Onze Welsh Corgi Pembroke Luna was altijd ontzettend bang en gestresst in de auto. Dankzij het geweldige stoel/ bed van L’élianne is dit zóveel minder en gaat onze Luna toch graag mee op pad.... Toon meer

1. Dierenwinkel

L'élianne ® is a luxury online dog shop, offering a modern dog car seat, innovative dog coats & complete travel accessories. All dog products are carefully designed with excellent quality, functionality and innovative features.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super veilige en functionele hondenautostoel

Ik kan niet anders vermelden dat L’elianne super mooie en functionele honden autostoelen heeft. Ik heb er nu inmiddels 2 voor mijn beide dwerg teckels. Lekker veilig op de achterbank. Familie gaat op stap. Vakantie is zo fijn, functioneert ook als hondenmand in hotelsuite en naar bijbehorend terras waar wij genieten van hapjes en drankjes met de hondjes relaxed in de manden ernaast. Super!

1 juli 2025

Super tevreden

Super goed advies gekregen over de autostoel en maat voor mijn hond. Fijn contact en kwalitatief goed materiaal. Wij zijn er erg blij mee!

19 juni 2025

Fantastische autostoel/ bed👌❣️

Als pup begonnen met de kleine bruine stoel/ bed, waar ze al snel uitgegroeid was en dus kochten we het XL olijf bed.
Deze wordt ook gewoon thuis gebruikt en ligt Luna heel graag in te slapen!!
Lieve Carlijn heeft ons toen zoooo goed geholpen, we zijn haar eeuwig dankbaar dat zij ervoor gezorgd heeft dat wij onze Luna WÉL weer mee in de auto nemen🙏 Thank you forever ❤️
Na een paar jaar heeft ook Luna een nieuw bed verdiend🥰
Dus zijn we voor nieuwe “ Designer Grote Honden Autostoel | Olijfgroen XL” gegaan en wat een geweldige upgrade👌🤩
Daarnaast hebben we nu ook het harnas en bijbehorende autogordel zodat ons meisje veilig mee kan. Deze zit WÉL goed tijdens een autorit (Haar wandel harnas zat haar altijd erg in de weg tijdens een autorit)
Beste Matthijs heeft ons, net zoals zijn lieve zus Carlijn, geweldig geholpen👌
Wij waren al zeer trevreden en dat is NIKS veranderd 👌❣️

16 mei 2025

Amber en haar ontspannen autoritten

Door ontwikkelingen in onze woning wisten we dat onze pup veel in de auto zou meerijden. En ja hoor de kofferbak lag steeds vol met haar voorgaande maaltje. Op zoek naar iets voor in de auto dat Amber wat verlichting zou geven. Daardoor kwamen we verschillende ooties tegen maar die van L'Elianne viel op, omdat de ontwikkelaarster specifiek wagenziekte bij honden wenst te verminderen cq te voorkomen. Jawel een prachtige mand maar ja de kosten die waren in verhouding best hoog. Maar esthetisch was het wel een hele mooie mand en het oog wil ook wat dus hand over hart en gekocht. Zeker een hele mooie mand en nog veel belngrijker een hele gelukkige onspannen Amber die zonder hulp vanzelf HAAR autostoel instapt en lekker slaapt of haar neus door een stukje open raam stopt gewoon omdat ze echt helemaal op haar gemak in de auto onderdeel van de familie is. Heel blij met deze aanschaf. Zelfs degene die tegen de prijs aan hikte is overtuigd.iedereen happy.

28 mei 2024

Ozzie is heel blij met zijn autostoel !

Onze Ozzie was erg zenuwachtig, geagiteerd en blafte wanneer we hem voordien meenamen in de auto. We hebben de autostoel nu ongeveer 1 jaar en zijn super tevreden. Ozzie is echt rustig in de auto en bij langere ritten, bvb. vakantie naar Oostenrijk, slaapt hij gewoon de hele reis. Zalig … voor ons en voor onze hond. De autostoel ziet er ook mooi uit en is van een zeer goede kwaliteit. Ook na het wassen van de ligmat, nog even mooi. En je krijgt twee hoezen voor de ligmat, dus terwijl de ene in de was zit, kan je de andere gebruiken. Zeer handig ! 100% tevreden !

26 december 2023

Op en top!

De travelbag is van topkwaliteit!
De levering was super snel.

24 oktober 2020

Ideale travelbag

Onze hond is helemaal zot van het bed! Daarnaast kan je het ook als autostoel gebruiken! Goede kwaliteit, makkelijk te onderhouden en snelle service!

22 oktober 2020

Travelbed wat je in huis moet hebben!

De service was top! Het bed wordt snel en praktisch geleverd! Het is super te gebruiken voor in de auto, maar ook voor in huis. Mijn hondje valt meteen in slaap als ze erin ligt. Ik ben er super blij mee en kan het iedereen aanbevelen.

15 oktober 2020

Honden reismand gekocht

Honden reismand gekocht. Top product, super deftige kwaliteit, oogt zéér mooi en héél degelijk. Super vriendelijke dame, staat je bij voor al uw vragen en de nodige info. Héél snelle levertijd en met liefde ingepakt. Mijn Stella’tje is er super tevreden mee 🐾.

27 september 2020

De travel seat van Lelianne is…

De travel seat van Lelianne is prachtig! Heel mooie afwerking, handig, multifunctioneel, kortom een aanrader.
Ook de service is TOP. Geeft goed advies, supersnelle levering en aandacht voor haar klantjes.
Wij zijn fan!
Grtjs Kaat en Fonz’ke.

prachtige mand / reistas

Wij zijn helemaal verliefd op Sir Jerom zijn nieuwe mand. En hij zelf ook. De mand is mooi én praktisch!

Super vriendelijke onderneemster met een hart voor haar zaak. Snelle en correcte levering.

De mand past perfect in onze bakfiets, waardoor Jerom zacht en veilig mee op de fiets kan. We nemen de mand echt overal mee naartoe: op restaurant, familiebezoek, ... Op deze manier heeft onze hond altijd en overal zijn eigen veilig plekje.

De jaloerse blikken van de andere honden, moet je erbij nemen. Maar gelukkig heeft Sir Jerom daar zelf geen last van :)

18 september 2020

Zeer behulpzaam en snelle levering

Zeer behulpzaam en snelle levering. Zeer goede kwaliteit. Voordeel dat je alles goed kan afpoetsen of uit kwam wassen. Erg handig met een hond die graag graaft. Zeer praktisch en veilig in de auto!

18 september 2020

Een perfect cadeau voor jezelf en jouw trouwe viervoeter

Perfecte service, nog voordat de levering binnen was had ik mijn bestelling doorgegeven! De “mand” / Travelbed is alles wat ik ervan had verwacht en eigenlijk nog meer dan dat! Past perfect in mijn nieuwe bakfiets en staat ook nog mooi in ons interieur. Stevige kwaliteit en mooie kleur combinaties! De liefde voor honden is zo goed merkbaar geweest bij het ontwikkelen van het premium travelbed, super mooi product, een echte aanrader!

16 september 2020

Aanrader !

Heel snel geleverd, super vriendelijke service.
Zeker aanrader voor jouw huisdier! Elegant en comfortable en gemakkelijk op te bergen of schoon te maken.

15 september 2020

Meest luxueuze hondenmand

De hondenmand is super!! De foto’s op de website zijn zeer representatief en de stof is van geweldige kwaliteit. Echt tevreden met de aankoop!

11 september 2020
Reviews in alle talen tonen. (235 reviews)