3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Prachtige zwarte onderlegger, met doffe plekken

Prachtige, peperdure onderlegger gekocht. Er zitten na een jaar 2 doffe plekken op. Heb me gemeld bij de verkoper en krijg geen inhoudelijke reactie, een paar voorbeelden:

Een jaar in gebruik zie ik. Lijkt wel een bleekwatervlek. Hoe is dat ontstaan? Kun je weinig aan doen denk ik. Zwarte leercreme is het enige.

Mijn reactie: ik gebruik geen bleekwater en leer zou toch lang moeten meegaan?!

Hun reactie: Leer is een natuurproduct, geen kunststof. Is ondanks de lange levensduur wel kwetsbaar. Vlekken ontstaan niet spontaan.

Beste medewerker van lederluxe.nl, ik vraag om een oplossing. Niet om een debat.

Denk vooral even aan je klant die bereid was veel geld uit te geven. Geen aanrader dus!

22 januari 2026

Zeer goede maar peperdure leren bureaulegger

Al een lange tijd was ik op zoek naar een goede bureaulegger in de maten van 45 bij 90 cm voor mijn bureau dat voorzien is van een glazen blad. Dit omdat mijn vorige bureaulegger van een bekende meubelfabrikant uit Duiven al binnen een jaar kapot is gegaan. Het leer was gebarsten en opgekruld als gevolg van de invallende zon omdat mijn bureau voor een groot raam stond. Omdat je veel kwaliteitsverschil hebt in leer besloot ik op aanraden van een kennis in zee te gaan met het bedrijf Lederluxe in Tolbert. Omdat het een internetbedrijf betreft, kun je niet zomaar dat bedrijf bezoeken om heerlijk door hun koopwaar te snuffelen wat bij de bekende geelblauwe meubelfabrikant in Duiven wel kan. Omdat de prijzen van hun bureauonderleggers ook nog eens tien keer zo hoog waren, besloot ik ze maar eens te bellen. Dit omdat je juist zou denken dat een bedrijf die zijn koopwaar via het internet aanbiedt veel goedkoper zou moeten zijn dan een bedrijf in Duiven die voor hun klanten een grote loods met tientallen medewerkers runt waar klanten heerlijk een middagje kunnen grasduinen.

Het telefoongesprek verliep goed. Ik werd door een aardige heer geduldig te woord gestaan die de tijd nam om al mijn vragen via de telefoon te beantwoorden. Uit zijn gesprek bleek al duidelijk dat ik met een vakman te maken had die weet waarover hij sprak. Ook stuurde hij mij gratis een kleuren staal toe wat er voor gezorgd heeft dat ik mijn kleurkeuze nog makkelijker kon maken. Hij won mijn vertrouwen waardoor ik de portemonnee besloot te trekken. Een telefoongesprek, een paar e-mailtjes en maarliefst 197 euro (434 gulden) lichter besloot ik het er op te wagen. Ik bestelde een op maat gemaakte leren bureaulegger van 45 bij 90 cm in de zwarte kleur. Een paar dagen later kreeg ik mijn bestelling netjes stevig verpakt aan de voordeur afgeleverd.

Eenmaal mijn bestelling uitgepakt, begon ik te beseffen dat ik een goede keuze heb gemaakt. De bureaulegger straalde kwaliteit uit, mede vanwege de perfecte afwerking. Het leer is ook van een veel betere kwaliteit dan die van mijn vorige onderlegger. Kennelijk maakt het veel uit welk stuk huid de slager en de leerlooier van het rund gebruikt bij het vervaardigen van hun leren producten. Omdat het leer lekker dik is, krult de bureaulegger niet. Mede omdat de bureaulegger ook nog eens voorzien is van een beschermende onderkant. Dat kon ik helaas van mijn vorige bureaulegger niet zeggen. Met een dikte van 4 mm heb je echt een kwaliteitsproduct in handen waar ik zeker jaren plezier aan ga beleven.

Ik raad Lederluxe aan voor mensen die niet op de kleintjes hoeven te letten zoals tweeverdieners. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van allerlei lederen producten zoals mappen, tassen, koffers en bureauaccessoires. Indien naar wens kunnen die producten in overleg met de klant ook op maat worden gemaakt. Dit alles heeft wel zo zijn prijs, letterlijk! Durf je daar overheen te stappen dan koop je een prachtig ambachtelijk handgemaakt lederen product waar je vele jaren plezier aan zult beleven. De webshop van Lederluxe is betrouwbaar en voorzien van de benodigde keurmerken. Afrekenen gebeurd via iDeal, Paypal, Creditkaart of op rekening.

20 maart 2023

Top bedrijf: LederLuxe voor echte kwaliteit…

Ik heb bij LederLuxe de Bureaulegger met randbescherming gekocht in de afmeting !00x50cm. Deze ontving ik binnen een paar dagen exact zoals op de site staat afgebeeld. Het is echt leer, super netjes afgewerkt en de service is in één woord geweldig. Echt een aanrader, je krijgt een kwaliteitsproduct voor jaren plezier!!!!

28 maart 2022

Luxe lederen placemats

Luxe lederen placemats besteld en thuisbezorgd gekregen in 3 werkdagen.
De website mag een update hebben om de mooie producten (kleuren) die ze verkopen wat beter en mooier in beeld brengen. De kwaliteit is super en de croco uitvoering uniek.
Ook vragen via mail werden snel beantwoord.
Wat mij betreft een aanrader !

17 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?