Skulle bruge en lampe til en gave. Blev ringet op at den lampe jeg ønskede at købe ikke var på lager. Vi fandt en anden lampe og den blev leveret allerede dagen efter. Hurtig levering og super god ser... Toon meer
Det var muligt at kontakte jer telefonisk, trods leveringstid, leverede I varen til tiden. Der var en lille krølle, en pære var ikke med trods betalt, men det regner jeg med er en formssag.
God og overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille og varen blev sendt samme dag. 2 dage senere var produktet på kontoret - såeh - tak for det Lamper.dk
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Info over Lamper.dk
Geschreven door het bedrijf
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.
HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.
ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.
Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.
Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:
Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!
Solrød Byvej 15, 2680, Solrød Strand, Denemarken
- kundeservice@lamper.dk
- www.lamper.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering og super god service
Skulle bruge en lampe til en gave. Blev ringet op at den lampe jeg ønskede at købe ikke var på lager. Vi fandt en anden lampe og den blev leveret allerede dagen efter. Hurtig levering og super god service.
Hurra I svarer telefonen

Antwoord van Lamper.dk
God og overskuelig hjemmeside.
God og overskuelig hjemmeside.
Nemt at bestille og varen blev sendt samme dag.
2 dage senere var produktet på kontoret - såeh -
tak for det Lamper.dk

flot købsoplevelse
tydelig website, præcis beskrivelse af varen, hurtig
feedback, hurtig levering og sikker emballering
alt i alt flot købsoplevelse
Henrik

Antwoord van Lamper.dk
Bestilte en lampe, som jeg havde set på i noget tid, og kunne derfor glæde mig over, at den var på lager og at leveringen var lyn hurtig - og ubeskadiget. Nu hænger det flot over spisebordet.

Antwoord van Lamper.dk
Super god oplevelse at handle hos…
Super god oplevelse at handle hos Lamper.dk

Klar anbefaling
Godt - fair prissætning og hurtig levering. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Lamper.dk
Jamen jeg føler mig tryg ved at handle…
Jamen jeg føler mig tryg ved at handle hos jer, nu er det anden gang jeg køber en designer lampe hos jer.

Fantastisk kundeservice
Fandt i sidste øjeblik ud af, at lamper.dk, havde de lamper, som vi skulle bruge til vores nybyggede præstegård. Vi var pressede på tid, da de skulle monteres inden vi skulle afholde åbent hus arrangement. Fantastisk kundeservice, som sørgede for at det hele gik stærkt, og holdt os opdaterede. Vi modtog de 6 lamper, så de kunne monteres i tide. Og det er SÅ flot :-)

Omhyggelig indpakket
Efter flere måneders venten ved et andet firma, annulleret jeg min ordre.
Fandt de samme lamper herinde og det hele gik perfekt.
Jeg havde mine 5 lamper, indenfor små 14 dage og de var pakket så omhyggeligt ind☺️👏

Antwoord van Lamper.dk
Der er et stort udvalg af alle mulige…
Der er et stort udvalg af alle mulige typer lamper. Jeg har nu handlet her flere gange, og der leveres også hurtigt.

Hurtig levering.
Synes vurdering af produktet er lige så vigtig og det er ganske enkelt en fantastisk lampe

God shopping oplevelse
Godt udvalg og jeg fandt det jeg søgede for. Hurtig leverance til Island.

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, man finder hurtigt et rigtig godt udvalg. Hurtig forsendelse og god service 👍🏼

Antwoord van Lamper.dk
Jeg fik leveret 2 lamper til den…
Jeg fik leveret 2 lamper til den anførte leveringsdag... god oplysning om levering og de er nu givet videre i gave til en glad modtager. Super god pris ... kan bestemt anbefales. 🫶🫶

Antwoord van Lamper.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.