lees meer over geverifieerde reviews.