www.legehuset.dk Reviews

1.063
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en søgning i diverse butikker fandt jeg hurtigt ud af at der var penge at spare i Legehuset. Hér kostede varen mere end 150 kr mindre end andre steder. Fantastisk! Jeg slap også for at skulle gå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde fundet noget legetøj til min dreng på deres hjemmeside, og ringede for at tjekke op med leveringen da jeg skulle handle med kort varsel. De vejledet mig grundigt i mit køb og valgte faktisk... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pæn og overskuelig hjemmeside dog med et lidt begrænset udvalg af de varer jeg søgte. Pakken var hurtig afsendt fra Legehuset, men skulle afhentes på et af GLS' afleveringspunkter, som desværre ikke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Speelgoedwinkel
  2. Dagspa
  3. Spellenwinkel

Over www.legehuset.dk

Geschreven door het bedrijf

Legehuset.dk er en af Danmarks bedste online butikker med et stort sortiment af alle de kendte legetøjsmærker.

Vi har mange års erfaring med salg af legetøj til børn i alle aldre.

Vi tilbyder den bedste service samt hurtig levering.

Legehuset.dk

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

(1.063)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

fantastisk

At handle med legehuset.dk har været en ren fornøjelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Hurtigt og professionel betjening.

12 mei 2012

perfekt

alting gik så hurtigt og uden problemer dejligt :)))))))).

11 mei 2012

En helt fin handel..

Pakken var hurtig afsendt fra Legehuset, men skulle afhentes på et af GLS' afleveringspunkter, som desværre ikke findes i min by. Ellers meget tilfreds :)

10 mei 2012

Ganske tilfredsstillende

Vi bestilte tre fødselsdagsbarn til vores datter. Vi ønskede at få dem indpakket og gaverne kom flot indpakket i forskellige rigtig søde indpakningspapirer. Det var super med dyremotiver, bamser og fint bånd :)

10 mei 2012

Problemfrit

Ingen problemer - bestilling, betaling, levering som aftalt - perfekt!

7 mei 2012

God netbutik

Super hurtigt og ingen problemer! Det eneste lille minus var, at jeg ikke selv kunne vælge GLS udleveringssted (så vidt jeg kunne se). Derfor måtte jeg køre et pænt stykke efter pakken. Dog ikke et kæmpe problem :-)

4 mei 2012

perfekt

Jeg var meget tilfreds med handelen, og mit lille barnebarn (2år) har fået det bedste stykke legetøj i hele verden og det er jo fantastisk.
Rutchebanen blev leveret fuldstændig som I lovede og så er det svært ikke at være tilfreds.

3 mei 2012

Super god service.

Vi bedrestillet Aquaplay 660, den var ikke pt på lager. Der går ca. 3-4 dage før den er på lager, og først der trækker de pengene. Vi for så aquaplay hjem der gå lige er par dage før vi får den samlet. Opdager hurtigt at der mangler en bestemt del og den så erstatte med en anden. Vi tager kontakt til legehuset og siger at det er ikke det rigtige vi har fået. Legehuset beklager og siger at vi bare kan beholde den forkerte del og får så tilsendes den rigtige del. Vi vælger så at vi selv vil køre til Nyborg da vi skal have delen inde vores søns fødselsdag. Da vi kommer til Nyborg bliver vi mødt meget positiv og den mangle delen står klar + at vi får en ex pumpe med til som komparation for, at vi kørte til Legehuset. Grunden til at vi kørte til legehuset var enlige for at så kunne vi købe nogle flere dele så vores aquaplay kunne blive større. På vej ud til bilen opdager vi så at det er ikke den rigtigt pumpe vi har fået og går tilbage for at spørge om vi kan få en anden. Men efter noget tids snak frem og tilbage, finder vi udad at den aquaplay 660 er en gammel model som er ved at udgå og vi har fået den nye model 660 N og det hele ender så med at vi nu får den ny del til vores aquaplay + pumpen og den oprindelige del fra 660 modellen + et t-stykke. Så super service og super god behandling. Legehuset er et sted vi vender tilbage til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig og korrekt levering

Når man bestiller legetøj er der ofte en lille dreng eller pige som venter med længsel på det bestilte legetøj og når dette så leveres allerede den næste dag kan det jo ikke blive bedre :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet at være utilfreds med!

Har nu bestilt varer hos Legehuset.dk 2 gange. Varen er ankommet enten dagen efter eller 2 dage efter, og bliver leveret med GLS til et pakkested man selv vælger. Virkelig nemt og god hurtig levering. Kun positive oplevelser herfra.

Perfekt leveringstid

Bestilte onsdag, skulle bruge den senest fredag ellers var det lige meget. Gaven kom fredag og den var pakket ind som gave - super, det havde jeg aldrig selv fået gjort.

16 april 2012

God handel

Jeg bestilte et spil og 2 dage efter, havde jeg det i hånden. Nemt og hurtigt :)

15 april 2012