Leiboomspecialist.nl Reviews

4,7

Vandaag 27 maart heeft van de Akker leiboomspecialist 3 leibomen bij ons gepland. We zijn erg tevreden over het hele proces van uitzoeken, advies, planning en planten. De communicatie ging vloeiend en... Toon meer

Een echte aanrader als je opzoek bent naar goed en snel advies en iemand die met je mee denkt in de mogelijkheden voor jouw tuin. De leibomen zijn heel snel en netjes geplaatst. Verzorgingsinstructi... Toon meer

De Leiboomspecialist heeft met mij meegedacht over de soort en afmetingen van nieuwe (lei)bomen in mijn voortuin. Zowel de plaats, de hoogte als ook de verzorging in de komende jaren. Vervolgens hebbe... Toon meer

Vandaag zijn onze bomen geleverd en vakkundig geplant door de leiboom specialist. Wij zijn meer dan tevreden vanaf het eerste contact voor de keuze, tot aan de uitleg bij het aanplanten. Alles ziet... Toon meer

1. Kwekerij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

“Alles moet mooi, netjes, strak en goed geregeld zijn. Voor minder ga ik niet…” - Tom van den Akker, trotse eigenaar Van den Akker bomen

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echt een aanrader!

Een heel fijn bedrijf dat snel reageert op vragen en wensen. Verstrekt goede informatie en denkt mee met de wensen die er zijn. Onze leibomen zijn prachtig en mooi geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

28 juni 2020

Een ervaring om te delen!

Een ervaring om te delen!

Goede kwaliteit leibomen, prima service zowel bij bestellen als bij leveren en planten. Tenslotte ook persoonlijke aandacht bij nazorg.

27 juni 2020

Goede service!

Het is goed zaken doen met deze firma. Afspraak is afspraak en men is zeer klantgericht. Geleverde bomen zijn van prima kwaliteit. Echt een aanrader!!

24 juni 2020

Extra leibomen

Na vorig jaar 8 leibomen te hebben besteld bij Tom hebben we er dit jaar nog 3 bij laten zetten. Alles werd naar wens en conform afspraak netjes uitgevoerd, en we zijn erg tevreden met het resultaat.

21 juni 2020

Zo kan het dus ook

Mogelijk ligt het aan mij echter kan ik m.b.v. de waardering niet verder komen dan 4 sterren "goed". Ik was echter voornemens om 5 sterren te kiezen, dus "Uitstekend". Waarom 5 sterren:
- Korte lijnen;
- Er worden heldere keuzes geboden;
- Snelle reacties;
- Super personeel;
- Goede voorlichting door personeel;
- Afspraak is afspraak.

20 juni 2020

Ontzettend blij met ons nieuwe groen in…

Ontzettend blij met ons nieuwe groen in de tuin! Tom en zijn team gaan prettig, snel en kundig te werk.
Allereerst met een goed advies en snelle offerte.
Bij het plaatsen was er een opgewekt team die de bomen keurig hebben geplaatst.

20 juni 2020

Wij hebben vorig jaar (2019) de tuin…

Wij hebben vorig jaar (2019) de tuin groots aangepakt. Wij vinden een groene tuin met groene afscheiding het mooist. Vogeltjes die op het groen afkomen. Daarnaast geeft zo'n natuurlijke uitstraling ook rust in de tuin. Wij hebben 26 leibomen laten plaatsen door Tom vd Akker en zijn team. Prachtig! Wij kozen voor twee soorten leibomen om mee te bewegen met de gevelsteen. Wow! In april een mooie,frisse bloesem. Vanaf mei volop in blad. De vogeltjes vinden onze leibomen heerlijk vertoeven. Privacy, natuurlijke uitstraling en rust 🤩.

Aangezien de leibomen volop groeien worden deze morgen "verwend" met een onderhoudsbeurt. Nieuwe takken worden geleid. De toppen worden gesnoeid zodat de binnenkant kan verder groeien. Wij zijn benieuwd naar dit resultaat. Zal ongetwijfeld picobello in orde komen. Tom weet 1000% wat hij levert en doet. Kwaliteit verus prijs is prima. Service is top. Aanvraag en plaatsen duurde bij ons minder dan 12 dagen. En dat in deze hoeveelheid 👌. Leibomen? Ik zeg: Tom vd Akker.

Zeer tevreden

Zeer vriendelijk en correct. Alles verlopen zoals afgesproken en top bomen geleverd.Een aanrader voor iedereen
MVG GROETEN LUC EN MARLEEN VAN UIT BELGIË

Aanrader

Mooie leilaurier aangeschaft.
3 stuks. Personeel is vriendelijk en werkt snel en netjes.
Zeer tevreden aanrader wat ons betreft.

Mooie bomen geplaats

Mooie bomen geplaats. Via whatsapp werd er meteen gereageerd op mijn vragen. Duidelijke afspraken gemaakt en uitleg gegeven over de verzorging. Zelfs met fotos erbij. Nu hopen dat ze goed gaan door groeien.
Hele fijne samenwerking op deze manier!

Goede ervaring

Goede ervaring. Wordt snel gereageerd op berichtjes en willen meedenken. Er zijn op korte termijn mooie bomen geplaatst. Heel tevreden.!!

Vanaf het 1e contact

Vanaf het 1e contact, advies, meting EN plaatsing....in 1 woord GEWELDIG! Maar ook vragen en antwoorden over de "nazorg" en snoeiing worden perfect beantwoord!
TOPTEAM!

Amberleibomen

Mooie amberbomen op rek, strak geplaatst, snel en duidelijk contact via Whatsapp.

18 juni 2020