Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een vloer moest uitkiezen en ik ben erg tevreden over zowel de kwaliteit van het la... Toon meer
Fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik uitstekend geholpen met eerlijk en deskundig advies. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken over welk laminaat het beste bij mijn won... Toon meer
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering... Toon meer
Super goede ervaring. Mijn vloeren op 3 verdiepingen zijn geweldig gelegd. Ik ben meer dan tevreden, ik zou iedereen laminaat2go aanraden. Het begon al bij een perfect advies in de showroom. E... Toon meer
- Hout/parket/laminaat leverancier
- Vloerenlegger
- Vloerenwinkel
- PVC-branche
- Trappenplaatser
- Houten vloereninstallateur
TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.
Klaprozenweg 25 B, 1032KK, Amsterdam, Nederland
- 0202603123
- info@tasbafloors.com
- www.laminaat2go.com
Kwalitatief en een mooi eindresultaat!
We hebben PVC laminaat en witte hoge plinten gekocht bij Tasba Floors en zijn super tevreden. De kwaliteit is top en zelfs de externe partij die het heeft gelegd, was onder de indruk van het leggemak en de stevigheid van het materiaal. En het eindresultaat ziet er werkelijk perfect uit.
De service in de winkel was vriendelijk en deskundig. De levering verliep snel en netjes. Kortom: uitstekende kwaliteit en fijne service, zeker een aanrader!

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Het bedrijf heeft mooie producten en…
Het bedrijf heeft mooie producten en erg vriendelijk personeel.
We zijn goed geholpen met advies en de spullen stonden netjes klaar op de dag dat wij het wilde ophalen.
Erg goede ervaring gehad

Snel en betrouwbaar
Hele aardige behulpzame medewerkers laminaat lag er binnen een paar dagen al in

Heel goed geholpen
Heel goed geholpen. Kan snel geleverd worden. Konden op ons gemak rondkijken.

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Hier moet je zijn, dikke aanrader!
Hier moet je zijn voor een nieuwe vloer! Uitstekende service, fijne medewerkers, goede prijzen. Keer op keer hier geweest en altijd tevreden.

Waren op tijd
Waren op tijd, hebben alles vakkundig en netjes gelegd,
ben zeer tevreden over het resultaat

Super service
Ik ben super geholpen met het uitzoeken van de vloer. Toen ik later plinten ging leggen en een plint te kort kwam, heb ik nog een gehaald. Nadat ik hem op lengte gezaagd had, bleek ik de verkeerde uitgekozen te hebben. Met een glimlach om mijn fout, werd de plint gewoon omgeruild! Super service

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Mooi asortiment door winkel…
Mooi asortiment door winkel personeel.leuk geholpen.gr fam van dongen.1_4.2025.

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Het advies bij de keuze van het…
Het advies bij de keuze van het laminaat was zeer kundig. Ze hebben een uitgebreide laminaat selectie van verschillende leveranciers en de levering was ook keurig op tijd

Super service
Super service, goed advies.
Mooie vloer voor goede prijs, Hongaarse punt look met normale rechte planken.
Staat heel mooi. Bedankt Tasba Floors

Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijke personeel, behulpzaam en geven goede informatie betreft product.

Topservice
Wat een topservice, snelle gratis levering en we werden goed geadviseerd. Uiteindelijk een mooie PVC-vloer gekocht, waar we blij mee zijn☺️

Top vloeren ruime keus
Geweldig vloer prachtig gelegd en een hele goede service en advies. Komen hun afspraken na.Ik raad het iedereen aan!!

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Prima producten en uitstekende adviezen…
Prima producten en uitstekende adviezen en kennis

Kleine order, prima service
We hadden maar weinig laminaat nodig voor onze gang maar dat was niet te merken in de service die we kregen. We werden heel netjes geholpen en konden uiteindelijk zelfs nog een pak omruilen voor een plint. Heel goed!

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Prima service.Je kan rustig rondkijken…
Prima service.Je kan rustig rondkijken in de showroom.En als je vragen hebt loopt er al tijd wel iemand in de buurt.Het was een prettige ervaring.En de prijzen waren ook niet duur.Als ik weer laminaat nodig heb ga ik eerst naar Tasba floors om te kijken of ik iets van mijn smaak kan vinden.Ik kan het iedereen aanbevelen.

Super vloeren & service
Heel fijn bedrijf, goede producten tegen een hele goede prijs, goede service, Alles was helemaal top!

Laminaat
Hele goede service fantasties goed geholpen door Memmet laminaat werd netjes optijd geleverd zeker een aanrader om hier je laminaat te halen. Top!

Antwoord van Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Goede en vriendelijke service, mooi laminaat en laminaat dat over was kon terug gebracht worden.
Ze maakten een mooie prijs, zijn zeer tevreden 👍

Fantastische service
Fantastische service, zeer goed advies en zeer vriendelijke mensen.
Vandaag heeft Kazim mijn vloer gelegd, ik ben meer dan tevreden! Hij heeft echt met mij mee gedacht en werkelijk kwaliteit geleverd. De vloer ligt er echt zeer netjes bij.
Volgende keer weer naar Tasba floors.
Harriët van Dijck